Uzasen bese denes bruno, so penalot se izvadi malce ama MORA da bide podobar i takvi sansi ko negovata mora da vleguvaat vo gol. Mora malce postalozeno kapitenski da se odnesuva ne da probuva da sutira od neizgradeni pozicii ili celo vreme nekoi pol skols passovi.
Mojot covek megvaer go stavi u dzeb halandot denes, epten mi e kejf sto se vklopuva vo back 3 sistemov. Ugarte mashina, sekoj zbor e izlisen mislam deka najdobriot transfer post sir alex posle bruno ke ni e on. Ni treba uste eden takov.
Meracka pobeda epten, ubedlivo bevme podobri od niv vo vtoro poluvreme i skroz zasluzena. Cicko ruben ogromna odluka denes bez rashy i garna, mi se svigja mnogu kako gi postavuva standardite i radi toa uste poslatka pobedava sto ne mozat da mu serat zasto ne gi povikal.
Na presot kako hieni mu se pustija so prasanja za rashy, gi zakjute ubavo 3 pati im povtori deka ne e disciplinary i deka ne bil dovolno dobar na poslednite natprevari i treninzi i deka treba da se borat za mesto vo timot kako i site drugi, totalen kontrast od na erik pristapot, sekoja cest. Kolku i da go poddrzuvam rashy utakmici kako so plzen ne se dozvolivi, nemase nikakva pricina za da igra tolku loso koga mu e dadena shansa i zasluzeno si bese nadvor od timot denes. Ke ima uste moznosti sigurno, 3-4 utakmici ako svrze dobri i mu se digne samodoverba mislam deka drug muabet ke pravime. Moze sega da prekinete da me tagnuvate
.
Za garnacho nema so da komentiram, golema krivica ima ten hag za ponasanjevo sto leta u oblaci i nema da me cudi da leta vo juni dokolku ne uspee amorim da go spusti na zemja.