Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Corel Draw е малце позаебано да се работи на ОS Х и тешко се наоѓа.kade bi mi preporacal da zirnam ako ne od t-home...edinino sto bi mi smetalo e sto nemoze COrel draw da se instalira gledam Office moze Photoshop itn..
Подобри се Microsoft од Apple.
Исто и јас како тебе брате...
Повише сакам Apple ; од Microsoft , ама што нема пари , нема :baeh:
Скапи се , али многу добри.
Како знаете кога не сте чепнале MacOS?Подобри се Microsoft од Apple.
Како знаете кога не сте чепнале MacOS?
За тие пари што ќе земам иМац,ќе си купам ПЦ што ќе биде спејс шатл за мекот...а ако плаќате за налепницата тогаш океј...
Од муабетиКако знаете кога не сте чепнале MacOS?
И? Ти мислиш дека е само налепницата? А рака ставам под нож дека не си седнал да РАБОТИШ на OSX, значи не да СИ ИГРАШ КУРТАШАК туку ДА РАБОТИШЗа тие пари што ќе земам иМац,ќе си купам ПЦ што ќе биде спејс шатл за мекот...а ако плаќате за налепницата тогаш океј...
Не е државата крива, општо луѓето во неа си се сами криви, државата е крива што е ретардирана па со потешкотии се вршат нарачки од интернет.Точкес, абе ние сме држава која све што е светска мода кај нас стига последно, тоа е и причината што кај нас ретки се корисниците на UNIX. Пушти MTV странската програма (или било која странска телевизија), гледај ги тие странските емисии и квизови како што имам јас забечежано 80% од големите фирми кои сум успеал да ги затекнам се на UNIX (американците се тотално на Apple).
Едит: Уште една брука за Microsoft... серверите на Microsoft се на Linux.![]()
Да, Motorola G3, G4, G5. Кај нас е лошо што се изгор скапи, ама даноци маноци курци и карики си го прават своето.Знаеш што е разликата помеѓу PC и MAC???
MAC сам ги склопува машинериите, инсталираат оперативец и цепиш. Се знае која графичка оди со Mac компјутерот, која плоча и процесор и излегуваат во (тропам од памет) 30.000 примероци и таа серија е завршена. Оперативниот оптимално поддесен за дадената конфигурација. Незнам колку сте запознаени, постарите верзии на Мас со Моторола процесор, имаа слична конструкција на јадрото како денешните кор2дуо на Интел. Затоа и се далеку побрзи.
PC имаш илјадници верзии, прво започни од процесорите (Интел и АМД), потоа имаш 123000 видови на графички карти и драјвери. Е јебига, колку и да го штеловаш, има простор за заебанции и утки во системот.
На крај краишта, Мас е дефинитвно подобар избор, само кај нас сеуште се во почента фаза. Се надевам дека наскоро ке тргне продажбата, а и ке ги намалат троа цените па да земам еден Mac Book AIR :smir:.