Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.107
- Поени од реакции
- 18.769
Кога ке ги составиш наркоманот Костиќ и дебилот Вори, добиваш ваква комбинација:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И @Лаик.Нема потреба да напишам кои се.
Прегледај го приврзокот 437615
И тој е тетка т.е. таа ?
Најверојатно е некое мажиште 3на2, ама си објавува вакви работи и на форумот.И тој е тетка т.е. таа ?
Ти имаат фрлено мерак сериозно некои тука секој втор пост им е за тебе/вас. Гарант во длабочината на нивните фантазии лежи некоја искусна тетка која ќе ги грабне и три саата маста ќе им ја извади....опасно е вака да мислиш додека возиш, ќе се закачиш некаде па после путката на бијонсе ќе ти биде крива и да, ако имаше муда ќе ме тагнеше, инаку тоа што видела путката е твојот qур или и тој го замислуваш?
...инаку да не идам офтопик, веднаш ми дојде замислата на Del Boy како се однесува после напишаниот пост како бијонс ја замислува!
Бији не е теткаТи имаат фрлено мерак сериозно некои тука секој втор пост им е за тебе/вас. Гарант во длабочината на нивните фантазии лежи некоја искусна тетка која ќе ги грабне и три саата маста ќе им ја извади.![]()
А што е ?Бији не е тетка
Риба и пол.А што е ?
Риба и пол.![]()