24 ноември само годината не ти ја кажал од кога е сликата![]()
Сега нема такво нешто пошто сите системи им ги уништија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
24 ноември само годината не ти ја кажал од кога е сликата![]()
Фронтот не крахираше али исто крахираше бизнисот во Европа. Изфорсиран мир ќе биде прекупотребен за сите страни у наредни два-три месеци. Последниве 3-4 месеци ми се гади кога треба состанок со клиенти од западна Европа да имам.
Руското министерство за одбрана објави дека преку 300 илјади платеници поминале обука, се чека да потпишат договор и да бидат пратени на фронтот.
Се покажа дека операцијата оди многу споро поради недостаток на војска и големи загуби.
Дојдоа Корејците веќе. Четворица пред некој ден силувале руска учителка. Мулти поларниот свет на дело.
![]()
North Korean troops rape teacher in Russia's Kursk region
On November 12, the North Korean military raped a 28-year-old teacher in the Kursk region of the Russian Federation, the I Want to Live project reportsglobal.espreso.tv
Руското министерство за одбрана објави дека преку 300 илјади платеници поминале обука, се чека да потпишат договор и да бидат пратени на фронтот.
Се покажа дека операцијата оди многу споро поради недостаток на војска и големи загуби.
Напредувањето на Русите во Донбас, после Курск, е со до сега невидено темпо во војнава. Така да, Русите веројатно се молат Украинците да направат такви акции и во Бријанск и во Белгород.
Да имаш 1:10 артилериски проектили и помалку војска, тенкови и све друго, а постојано да ја продолжуваш линијата на фронтот е нешто непоимливо глупо.