Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.513
Поени од реакции
4.395
Fagioli, Weah, Ruhi, Danilo mora da gi nema od timot.

Motta zasega e katastrofa. Allegri bese pogolem mudonja od nego sto e zastrasuvacki fakt.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.623
Поени од реакции
17.492
Го удри со топка судијата бе хахахаха

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.128
Поени од реакции
2.235
Јас имам верба во Мота, човеков е поранешен играч кој има освоено све, сезонава му е прва во голем клуб, многу нови играчи, премногу повредени и згуснат распоред кој не му дава простор за консолидација на тимот, до крај реално е да фатат место кое води во ЛШ.

Подобро ќе беше без повредите но тоа е тоа, најмногу изгуби со Бремер кој можеби беше најдобар ЦВ во лигата и не заборавајте каква беше играта со него во тимот, разлика ден и ноќ, среќа се погоди Калулу зошто сега ќе беа 5-6 места
подолу.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.623
Поени од реакции
17.492
Јас имам верба во Мота, човеков е поранешен играч кој има освоено све, сезонава му е прва во голем клуб, многу нови играчи, премногу повредени и згуснат распоред кој не му дава простор за консолидација на тимот, до крај реално е да фатат место кое води во ЛШ.

Подобро ќе беше без повредите но тоа е тоа, најмногу изгуби со Бремер кој можеби беше најдобар ЦВ во лигата и не заборавајте каква беше играта со него во тимот, разлика ден и ноќ, среќа се погоди Калулу зошто сега ќе беа 5-6 места
подолу.
Мота ќе биди можеби и одличен тренер но можеби скокна прерано кај нас и очигледно мора да подобри многу работи и тоа брзо без алиби. Не се проблем резулатите покрај толку повреди туку играта која не постои. Веќе 3 месец скоро се оди преку Косенсисао, немаме друг план. Не знајме поинаку. Коп и Јилдиз играат надвор од позиција.

Ни еден голем клуб не смее да се потпира само на еден играч и кога е веќе е така на тренерот е работа да најдо решение, да смени формација, да се прилагоди ние туркаме со глата в ѕид цело време.

Кога беа здрави правеше нелогични ротации го седна Кабал баш кога зеде ритам, Фагиоли пичето одигра одлично го седна, не знам зошто Гати го седна на почеток итн…

Од лани со сега добивме 1% повеќе посед (пак истите подавање на назад но сега голманит е по приклучен) и 0.1 повеќе шанси на гол.

Значи не сакам да го отпуштат, сакам да му дадат време но треба малце и тој самиот да се потруди да најди решение. Ова не мириса на добро, ништо нема променето нити пробано да промени а веќе како што реков влегуваме во 3 месец каде што сме ужас и не одат работите.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.180
Поени од реакции
18.265
Ова ме провоцира мене, види една потпросечна Рома со Ел Шарави, Салемакерс и Дибала во напад им дава 4 голови на Лече, ние изгледавме како неспособни гол да им дадеме, да не беше оној чукнатиот.

Не ме интересира ниту играта толку, ниту ништо, јасно е дека ова е прва сезона на Мота, јасно е дека имаше многу повредени играчи, но ме вадат од такт резултатите против вакви инвалиди - имаме 5 нерешени против Емполи, Каљари, Парма, Лече и Болоња :facepalm:.
Овој податок е за шамарање на сите од прв до последен на теренот и во стручниот штаб - без разлика на околностите, просто не смее ова да се прифати, ај една или две да беа нерешени од овие, ама пет е премногу макар играл и со 10 играчи од старт.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.489
Поени од реакции
87.373
Доброто во сиот овој хаос е што и при негативен резултат, покажуваат желба и борба да се вратат назад, нешто што беше мисловна именка последниве 3-4 сезони.
Е сега од друга страна се надевам дека Мота нема да биде инает, и дека ќе проба друга формација дека моменталнава 4-2-3-1 не функционира, и играчиве се дезориентирани напред, Јилдиз е ептен ограничен во оваа тактика. Може да се проба со 4-3-3 или 4-4-2 со Јилдиз како полушпиц и Влаховиќ како најистурен напред.

Знаеме дека имаат многу повредени играчи, ама тоа не е оправдување да не можеш да тепаш селски екипи од дното на табелата.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.623
Поени од реакции
17.492
Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.623
Поени од реакции
17.492
Од друга страна ѓуптинот бразилски 2 месеци го нема на терен поради некоја повред жа шо никој не знај шо е и го шета светот со авионот

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.489
Поени од реакции
87.373
Од друга страна ѓуптинот бразилски 2 месеци го нема на терен поради некоја повред жа шо никој не знај шо е и го шета светот со авионот
И јас би глумел повреда за да шетам со Алиша :kafence:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.489
Поени од реакции
87.373
Оваа да ти седне, ќе има да ти го прегори како чкорче...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.623
Поени од реакции
17.492
Ќе му ја опрајме сезоната на Сити денес а?

Kajgana Shop

На врв Bottom