Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Драпаш јајца по потреба повише од сите , а помалце од тито.
Према никот одма можам да забележам дека валјда ги слушаш, си ги слушал HIM, па по нивниот Heartagram, излага кај тебе SexaGram. Али гледано од друга гледна точка Секса-Грам испаѓа еден збор составен од 2 зборови, Секс и грам.
Грам ти е основна мерна единица за тежина, а на еден грам одговара и еден сантиметар- основна мерна единица за должина. Во превод ти сакаш секс со твоојот ТИИИТ од еден сантиметар. Валјда слушаш метал повише си на New Age, забележав на други теми за Cradle of Filth мислам пишеше нешто.
На кајгана си регистриран сеа брзо, заради што си поминал со сите петки па твоите ти ставија интернет. Аватарот е нешто неразбирлива готика и некое чудно суштество во Црно. Црно е боја. Боја се користи за фарбање и на косата. Косата е дел од телото што расте. Кога расте ја шиша бербер.
Заклучок- Татко ти е бербер, или мајка ти берберка, упс фризерка.
Ама ти пошо си металац,валјда, ја пушташ долга моментално, и со очекување од Секса-Сантиметар да преминеш во Секса-МЕТАР....како сите црнци.Затоа и слушаш Блек метал. или Црнечки метал.
Е то е.

За мене следеќи?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Драпаш јајца по потреба повише од сите , а помалце од тито.
Према никот одма можам да забележам дека валјда ги слушаш, си ги слушал HIM, па по нивниот Heartagram, излага кај тебе SexaGram. Али гледано од друга гледна точка Секса-Грам испаѓа еден збор составен од 2 зборови, Секс и грам.
Грам ти е основна мерна единица за тежина, а на еден грам одговара и еден сантиметар- основна мерна единица за должина. Во превод ти сакаш секс со твоојот ТИИИТ од еден сантиметар. Валјда слушаш метал повише си на New Age, забележав на други теми за Cradle of Filth мислам пишеше нешто.
На кајгана си регистриран сеа брзо, заради што си поминал со сите петки па твоите ти ставија интернет. Аватарот е нешто неразбирлива готика и некое чудно суштество во Црно. Црно е боја. Боја се користи за фарбање и на косата. Косата е дел од телото што расте. Кога расте ја шиша бербер.
Заклучок- Татко ти е бербер, или мајка ти берберка, упс фризерка.
Ама ти пошо си металац,валјда, ја пушташ долга моментално, и со очекување од Секса-Сантиметар да преминеш во Секса-МЕТАР....како сите црнци.Затоа и слушаш Блек метал. или Црнечки метал.
Е то е.

За мене следеќи?
Интересен си ми. Ај мене една, ако не те мрзи. =]

Член од
27 јуни 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
Добро тоа дека слушам метал да ама хим не не :nenene::nenene: тоа не, и не сум добил 5ки за да ми стават нет и тоа не не :nenene::nenene: а за кридал да да :salut: али ок си е :bravo: а родителите не ми се фризери :pos2:

а и стварно ногу си интереснен уште едно :bravo::bravo::bravo::bravo:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Мене некој ќе ми напраи анализа? :) Еднаш порано побарав, ама изглеа не сум ви интересна:)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Мене некој ќе ми напраи анализа? :) Еднаш порано побарав, ама изглеа не сум ви интересна:)
јас ќе ти направам,баш си интересна,ама ако ти се чека недела-две-три нема проблем:wink:

и тони интер го аднувам на листа и мац со двете загради.ама за недела-две-три....

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Eve edna analiza za anastazija od mene.

Anastazija e mnogu dobro devojce, mnogu im veruva na lugeto i poradi toa pati.
Iskrena i intelegentna osoba, no i pokraj toa saka da veruva vo bajki i vo princovi na beli magarinja, arno ama Nikola drzavnikot i go krsi toj film i zatoa se nervira.
Koga e tazna i EMO togash se logira na kajgana go otvara profilot na Nikola i ja kanalizira negativnata energija na negoviot avatar, posle toa pali cigara si vari kafence gleda vo mesecinata go otvara prozorot vozdivnuva i si vika:
Neznam sto se slucuva(ova beshe od pesnata na Vrcak, taka?)
Grevce.
:coffee:

Lazam.
Se izlazav.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аиде,конечно на ред дојде и нашата (и ваша) психоаналитичарка ^>^Magde<><<****

Анализата мора да е компонирана со некој ред,па затоа почнуваме со никот.

Убаво е да си го сакаш името,тоа значи дека ги сакаш и твоите родители (бидејќи те крстиле така),па можам да замислам кои хармонии и се случуваат на Магде дома.
Фрчат зборови како мамино,татино,злато мое,секогаш заедно ручаат на маса,разгалена до бескрај,секогаш има се што ќе посака.

Дете - единец?

Оооо да,најверојатно една Магде им била доста на нејзините.

Затоа,БУМ,контра ефект врз Магде,розеви делови во косата,аспирации дека од психологија ќе се вади доволно пари за живот,бла бла бла.
Типично тинејџерски дострели,таков е всушност животот.

Прво сакаме да бидеме астронаути (5 години возраст)
После на ред е Рок Ѕвезда (9 години)
На влез во тин фаза,и малце Rebeldeway,целта е Миа,и го бараш твојот Мануел (13 години).
15-16-17,сакаш да си 18,да можеш да влагаш во Валијант.

19,психолог.

Што носи иднината?
Мрачни нешта,нафтата ќе поскапи,зејтинот над 2 евра ќе биде,бојкот на Охридски туризам.

Обожавам содржајни никови.
За ^^^ во ник,имам искажано свое мислење во претходни анализи.

Со многу зборови,надеж за внимание,шмизлички,wooot...

Со еден збор,срање :)

Да го задржиме редот на оваа епопеја од анализа.
Титлето

1000 зашто? 1000 за инает!

In lack of better words,мора да се потенцира очигледното :
Сакаш да се инатиш,и да реметиш луѓе.

Е сега,женскиот ген во тебе не ти дозволува да одиш до крај,туку се извинуваш уште пред да почнеш да реметиш.
И затоа сите те гледаат како неинтересна особа.
Дечко?
Немаш.

И на филозофски,тешко дека ќе најдеш некој не-забеган.
Ја ти препорачувам турбофолкер,идила дома,секој ден ќе можеш психоанализи да му правиш.
пЛус,нека е алкохолик,the more,the merrier :vozbud:

Може и кантерџија,они се посебна раса,за анализирање.
Гледам нешто тони ептен ти пишува на профил,но тоа е зашто навиваш за Интер,и омилен трењер ти е Мурињо.

Потпис,цитат од шмекерот.
Што се потврдува претходната изјава дека обожаваш ремет.
Зачлени се во групата реметџии,и така таму се се луѓе кои не ги бива за ремет.

Шмекерот,for crying out loud!,он си е ремет сам за себе :nesvest:
Ако си муж (жена),ремети го Бада Бинг.
And try to stay alive long enough после,за да го видиш крајот на светот во 2012 :vozbud:

Во недостиг на други сочни детали,преминувам на анализа на боите на профилот.

Толку е розево (што ја потврдува мојата теорија за твојот свет дома),што навистина препорачувам на сите членови и членки да ги искористат бенифициите на опцијата "Сокриј го сопствениот стил на членот".

Фак,сеа видов дека си во Кајгана Ремет Кру.
Озбилно се мислам да ви го прекрстам тоа во Кајгана Реметени Кру,ќе ви личи.
Искачај од групата,нема да изгледаш "кул" инаку.

Последни две работи,Тоше и пријатели.
Тоше,get over it,ако не сфативте една работа тоа е ценете ги музичарите додека се живи,не да пишувате прозни епопеи за нив кога ќе заминат.
Стај слика од Ламбе,стај го Дарко Димитров,ако не си фенси.
АКо си фенси,тогаш стај го Бајага.

Пријатели,имаш само 10.
:(
:nesum:
:raz:
:toe:

Тоа е зашто си досадна,и слаби бои ти има профил43то.
Не дај боже да те најде Кенгур несакајќи :zlo:

Мои предвидувања за твоја иднина :

Имам чуден филинг(машка интуиција) дека ќе се вљубиш во Грк.
Ама онака,до уши.

А он ќе ти биде,најблаго речено,како Сакис во сексуалност.
Плус,бизнисот со психологија тапа ќе ти иде.
Ќе имаш едно маченце,ама ќе ти го изеде кученце.
Ќе живееш во изнајмен стан.

Се друго,супер ќе ти биде :kesa:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Mac)) да не пукнеш ме изнасмеа:pos2::pos2::pos2:

дали погоди или не ќе ти кажам на мсн ако не си ме избришал дека досадна сум била нели:)
следна анализа у живо as u promise:smir:

п.с.фалаааааааааааа

п.с.2 може да те аднав во френдс...плис....

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Не сум голем аналитичар...ама ај...

И конечно, после толку незаспиени ноќи мислејќи на она што треба да го направам ( психоанализирањето на ^^^магде^^^ врз основа на она што го пишувала на овој форум, и психоанализата која произлегува од таа ), после толку размислувања во врска со тоа како ќе изгледа оваа анализа, после толку многу долго време, можеби поминаа и месеци, поминаа уште поголем број на недели, 7 пати поголем број на денови ( во однос на недели ), а да не разговараме за бројот на часови, минути, секунди, милисекунди, микросекунди, наносекунди, пикосекунди...упс..залетав малку...да се вратам назат...да, неверојатно, но вистинито, после толку време решив, да одвојам „малку“ време, и да почнам со пишувањето на оваа анализа, игнорирајчија силната болка на десниот прс...упс на показалецот од десната рака, и продолжувајчи храбро, и само храбро напред, без да помислам на откажување...
Доколку снема струја или на некој сличен начин се изгуби ова што го пишувам..незнам што ќе направам, само знам дека тоа нема да биде на арно...се надевам дека никогаш нема да дознаам...
Ахам, да, анализата:
Личност, која сакала својата љубов да ја покаже на нешто многу слатко, но не човек, т.е. личност која има, или имала ( податоците врз кои го донесов ова се стари и не се долго време апдајтирани, па така да неможев да ја исклучам оваа можност ) свое милениче, далматинец...бел, со црни точки на него...
Доколку би сретнала некој човек што знае се`, чисто поради забава, и поради убавото чуство кое би го имала одкако би го добила одговорот, таа тој човек би го прашала некои прашања кои, таа сака да ги знае, затоа што и луѓето околу неа сакаат да ги знаат, па кога би ги знаела овие прашања би се чуствувала нешто...повеќе од нив...а веројатно за да не си го признае ова, и никој да не дознае дека е така, би направила речиси се`, вклучувајчиго и кажувањето на одговорот на многу луѓе и така натаму...но, таа сепак ќе се чуствува нешто повеќе од останатите...иако можеби целта и е да биде еднаква со нив и.т.н.
Сака нејзиното мислење да биде..поблиску ( поблиску, но не и исто, ниту многу различно ) од мислењата на другите, па така англискиот јазик го смета за..посовршен од македонскиот..иако можеби нема да го признае ова...Реакцијата во врска со смртта на пеачот Проески само потвруда дека таа сака нејзиното мислење да биде поблиску до мислењето на останатите...
Ја сака поезијата, затоа што тоа е еден од начините што прават да се чуствува добро...
Има свои мислења во врска со религијата, мисли нејзините мислења се точни, па таа го посетува тој форум со цел да го потврди тоа, или да им ги...надметне своите мислења на останатите...
Одвреме навреме, кога незнае што да прави, за да ја победи досадата, го сака хуморот и вицевите...
Ок, готово, засега толку можев да анализирам..можеби не навлегов подлабоко во нешто или слично..но...тоа е тоа...
Исто така можно е оваа психоанализа да не е по непишаните или пишаните стандарди по кои се прават психоанализи на овој подфорум...ама мене не ми изгледа лоша...всуштност, да се задлабочев толку длабоко колку што можам, и да си дадев доволно време, можев да напишам и цела книга со психоанализа на магде...барем ќе напишев, безразлика на тоа што целата ќе беше полна со глупости и никој немаше да ја прочита...

Магде...задоволна си со психоанализава?

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Ај мене некој нека ме анализира :) има таков ? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Че можи Маc)) една анализа за мене ? :pipi:

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Магде, чекаш тука да побарам или ме стави на игнор?

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Јас чекам анализа од Димитар и од ^Кристи^.
Пашиња, мора да напрајте.

Kajgana Shop

На врв Bottom