А1 Македонија (VIP)

Член од
9 јануари 2021
Мислења
971
Поени од реакции
996
Mene seuste do 13 imam tekoven dogovor brzinata bese do pred 4 dena 8god, 50/3 ,sega e 100/5,ako baraat + pari i za ova izgleda i jas ke gi otkacuvam ja preteraja so site igri i zavrzlami ....
Na tk duo za 1800+300 za 20+150gb na optika 150/150 i 4tv, nemam drug izbor Telekom e na adsl kaj mene, Kds ke se ceka za optika uste najmalce 6m.
Na lan lepi 99,5 celo vreme a bese 49,5 so 2.95
Абе цепи си на А1, немора да продолжуваш договор. Супер ти е интернетот.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.725
Поени од реакции
4.114
Абе цепи си на А1, немора да продолжуваш договор. Супер ти е интернетот.
Super e 100/5 ama bez da me izvestat od 01.12 pokacile od 50/3 na 100/5 so doplata od +100ka, no bidejki i taka plajkam niska cena za 100mkd, nee problem - problemot e sto ne me izvestile i ponatamu e na neopredeleno kombo M kako sto bese od pocetok samo mobilnata mi nudat mn, bonus i + popust na popustot na pretplatite,(samo da ne odbijam/zaminam) ako idi blisku do tekovnava smetka sto ja plajkam isto 4god, ke prodolzam ....

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.533
Поени од реакции
2.694
Super e 100/5 ama bez da me izvestat od 01.12 pokacile od 50/3 na 100/5 so doplata od +100ka, no bidejki i taka plajkam niska cena za 100mkd, nee problem - problemot e sto ne me izvestile i ponatamu e na neopredeleno kombo M kako sto bese od pocetok samo mobilnata mi nudat mn, bonus i + popust na popustot na pretplatite,(samo da ne odbijam/zaminam) ako idi blisku do tekovnava smetka sto ja plajkam isto 4god, ke prodolzam ....
Ne e poentata dali ti plakas nisko.Pederski e da ti pokacat cena bez nikade vo dogovorot da pisuva deka smeat da go pravat toa.Moze i ne smeat ali nikoj ne se buni.Prvo neka te izvesti deka ti pokacuva brzina ama ke treba da plakas 100den i dali prifakjas ili ne.A ne ovaka demek ti kacivme cena za usluga koj redoveb korisnik vekje ja ima.Samo radi toa gi otkaciv.Utre ke im tekne pak ke pokacat plus 100ce plus cim nikoj ne se buni.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.725
Поени од реакции
4.114
Ne e poentata dali ti plakas nisko.Pederski e da ti pokacat cena bez nikade vo dogovorot da pisuva deka smeat da go pravat toa.Moze i ne smeat ali nikoj ne se buni.Prvo neka te izvesti deka ti pokacuva brzina ama ke treba da plakas 100den i dali prifakjas ili ne.A ne ovaka demek ti kacivme cena za usluga koj redoveb korisnik vekje ja ima.Samo radi toa gi otkaciv.Utre ke im tekne pak ke pokacat plus 100ce plus cim nikoj ne se buni.
Tocno taka e, po pederski amin.!ama na Fix kombo sum 8god, od koi samo prvite 24m,so dogovor do sega +6god prodolzuvav samo mobilnite na komboM fix mesec za mesec ...i so ovie +100 pak sum na neopredeleno, no nudat mn,bonus i popust na popustot na mobilnite i mi idi isto/se ke napravat samo da ne zaminam ...
ke vidam za 2 dena sto ke izlezi ....
a problemot e sto nemam dr,opcija Tk, nema sms nema razmena Gb, Green i kds nema optika kaj mene itolku Telekom e na adsl i the end toa e se ...
Da prodolzese lycamobile,se ke doportirav i ke ostavev samo 1 br, so komboto na 499, ama vaka sega so mtel nema lebce

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
А да видиш на некоја од сметките да не те известиле?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.725
Поени од реакции
4.114
А да видиш на некоја од сметките да не те известиле?
Na esmetka sum 8god, gi prelistav site strani nema nisto(osvem ako sega smetkata za 12ti mesec sto ke stasa vgodina,sto tie si ja aktiviraat,no izgleda ima klauzula sto tie ja znaat(dogovorot e pominat) i koristat za +100ka od 50 na 100mbps i 90% bi prifatile korisnicite ....
No isto taka razbrav deka site stari tarifi sto se na neopredeleno ke odele +100 koj ne sakal mozel da raskini vo sekoj moment( toa se tarifi od one i od vip i rodendenskite)

Attachments

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.524
Поени од реакции
875
Na esmetka sum 8god, gi prelistav site strani nema nisto(osvem ako sega smetkata za 12ti mesec sto ke stasa vgodina,sto tie si ja aktiviraat,no izgleda ima klauzula sto tie ja znaat(dogovorot e pominat) i koristat za +100ka od 50 na 100mbps i 90% bi prifatile korisnicite ....
No isto taka razbrav deka site stari tarifi sto se na neopredeleno ke odele +100 koj ne sakal mozel da raskini vo sekoj moment( toa se tarifi od one i od vip i rodendenskite)
Добро разгледај ги сметките, врати се уназад појќе месеци, сигурно си известен. Педерски играат А1 за вакви работи

Член од
29 август 2008
Мислења
5.725
Поени од реакции
4.114
Добро разгледај ги сметките, врати се уназад појќе месеци, сигурно си известен. Педерски играат А1 за вакви работи
12m, imam pristap do smetkite preku moj a1, nema na nikoja izvestuvajne...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.034
Поени од реакции
5.931
А1 ти е невидена КУ.ВА.Во 2023 година шпиунски некаде август месец почнаа да ги наплатуваат разговорите во фиксната телефонија на сите корисници дури и во нивната мрежа иако со години наназад беа бесплатни а во договорот јасно си пишува дека се бесплатни.АЕК уште поголема КУ.ВА од А1 застана на страна на операторот со образложение дека има право да го прекрши договорот и да ги наплатува тие разговори. Дури и техничарите што одат на интервенции беа согласни дека немаат право шпиунски тоа да го прават а притоа да не дадат соопштение дека ќе прават измени во ценовникот.

Kajgana Shop

На врв Bottom