Фан Клуб: Вардар

Член од
12 март 2023
Мислења
91
Поени од реакции
330
Ехеее, колку графити имаше по сите маала со оваа парола.
Треба да ја вратиме на Запад / во Јане ;)
Автоматски споено мислење:

Чоек, зошто им црташ?
Не знаат луѓево самите да кликнат на линкот и видат што вика Цаци?

Во продолжение ги спомнува Комити и Чкембари и за сексот со битолчанки зошто да е говор на омраза кога тука се шири љубов :)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.146
Поени од реакции
7.148
Овој трансот под паролата го украдоа Чкембари или како беше причата... Знам се фалеа долго време со него
Го украдоа од просториите под северна трибина таму се чуваа тогаш знамињата, и Комити Ѓорче исто.
Ден пред да го направат тоа играа Вардар Пелистер и беа тепани како маѓариња,од тогашни Комити Асови страшна екипа,им беше земен и запален трансартен на западната трибина.
Од таму е и насловот комитска чкембе чорба :)
Ќе ја најдам и сликата со трансот нивни како гори ќе ја постирам во текот на денот.
bkjwb.jpg

Член од
1 август 2015
Мислења
1.089
Поени од реакции
2.354
Кој е тој Камара што бил на проба?
Иста агенција ко Донгмо и Дианеси
Screenshot_20241214_111150.jpg
Автоматски споено мислење:

Според трансфермаркт последен клуб е романски второлигаш, без клуб од октомври.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.089
Поени од реакции
2.354
Пинтер и официјално, а ако го земат и овој Камара, значи Мишко и Ѓуриќ си одат.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.735
Поени од реакции
2.258
Од каде го ископаа овој и во што е подобар од Мишко и Џуриќ? Дефинитивно целта им е да го уништат клубот. Оној кој му мисли добро на клубот не носи вакви појачувања. Наместо проверени домашни играчи, тие носат играчи со сомнителен квалитет. Ама реално не чуди ова со оглед дека никој друг не сака да дојде во клубот кој го водат пензионер и новинар.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.176
Како може бе да зимаат вакви играчи?

Во ВАРДАР да доаѓаат играчи НА ПРОБА!?!?!
Па не сме ние третолигаш од Дебар па на проба бе... ц ц ц не ми се верува.

Едноставно е, ако веќе имаат пари, пуштај понуди до најдобрите играчи во лигата, ем докажани ем ќе ги ослабнеш конкурентите...

Ние гол не можеме да дадеме, они 2 штопери зимаат.

Дно од управа.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.297
Скроз истиот тип на засилувања како и летото. Толку од надежта и муабетот дека можеби си ја научиле лекцијата. Ни Л од лекција научиле. Што е полошо, чим се тера истата приказна, ова е веројатно и наговестување дека не се влезени и нема ни да влезат нови пари во клубот, бар не за овој трансфер период. @kano Во право сум?
Милионот од Новоматик го спичкавме на Пинтер, Ќосиќ, Мециновиќ, Донгмо, Шаркоски, постдипломска екскурзија на Ким, операција на Најдо и аргентински фитнес гуруа кои физички ни ги спремија играчите колку што јас мислам дека сум спремен кога ќе направам три згиба на шипки на кеј. Претпоставувам ни денар од парите од Новоматик не се отидени за некакво покривање на долг. Најдобро потрошен милион во историјата на македонскиот фудбал.
П.С. Поздрав до ИДИотот и неговата закана од пред неколку години дека ако не сме умни и го закачаме, јавно ќе објавел дека Вардар не е првак на Југославија 1987-ма, туку тоа бил Партизан. Во моментов се води процес во Србија каде што ќе се исправи одлуката на судот од тогаш и титулата од 86-та ќе си заврши кај Ѕвезда како што си е редот, што значи дека оди во вода единствениот "аргумент" на таквите ко него дека титулата од тогаш ни била спорна.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.535
Поени од реакции
24.860
Скроз истиот тип на засилувања како и летото. Толку од надежта и муабетот дека можеби си ја научиле лекцијата. Ни Л од лекција научиле. Што е полошо, чим се тера истата приказна, ова е веројатно и наговестување дека не се влезени и нема ни да влезат нови пари во клубот, бар не за овој трансфер период. @kano Во право сум?
Милионот од Новоматик го спичкавме на Пинтер, Ќосиќ, Мециновиќ, Донгмо, Шаркоски, постдипломска екскурзија на Ким, операција на Најдо и аргентински фитнес гуруа кои физички ни ги спремија играчите колку што јас мислам дека сум спремен кога ќе направам три згиба на шипки на кеј. Претпоставувам ни денар од парите од Новоматик не се отидени за некакво покривање на долг. Најдобро потрошен милион во историјата на македонскиот фудбал.
П.С. Поздрав до ИДИотот и неговата закана од пред неколку години дека ако не сме умни и го закачаме, јавно ќе објавел дека Вардар не е првак на Југославија 1987-ма, туку тоа бил Партизан. Во моментов се води процес во Србија каде што ќе се исправи одлуката на судот од тогаш и титулата од 86-та ќе си заврши кај Ѕвезда како што си е редот, што значи дека оди во вода единствениот "аргумент" на таквите ко него дека титулата од тогаш ни била спорна.
ne si vo pravo, gore dole se si se odviva kako sto vi bese kazano. edini promasaj e idi i negovite "zasiluvanja", se ocekuvase mnogu poveke.

Kajgana Shop

На врв Bottom