ТИФОМАНИЈА!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2023
Мислења
2.137
Поени од реакции
7.109
Што форумот, групата ви се распадна :ROFLMAO: Ќе нема кој да пишува. :pos:

Колку гостувања броите вкупно оваа сезона Комити и Рибари заедно?
Четири години немавте излезено од Кавадарци, освен кај шефовите ваши од Битола на друга територија немавте отидено.
Мораше Комити да доаѓаат два пати ви беа воџите тепани и еднаш ви земаа кореографија, вие сте најочајна група и вие најдовте за гостување да зборите, ќе ми простат Паткари што нив ги земам за пример ама поим се за вас.
Комити гостуваа секаде каде што беше дозволено, оваа полусезона имаме повеќе гостувања него вие за четири години.

Член од
3 декември 2024
Мислења
8
Поени од реакции
15
Четири години немавте излезено од Кавадарци, освен кај шефовите ваши од Битола на друга територија немавте отидено.
Мораше Комити да доаѓаат два пати ви беа воџите тепани и еднаш ви земаа кореографија, вие сте најочајна група и вие најдовте за гостување да зборите, ќе ми простат Паткари што нив ги земам за пример ама поим се за вас.
Комити гостуваа секаде каде што беше дозволено, оваа полусезона имаме повеќе гостувања него вие за четири години.
Odi pali bakli na miting dpmne

Член од
8 декември 2024
Мислења
6
Поени од реакции
11
Ovaj vodjata od ribari na uste kolku grupi ke im se izlize? So site e prijatel shto ke bese ova druzeljubiv vodja

Член од
29 ноември 2024
Мислења
8
Поени од реакции
186
Ovaj vodjata od ribari na uste kolku grupi ke im se izlize? So site e prijatel shto ke bese ova druzeljubiv vodja
Ех бе дете едно, толку ги разбираш работите... Ама си напрајл профил пред 20 минути за да навредиш некого и ќе те снемат! Да не се тие вкупно 30/40 луѓе во цела држава шо ги држат групите и се борет толку години за да незгаснит тифо сценава каква и да е, ни навивање ни ништо ќе немат. Секогаш меѓусебно ќе имет почит, зш 1 месец да требит да водиш група, вид виделија ќе фатиш да видиш колку е то тешко и колку време требит. Барем за кај нас во Охрид знам колку работа е даено за од нула да дојт групата до респектабилно ниво.
Ама кој те дупит, сигурно имаш 14 годинки и се палиш на "Јужни Ветар".
Греф!

Член од
5 ноември 2024
Мислења
50
Поени од реакции
258
Се навиваше организирано, знаев дека за скоро Куманово имаат утакмица исто со нив дома исто ама не и за Пелистер

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.337
Поени од реакции
5.358
Не вреди ништо повеќе во ова држава, уште еден доказ дека се заштитени како белите мечки, на мочање до wc одите со 5 џандари и 3 инспектори кои попатно ви го снимат секој чекор.
За провокации ви нема рамен, играчите од сам старт дојдени за провокации за плунка од публика паѓаат како со воздушна погодени, па бараа празна сала за да продолжат, само така ви одговара и да се палите како мајмуни, ама до тогаш :pusigo:
Вмроидите наредиле меч од висок ризик дека бил, па така на секоја провокација и национална омраза безбедноста била загрозена па се кренале сите инспектори и цел арсенал полиција на главна трибина дури да снимат и разговори, а од спротива 10 пати помалку полиција....
Кај ќе ви оди душата пиунчиња партиски мјаууууу

Член од
8 декември 2024
Мислења
6
Поени од реакции
11
Ех бе дете едно, толку ги разбираш работите... Ама си напрајл профил пред 20 минути за да навредиш некого и ќе те снемат! Да не се тие вкупно 30/40 луѓе во цела држава шо ги држат групите и се борет толку години за да незгаснит тифо сценава каква и да е, ни навивање ни ништо ќе немат. Секогаш меѓусебно ќе имет почит, зш 1 месец да требит да водиш група, вид виделија ќе фатиш да видиш колку е то тешко и колку време требит. Барем за кај нас во Охрид знам колку работа е даено за од нула да дојт групата до респектабилно ниво.
Ама кој те дупит, сигурно имаш 14 годинки и се палиш на "Јужни Ветар".
Греф!
Jas drugarce ne znam juzni vetar ni sto e a kolku akcii i tepacki sum imal so seriozni grupi kako Grobari ti ne si ni vo plan biden. Grev da go vikas toj sto ti ja vodi grupata a nema ni edna tepacka i ima povekje izbegano od udreni boksovi. Pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom