d.suki, ti si u to sve toliko upućen kao da sam radiš u uskoku, a ne u pilićarniku i na traktoru. Drži se ti ovog potonjeg i ostavi druge da čine onako kako znaju. Ne moraš svakom loncu biti poklopac.
d.suki, ti si u to sve toliko upućen kao da sam radiš u uskoku, a ne u pilićarniku i na traktoru. Drži se ti ovog potonjeg i ostavi druge da čine onako kako znaju. Ne moraš svakom loncu biti poklopac.
Vidi momak ovaj je iz mog kraja i ja sa njim teram zajebanciju,on salu razumije a tebe nit poznam nit te zelim upoznat tako ne guraj nosic di ti nije mijesto.
I molim te promjeni si lozinku da ne pocinjes hvalit dsukija i klanjat mu se vec danas.
Evo fer te upozorio.
Slusaj ti copi paste tebe ce Koprivcanci u haps nije ovo tema za ilegalno iptv.
Nemojmo im stvarat probleme.
Nema razlike izmedu koji prodaje za novce i onog koji postavlja javno ko robin hud.
Ove nebi nikad ulovili da niste ne ti vec pojedinci od tsp sa Elminog foruma postavljali na telegram slike i cak sam vidio imena koji prodaju,a ovi su pratili telegram i njihovu grupu na telegramu.
Kad nesto postavis javno dovod sve nas u prekrsaj koji smo ovdje u ovoj grupi,temi kako oces.Ok imas gledaj i uzivaj ne dovodi i druge u probleme.Vidim da nisi od ministrice procitao na koje brojeve se moze dojavit necu u detalje igrate se vatre.
d.suki, ti si u to sve tako talong jaspann kao da sam doris u uskoku, a ne u pilićarniku i na traktoru. Držite se drugih i pustite druge da rade što znaju. Ne morate stavljati poklopac na svaki lonac.
[/CITAT]
Suki je cinkator, poznajem je osobno : a: a:
Dsuki, izvini za ono jučer vrijeđanje, bio sam nadrogiran i popio sam litru loze. Dođe mi tako nekad da nisam svoj. Ne garantiram ti da opet neću izvesti neki show. Ova droga me ubija.
Dsuki, izvini za ono jučer vrijeđanje, bio sam nadrogiran i popio sam litru loze. Dođe mi tako nekad da nisam svoj. Ne garantiram ti da opet neću izvesti neki show. Ova droga me ubija.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.