Курајбер, Ска, шо е работава дечки....
Има една репортажа вика дечково ,,Сеа вика иде некој маж , ја повредува девојката после девојкава вика сите мажи се за нигде. Ја шо сум направил, седам дома гледам тв. "
Иста сум и ја моментално.
Кога сум релативизирала неморал?
Напротив, гнасно ми е.
Ова е исто како да кажам дека вие сте релативизирале па дури и сте повикале на физичко семејно насилство. Благе везе нема.
Никогаш ништо не сум релативизирала, напротив баш сум директна, баш ради тоа паѓам во очи и ме цитирате, не сум pick me очајница да ви се улизувам со изјави, кажувам баш како што си e, само гледам простачки вокабулар да не користам притоа, некогаш па ќе одлета не можеш да задржиш. Тоа е мој начин на изразување, тоа што не користам навреди не значи дека некажувам отворено како што е. Не го гледав видеото , не вреди да правам кликови , ама од што прочитав ,прво родителите се за ќотек и не ми се верува, на колку традиционални мигрантски семејства соц служби им ги одземале децата а на вакви ги оставиле . Нејсе, немам што да мислам, се' е измислено. Само што ова не се вика феминизам, се вика нешто друго. Се знае што, сами си кажавте.
Чудно само што бараат све вакви типови на ваша for you page , нигде нема Надалина мути јаја селска идила, кај свекрва на бацирака и колаборативно мешање ајвар.
Не знам , дрољи, ако не се тоа ливадарки, тетки , што толкава мржња према жени, да не ве знам по темине кадешто ги коментирате одредени нивни атрибути ко прави традиционални, патријахални и високоморални мжи, ќе бев изненадена...
Само не знам како тоа што толку мразите сте ги научиле алгоритмиве да ви го вадат пред очи . Досега пример ја, не сум видела ниедна вест за OF кај мене, од форумов научив дека постојат.