Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 1.792
- Поени од реакции
- 2.979
Дете ја имам уште малку 7 годишен брак, мојот маж ги запозна родителите мои тек по 5 год брак и на кратко, зашто 5 год се немав вратено од странство, во мк на гости, не знам за тебе, јас велам дека луѓето кои ги мешаат родителите во својот брак се можеби во брак кој опстојува, но тука нема ни љубов ни ништо, во тоа сум сигурна, пример ќе земам, мој бивши дечко ја ожени жена му по 7 години врска, зашто му беа посрани гаќичките од страв од татко и, и брат и кој беше главен на друштвото кај што и мојов бивши членува, да ене ги во брак се, дека ако ја остави ќе нема ни друштво ни ништо, а и му прпа од татко и. За уши го фатија и го седнаа на ергенска вечер со брат и на чело, немаше кај да бега, мал град е Велес.Ако ја слушаш Очајна далеку нема да стигнеш.
5год се веќе години во кој луѓе мислат на брак, а не па дали ќе дојде на ручек кај твоите. Изврши му поголем притисок, срамота е после 5год на слава да не отиде. Од почит спрема партнерот ќе отидам 2-3 пати годишно на ручек без разлика дали сме на иста бранова должина со родителите.
Автоматски споено мислење:
Па ти велиш се запознале, да не мислиш имотно да го запознаат, или дали има вујко владика.Едно е да го проценам јас каков е ,
Друго е после 5 години врска да дојде на слава/кафе/ручек дома. Зборуваме за озбилна врска. Не е работата за проценување на дечкото, запознавање на човекот е