Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи нема грешка во насловот на Биг Мек. Ниту една од овие набројаните населби не е во Скопје, така што Скопјани нема да имаме вода викендов„Јавното претпријатие информира дека вода во Скопје ќе имаат жителите на Чаир, Бутел, Радишани, Пластичарска до Американска амбасада, Визбегово, Бардовци, Железара, Автокоманда висока зона, Ѓорче Петров од СП Планет, Сарај, Шутка, Топанско поле, Новоселски пат, Кисела Јабука, Стопански двор, Волково и Орман, а сите останати ќе немаат.“
Како што сме комарџиска држава нема да ме чуди утре во понуда да квоти за во колку саат ќе се врати водата.
Тоа несомнено, него да не прогласиме за скоро и епидемија на колера !!!!Поради ажурноста и способноста на службите кај нас ова може и да потрае,во недела до 18 часот ако не направат ништо очекувајте на територијата на град Скопје понеделник да биде прогласен за неработен ден.
Исто и јас, пет пати ќе се туширам.Ние што сме од другата страна ќе ви правиме лиги, утре ќе пуштиме машини за перење алишта, и тоа две по ред ако треба...![]()
Ви се може, од таа страна на Вардар не се плашта водаНие што сме од другата страна ќе ви правиме лиги, утре ќе пуштиме машини за перење алишта, и тоа две по ред ако треба...![]()
Исто и јас, пет пати ќе се туширам.![]()