Година 3084. Бели решетки и бели ѕидови, распаднати. Ќелијата е отворена. Почнуваме.Трето; добро претпоставив...а верувам дека ќе продолжиш со дрвење, ама нема да го дадеш „вистинскиот„ одговор за причинителот на „плима-осека„.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Година 3084. Бели решетки и бели ѕидови, распаднати. Ќелијата е отворена. Почнуваме.Трето; добро претпоставив...а верувам дека ќе продолжиш со дрвење, ама нема да го дадеш „вистинскиот„ одговор за причинителот на „плима-осека„.
За мене не е нормална дискусија кога ќе ми напишеш дека „Јупитер има три сателити" ама избегнуваш да напишеш како ќе докажеш закривување на голема водна површина или како ќе докажеш вртење на земјата околу својата оска. За мене не е нормална дискусија ако кажеш дека со телескоп ќе го видиш обликот на земјатанормалну дискусију,
А ти у Роскосмос се крстиш наместо у НАСА?Едн се крст у некоју глупу америчку агенду,
Треба да бидеш малку и самокритичен а не само да критикуеш. Ќе се поставиш малко поозбиљно у овуј тему. За да не се пудиш сфак пут кд се наљутиш на себе.По пеести пут се кају што улазам у било какфу дискусију сс овија двоица.