Фудбалски вести

Член од
12 март 2009
Мислења
20.313
Поени од реакции
16.476
Нема Топик за фудбалски правила, па ке прашам тука...има во фудбал правило ако ти се повреди играч и напушти терен, дали судијата мора при ПРВ прекин на играта да го пушти да влезе заменскиот играч кој чека на аут линии или може да одолжува ?...еве гледав утакмица , судијата не дозволи на аут да влезе замена и по некое време тимот со играч + даде гол, а тренерот што се бунеше доби жолт...
Што ако одеднаш од еден клуб излезат 2 играчи поради повреда. За судијата не дава да влезат замените ????

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Ова ми се допаѓа. Поефикасно отколку жолт картон.

Зошто на секоја вест за промена на фудбалски правила за голман ставаат слика од Дибу Мартинез? :icon_lol:

Член од
17 декември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
3
Zdravo, drugari pratite li u Makedoniji fudbal u Srbiji tacnije Crvenu Zvezdu i Partizan? Jeste li vidjeli ovu vest da je kapiten Partizana napustio klub, imate ovde link.

Здраво пријатели, дали во Србија следите фудбал во Македонија, поточно Црвена Звезда и Партизан? Дали ја видовте оваа вест дека капитенот на Партизан го напушти клубот, го имате линкот овде.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Здраво пријатели, дали во Србија следите фудбал во Македонија, поточно Црвена Звезда и Партизан? Дали ја видовте оваа вест дека капитенот на Партизан го напушти клубот, го имате линкот овде.
Драгане, не сме во Србија, туку во Македонија.
Црвена Ѕвезда и Партизан не играат во Македонија, туку во Србија.
Не ја видов(ме) веста.
Лично, ме заболе таквото што капитенот на Партизан го напушти клубот.

Срдечни поздрави.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.699
Поени од реакции
18.975
Драгане, не сме во Србија, туку во Македонија.
Црвена Ѕвезда и Партизан не играат во Македонија, туку во Србија.
Не ја видов(ме) веста.
Лично, ме заболе таквото што капитенот на Партизан го напушти клубот.

Срдечни поздрави.
Да оти Барселона во Македонија игра :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.699
Поени од реакции
18.975
Уште тука се виде колкав инкер е Мбапе, хет трик имаше и пак не освои :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom