d.suki, ti si u to sve toliko upućen kao da sam radiš u uskoku, a ne u pilićarniku i na traktoru. Drži se ti ovog potonjeg i ostavi druge da čine onako kako znaju. Ne moraš svakom loncu biti poklopac.
d.suki, ti si u to sve toliko upućen kao da sam radiš u uskoku, a ne u pilićarniku i na traktoru. Drži se ti ovog potonjeg i ostavi druge da čine onako kako znaju. Ne moraš svakom loncu biti poklopac.
Vidi momak ovaj je iz mog kraja i ja sa njim teram zajebanciju,on salu razumije a tebe nit poznam nit te zelim upoznat tako ne guraj nosic di ti nije mijesto.
I molim te promjeni si lozinku da ne pocinjes hvalit dsukija i klanjat mu se vec danas.
Evo fer te upozorio.
Slusaj ti copi paste tebe ce Koprivcanci u haps nije ovo tema za ilegalno iptv.
Nemojmo im stvarat probleme.
Nema razlike izmedu koji prodaje za novce i onog koji postavlja javno ko robin hud.
Ove nebi nikad ulovili da niste ne ti vec pojedinci od tsp sa Elminog foruma postavljali na telegram slike i cak sam vidio imena koji prodaju,a ovi su pratili telegram i njihovu grupu na telegramu.
Kad nesto postavis javno dovod sve nas u prekrsaj koji smo ovdje u ovoj grupi,temi kako oces.Ok imas gledaj i uzivaj ne dovodi i druge u probleme.Vidim da nisi od ministrice procitao na koje brojeve se moze dojavit necu u detalje igrate se vatre.
d.suki, ti si u to sve tako talong jaspann kao da sam doris u uskoku, a ne u pilićarniku i na traktoru. Držite se drugih i pustite druge da rade što znaju. Ne morate stavljati poklopac na svaki lonac.
[/CITAT]
Suki je cinkator, poznajem je osobno : a: a:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.