Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.709
Поени од реакции
11.538
Види, ради Костич мислам дека секој од вас треска глупости пошо има хаха на постовите. Како не го мрзи јас не знам... :toe:
Човек без работа, другари и фамилија го има цело време на светот, па дури и да става хехе реакција на милион мислења секојдневно. Да помине времето некако..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.404
Поени од реакции
9.626
Се надевам овој со хехенцава е сеуште во фаза на пубертет и ќе се опрај, во спротивно... алал да му е.
Кај и да е ке го изеде травата.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.460
BREAKING:

Manchester United have now held initial concrete talks for Viktor Gyökeres about a potential transfer in the summer! United are now FULLY involved in the race to sign him. The deal will require sales first for United. Man City have also intensified their efforts in recent days. #MUFC @florian Plettenberg

(y)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
Погодив дека ке си ја врати формата и дека ке биде добар играч за Јунајтед, плус сега има и тренер кој ке ја искористи неговата добра пас игра. Има некои аспекти од неговата игра што ме загрижува(т). Еден аспект од неговата игра, тоа се одбиените топки, некако ги турка во многу лоша позиција, и некогаш знае да се загуби на високи балон топки, направи и пенал и имаше уште неколку лоши проценки. Останатово е одлично засега.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.425
Поени од реакции
7.802

Не случајно му паѓа(ше) перформансот низ годиниве, особено после првата сезона на ЕТХ, каде изигра некоја цифра од 50/60+ утакмици (додај на тоа и интернационални натпревари). Годинава влета у прв тим без никакви фитнес подготовки и постепено билдање минутажа.И не случајно не беше во форма, си бара време да се влезе во ритам.

Заморот како причина, меѓу другото :)

Член од
29 октомври 2023
Мислења
478
Поени од реакции
673
Мене Онана не ме убедил уште дека е изборот за Јунајтед, не се бавам со статистики,некогаш има супер натпревари,некогаш прима голови од 30м , неможе се на него да му се препише секако,ама да речеме не ме убедил уште со одлуките што ги прави,било додавање или дегажирање.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.735
Поени од реакции
22.730
BREAKING:

Manchester United have now held initial concrete talks for Viktor Gyökeres about a potential transfer in the summer! United are now FULLY involved in the race to sign him. The deal will require sales first for United. Man City have also intensified their efforts in recent days. #MUFC @florian Plettenberg

(y)
Аман од зимање играчи од поранешни клубови, ако веќе се зима шпиц пре би Осимен исто ќе коштат, оваа мора да престане со полнење на касата на бившите им клубови.

Kajgana Shop

На врв Bottom