Funko Pop фигури

• Креатор на темата Креатор на темата EternalPA
  • Време на започнување Време на започнување
Скапа работа, поготово последниве неколку години цените ептен отидоа угоре, јас на пример дури и имам створено некоја омраза кон фанко поп, од причина што Бункер од стрип книжарница се претвори во фанко поп продавница... Али тоа купува народот јбг. И стриповите се изгор.
Што е скапо е скапо ама гледам по интернет колекционери на фигури цели соби им се наредени со фигури и тврда им душа ако имаат деца помали или им доаѓаат деца помали на гости па да им објаснуваш да не ги чепкаат да не играат со нив ако сакаш да ги чуваш добро без да ти се скршат.

Туку тоа хоби на стрипаџиите и фигурици повлекува внимание затоа и Бункер нудат и Funko pop фигурици.Така е и во светот во некој поголеми стрип книжарници, не се продаваат само стрипови туку и се што е поврзано со стрип хероите ..

да не ги чепкаат да не играат со нив ако сакаш да ги чуваш добро без да ти се скршат.
Ако успее дете да скрши Funko Pop фигура, јас лично 10 ќе му купам!
не се продаваат само стрипови туку и се што е поврзано со стрип хероите ..
+стрип херојот Рафаел Надал:
1734292166988.png

Ако успее дете да скрши Funko Pop фигура, јас лично 10 ќе му купам!

+стрип херојот Рафаел Надал:
Прегледај го приврзокот 438428
Во стрипарници најчесто се продаваат и купуваат фигури како бетмен, спајдермен, од филмови некој и слични други.

А дете мислиш не може да го скрши? Дете како дете што знае што е да се пази нешто ќе сака секогаш со нив да игра па ќе земе ќе го гази со нога , ќе ја тресне од ламинат/плочки, ќе ја оштети со нешто. Нормално има и чест на исклучоци на деца кој не би го правеле тоа.

Во стрипарници најчесто се продаваат и купуваат фигури како бетмен, спајдермен, од филмови некој и слични други.
Едно се филмови и серии, друго се стрипови. Еве што има во Бункер, меѓу другото:
1734293418543.png
1734293532847.png
1734293561574.png
1734293772309.png
1734293883464.png
1734293917501.png
1734293934415.png

Значи се продаваат Funko Pop фигури. Секакви! Какви црни стрип јунаци што после станаа и јунаци од филмови.

А дете мислиш не може да го скрши? Дете како дете што знае што е да се пази нешто ќе сака секогаш со нив да игра па ќе земе ќе го гази со нога , ќе ја тресне од ламинат/плочки, ќе ја оштети со нешто. Нормално има и чест на исклучоци на деца кој не би го правеле тоа.
Јас мислам дека ни ти не можеш да ја скршиш, освен ако не ја лупаш во тесла. Си фатил во рака некогаш Funko Pop фигура?

Едно се филмови и серии, друго се стрипови. Еве што има во Бункер, меѓу другото:
Прегледај го приврзокот 438429
Прегледај го приврзокот 438430
Прегледај го приврзокот 438431
Прегледај го приврзокот 438432

Значи се продаваат Funko Pop фигури. Секакви! Какви црни стрип јунаци што после станаа и јунаци од филмови.

Јас мислам дека ни ти не можеш да ја скршиш, освен ако не ја лупаш во тесла. Си фатил во рака некогаш Funko Pop фигура?
Злате, не го дирај човекот. :) Има и фигури покрај фанко поп што се продаваат во Бункер, произведени од фирми специјализирани за супер херои. Знам дека е за фанко поп темата, меѓутоа друг беше муабетот погоре. Муабет во кој беа споменати и фанко поп фигури меѓу другото.

Злате, не го дирај човекот. :) Има и фигури покрај фанко поп што се продаваат во Бункер, произведени од фирми специјализирани за супер херои. Знам дека е за фанко поп темата, меѓутоа друг беше муабетот погоре. Муабет во кој беа споменати и фанко поп фигури меѓу другото.
Има посебна тема за такви фигури. Оваа е за Funko Pop.

Патем, не знам дали знаете, ама прилично голем избор на Funko Pop фигури имате и во The Cube Escape Room во Сити Мол, а не сум сигурен, ама мислам дека и во тој кај Млечен ги има.

Последниот дел од репликата ми ја прочита или?
@бристол , не го тупи, друже, прочитај го уште еднаш неговото мислење: во светот стрип книжарниците нуделе се што е поврзано со стрип хероите, па затоа нуделе и Funko Pop. Значи за Funko Pop збориме тука, не за другите фигури.

Дечки, ја отворив темава за Funko Pop фигури интерисајќи дали има некој од форумов што си собира, а не дали се скапи или се стрип херои... сакам да слушнам дека некој собира и не сум сам во тоа како на пример @Ryan Giggs , а не некој што не собира да коментира или расправа дали се скупи или се кршат ако дете ги фрли од ламинат/плочки...
Не мора докази што се...
Funko pop се фигури од секојдневието и не е битно од која сфера се...
Пс. Нека коментира тој што купил и знае што има

Дечки, ја отворив темава за Funko Pop фигури интерисајќи дали има некој од форумов што си собира, а не дали се скапи или се стрип херои... сакам да слушнам дека некој собира и не сум сам во тоа како на пример @Ryan Giggs , а не некој што не собира да коментира или расправа дали се скупи или се кршат ако дете ги фрли од ламинат/плочки...
Не мора докази што се...
Funko pop се фигури од секојдневието и не е битно од која сфера се...
Пс. Нека коментира тој што купил и знае што има
дел од скромната колекција
IMG_20241217_170734 copy.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom