- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.453
- Поени од реакции
- 1.788
Аматерски типови ти се ова исто како у Петок 2 холандска лига цела 3+fulam - brajton GG3+
burnemut - totnem GG3+
double za denes
Аматерски типови ти се ова исто како у Петок 2 холандска лига цела 3+fulam - brajton GG3+
burnemut - totnem GG3+
double za denes
Аматерска не аматерска, сакам да печалам пари ако треба и на 2+ цело че наредам 14 утакмици и да земам цели 7.568 со се данок и пополека да намалуваат клима да заштеда на струјда оти сум ги осакатил.Аматерски типови ти се ова исто како у Петок 2 холандска лига цела 3+
Pa ne se bas amaterski... efikasni ekipi se site 4, bi trebalo lesno dvete 3+ e sea gg3+ ke vidimeАматерски типови ти се ова исто како у Петок 2 холандска лига цела 3+
Боље нареди 1-3 второ сабота и недела и ќе земеш поќе од 7.568 со се данок.Аматерска не аматерска, сакам да печалам пари ако треба и на 2+ цело че наредам 14 утакмици и да земам цели 7.568 со се данок и пополека да намалуваат клима да заштеда на струјда оти сум ги осакатил.
Ме заеба брат си фрлив 150 евра..fulam - brajton GG3+
burnemut - totnem GG3+
double za denes
Jbg nema nisto sigurno.. ma da ako ja glese tekmata frcea sansi, ne bese klasicna italijanska nokna studena mrtva so 0 sansi 1 gol utakmica..Ме заеба брат си фрлив 150 евра..