Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.668
Е сега,да си кажам дека моментот кој го одбрал да каже дека си оди, е лош, глупостите околу клубот не ппредтануваат, за нефудбалски теми. Незнам дали е било поголемо нешто од тоа што не играше против Сити ама ако е само тоа карактер нула.
Дечкото е одлепен од реалноста што се случува околу него.

Го викнал Хенри Винтер, новинар кој му е другарче, во школо каде што делел подароци за деца. Ова не е проблем. Ама си викнал само еден новинар, кој случајно те прашува за својата иднина, и ти пред да го дискутираш ова со тренерот, истураш брдо информации во јавноста кои не користат на никого.

Дечкото беше навреден лани пред дербито со Сити, како тоа сме смееле да се сомневаме во неговата работна етика, и дали Јунајтед нешто му значи, па даваше интервју во Player Tribunal колку се жртвувал и какви се договори одбил, колку автобуси сменил, па ставаше слики со солзи во очите. Демек другиве фудбалери што успеале, им било дадено на сребрен послужавник. Другарче, на терен се покажува љубов кон клубот, не преку весници. Он лично ке дал изјава кога ке си замине од Јунајтед? Па до сега кој ти ги пишуваше изјавите?

Најдоброто од мене допрва доаѓа. Ауф дечко, не си свесен на која надолна патека си тргнат.

И на сето тоа колнење, изигра вака. Фала му за се што направи за клубот, ама it's time to go.

Ако на некој не му беше јасно дека Винтер е од делот на Рафорд, денес вакви видеа излегуваат.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
509
Поени од реакции
721
Дечкото е одлепен од реалноста што се случува околу него.

Го викнал Хенри Винтер, новинар кој му е другарче, во школо каде што делел подароци за деца. Ова не е проблем. Ама си викнал само еден новинар, кој случајно те прашува за својата иднина, и ти пред да го дискутираш ова со тренерот, истураш брдо информации во јавноста кои не користат на никого.

Дечкото беше навреден лани пред дербито со Сити, како тоа сме смееле да се сомневаме во неговата работна етика, и дали Јунајтед нешто му значи, па даваше интервју во Player Tribunal колку се жртвувал и какви се договори одбил, колку автобуси сменил, па ставаше слики со солзи во очите. Демек другиве фудбалери што успеале, им било дадено на сребрен послужавник. Другарче, на терен се покажува љубов кон клубот, не преку весници. Он лично ке дал изјава кога ке си замине од Јунајтед? Па до сега кој ти ги пишуваше изјавите?

Најдоброто од мене допрва доаѓа. Ауф дечко, не си свесен на која надолна патека си тргнат.

И на сето тоа колнење, изигра вака. Фала му за се што направи за клубот, ама it's time to go.

Ако на некој не му беше јасно дека Винтер е од делот на Рафорд, денес вакви видеа излегуваат.

Али буквално.Јас сакам да успее и да биде тоа што кај нас не беше,не стана. Баш ради тој потенцијал кој и јас верував дека го има.Ама начинот на кој се бламира,или пробува да се крене за мене е многу погрешен.Способноста да си ја процени фактичката состојба во која се наоѓа не постои. Пример би ми било многу тешко лично мене да се најдам во таква ситуација да ме искоистат и да ме фрлат.Ама разликата која што треба да ја разбере е тоа дека тој е мнооогу платен и секоја жртва што ја направил,ако ја направил,макар и минимална била добро платена односно обештетена, а жртвата од лево на десно и евентуално главен напаѓач.
Едноставно нема алиби,и неговите зборови и патетики не можат да допрат до навивач кој видел и Ферги ера и Мурињо и Ван гал и да не набројувам повеќе,може да влијае кај некои кои се 2-3 посто од сите навивачи кои се малтене играч навивач.
Автоматски споено мислење:

И како Данте што вика баш како примадона,егото и гордоста не му дозволија клубот да го стави на трансфер листа,па мораше он прв да биде што ќе каже дека си одел,уште еден доказ дека се става над клубот и дека има незрел карактер на тинејџер.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.789
Поени од реакции
22.831

Искрено и да испаднеме од кокошките утре преку таквото.
Подобро нека се фокусира на ЕЛ, нека ги батали куповите, инаки се споменува Нико Вилјамс како замена за Раши,според мене одлична замена но дали играчот ќе сака да дојде иако имал клаузула од 45 м фунти, плус некој добар лев бек ќе биде идеално.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.469
Поени од реакции
7.929
Жално е што не си го реализираше потенцијалот, а личеше дека има голем плафон со оглед на резултатите и партиите кои ги пружаше поготово на помлади години.Тоа што го има дадено за клубот е за почит и не треба да му се одземе и да му се земе за зло. Факт е и дека играше долг период повреден, со инекции и фрактура/мини фрактурирани коски на зглоб + повредена кичма, во име на клубот.Да му се сумира цела кариера во Јунајтед на она видеоно против Лутон кај што џогира е неблагодарно пошто е невистинито.

Кариерата му е далеку од пропадната, поготово пошто пред година и пол заокружи сезона од 30 гола и 9 асистенции и клубот забележа оверперформанс ради неговата форма. Натаму си е негово.

Е сега крајов малце лошичок, точно. Дека е главен проблем на клубов, не е. Ниту пак е причина за тоа во која ситуација се наоѓа клубот. Како и да е, лично ќе го памтам по доброто што го направил и ќе го бодрам ко МекТоминеј што го бодрам коа игра. Освен ако отиде у ривал :D

ПС: Лесна мета е човекот и знам дека confirmation bias ќе преовлада тука, ама жута штампа ќе си штампа дополнителни ствари што којзнае колку се реални.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.668
https://youtu.be/v-IDBnfoRxU?si=TaDnpAdEq_sIQqIa

Не е само на една утакмица се сеќавам многу добро против Челзи како си течкараше како да е во парк а не на утакмица.
A бе не е само против Лутон или Челси, ама ајде, да не му го валкаме поменот пред заминување. Може да му бидам благодарен за се што направил за клубот, ама ни и по добро да помнам лик кој се откажал од клубот, кој отиде да се пијанчи, лажеше, престана да се залага, отиде да прави операција за сметка на клубот. Но, секој со свое различно поимање на работите.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.817
Поени од реакции
11.441
Ne mi se svigjaat izjavive na amorim kade sto smiruva topka. Deckovo ke zavrsi ko Pogba. I on ke se pokazuvase, kur fati na kraj. Taka i ovoj raperov.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.574
Поени од реакции
9.848
Ne mi se svigjaat izjavive na amorim kade sto smiruva topka. Deckovo ke zavrsi ko Pogba. I on ke se pokazuvase, kur fati na kraj. Taka i ovoj raperov.
Аморим е ко Ферги си ги брани играчите јавно, а што се случува во соблекувалната е друго.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.663
Поени од реакции
17.550
Имаш нешто за трампа?
Да ви го пратиме? :D
Ми мириса дека кај нас ќе заврши не знам зошто :toe:

ама од др страна после короната и носот ме дупи малце :D

Имаме трампа како не ете го Милик :pos:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.574
Поени од реакции
9.848
Ми мириса дека кај нас ќе заврши не знам зошто :toe:

ама од др страна после короната и носот ме дупи малце :D

Имаме трампа како не ете го Милик :pos:
Може и за турчето со наша доплата. :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.737
Поени од реакции
9.482
Ако и Аморим изјави дека е на продажба, тек тогаш ни 20м нема да можеме да му земеме. Така да денешнава изјава е во контекст да ја зајакнеме позицијата пред преговорите.
Се надевам дека уште зимава ќе расчистиме со него и ќе свртиме нова страница.

Kajgana Shop

На врв Bottom