- Член од
- 9 јануари 2021
- Мислења
- 1.079
- Поени од реакции
- 1.140
@MALINOV.A јави се на главна линија.Ова ти е сигурна информација ?
Да не е само за нови корисници ?
@MALINOV.A јави се на главна линија.Ова ти е сигурна информација ?
Samo za novi korisnici.Ова ти е сигурна информација ?
Па како кога ќе раскинам договор нели треба да вратам опрема ? Плус ако е на друго име а иста адреса ?Samo za novi korisnici.
www.telcopaketi.mk/msat
Автоматски споено мислење:
Za postoecki so obnova 9 meseci 50% popust.
ili na nekoj blizok od familija pravis nov dogovor dobivas beneficii za nov korisnik a stariot go raskinuvas![]()
Доколку земиш мове тв преку нивниот партнер Телко нудат оптички интернет од Телекабел.Директно преку Мтел имаат само ЛТЕ до 100ГБХммм, сега им ги гледав понудиве. Неѓаат неограничен домашен интернет? 100гб максимум?
Najmnogu toa fali bidejki mtel pri problemi se vadi so internetot i stabilnosta ...Movetv e super samo sto fali domasen internet da nudat mtel
Pa i nemaat problemi so tv pa mozam da kazam deka i mnogu pokvalitetna slika imaat od telekomNajmnogu toa fali bidejki mtel pri problemi se vadi so internetot i stabilnosta ...
Бидете благодарни бидејќи Мтел не нуди сопствен Интернет, тоа е предност бидејќи можете да користите Интернет од било кој оператор за Мове ТВ, нешто што Македонски Телеком, Неотел и другите телевизиски оператори не го нудат.Movetv e super samo sto fali domasen internet da nudat mtel
Ok i toa, ama replay od Kds i neotel ne obvrzuva za nivni internet raboti na siteБидете благодарни бидејќи Мтел не нуди сопствен Интернет, тоа е предност бидејќи можете да користите Интернет од било кој оператор за Мове ТВ, нешто што Македонски Телеком, Неотел и другите телевизиски оператори не го нудат.
Но неофицијално Мтел уште од 2021 година планира да нуди свој Интернет, колку е точно не знам, но информацијата тогаш гласеше дека сакаат да спроведуваат свои доводни оптички телекомуникациски кабли паралелно со оптичката телекомуникациска мрежа на Македонски Телеком.
Поминати се повеќе од 3 (ТРИ) години од тогаш, а досега нема ниту о од оптичка телекомуникациска мрежа на Мтел, можеби ја паузирале идејата бидејќи очекуваа(т) да го купат Неотел кој веќе има сопствена оптичка телекомуникациска мрежа.
Не сум го испробал со рисиверот на друг Интернет провајдер, ќе проверам кога ќе имам можност.Ok i toa, ama replay od Kds i neotel ne obvrzuva za nivni internet raboti na site
Replay TV на А1 мобилен и фиксен интернет работи, исто и на Телекабел интернет работи.Не сум го испробал со рисиверот на друг Интернет провајдер, ќе проверам кога ќе имам можност.
За IPTV веб сајтот на Риплеј ТВ можам да потврдам дека над 90% од времето не функционира никаде, без разлика од кој оператор е Интернет пристапот.
Move работи и на Телеком интернетот,дури има апликација да се симне.Replay TV на А1 мобилен и фиксен интернет работи, исто и на Телекабел интернет работи.
На сите интернет провајдери работи мове, што е доброMove работи и на Телеком интернетот,дури има апликација да се симне.