Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јокич да не направи трипл дабл. Не знам каде го има ова и колку е коефициентот, но е зицер на деценијата.
То е проблемот што го нема. Човекот игра за забава нема потреба да го хејташ. И ти да не си распаднат коцкар би опалил рандом тип само за да ја пратиш утакмицата.

Јокич да не направи трипл дабл. Не знам каде го има ова и колку е коефициентот, но е зицер на деценијата.

Jas ti davam 2 koef. Inace koeficientot e 1.80 za da NE napravi triple double.

Прегледај го приврзокот 436524

Се да ви ебам Баерн, на сите на жените да и га набодам, почнувајќи од Милер кој како стара баба трча, крв да серете :mad:
Screenshot_20241127-004505_Gallery.jpg
Ја на Сити умрениве све по список...и да биде уште посмешно, планирав овие 4 да ги играм само на голови 1+ прво и 3+ на крај па као да не ме заебе некоја уште на полувреме ги сменив вака...и гледав и само Т1/Т2 3+ така беше 9 коефициент а вака 10.5 и ги оставив вака, и онака си викам нема сигурно до 3-3 да иде некоја од овие, и еве ја, се замарам со Барса таа у последна минута ми ја дава и у истиот момент овие гревовиве како успеаа од 3-0 3-3 не знам...:jajce::bravobe:

Прегледај го приврзокот 436524

Се да ви ебам Баерн, на сите на жените да и га набодам, почнувајќи од Милер кој како стара баба трча, крв да серете :mad:

Прегледај го приврзокот 436530
Ја на Сити умрениве све по список...и да биде уште посмешно, планирав овие 4 да ги играм само на голови 1+ прво и 3+ на крај па као да не ме заебе некоја уште на полувреме ги сменив вака...и гледав и само Т1/Т2 3+ така беше 9 коефициент а вака 10.5 и ги оставив вака, и онака си викам нема сигурно до 3-3 да иде некоја од овие, и еве ја, се замарам со Барса таа у последна минута ми ја дава и у истиот момент овие гревовиве како успеаа од 3-0 3-3 не знам...:jajce::bravobe:
Ова е една од причините зошто избегнувам во последно време да играм спортска.

Дајте некој тип а не постирате само едно од многуте ливчина што сте ги пишувале и сте биле најблиску.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom