Аоаоа. Хахах буквално ја избркаа. Многу без контрола е оваа Баербок. Класика бирократче од Еу. Без манири, бонтон и култура.Бухаха, како мали деца ги набркаа сиктер надвор... Аналена уште малку и шамар ќе попиеше.
Rumunjski vrhovni sud poništio rezultate izbora: Zbog navodnog ruskog uplitanja
Како да не ја сакаш демократијава, нема на избори да победуе кој сака само оној кој игра по наши ноти.Rumunjski vrhovni sud poništio rezultate izbora: Zbog navodnog ruskog uplitanja | Geopolitika News
Vrhovni sud Rumunjske poništio je danas rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora, dodavši da će se cijeli izborni proces morati ponoviti, prenosi Reuters. Drugi krug trebao se održati u nedjelju…www.geopolitika.news
И тоа ги поништиле само претседателските, а не и парламентарните, одржани седум дена подоцна.Колку се смешно провидни упм...
Ова ли ни го продаваат како убер иднина за која мора се да жртвуваме?
Во моментов не е веќе интересно ни да ги заeбaваме ЕУ, до толку се бедни... Мене само ми е мака што уште го лажат народов овде да си ја (до)продаде државата и идентитетот за некаква „ЕУ иднина“. Која факинг ЕУ иднина? Бедни вазали кои пропаѓаат и се самоубиваат по налог на господарот.Секој има право на моето мислење.