Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Фак ју бе албо,нели си имавме на ти го,дај ми го.
Е к*р сеа не ти праам тебе. (ќе ти напраам една фина,за инат)

Дивајн,сакаш јас да те увредам на 100 можни начини,ама на крај пак да се гушкаме како Сатори и Годес?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855

Дивајн,сакаш јас да те увредам на 100 можни начини,ама на крај пак да се гушкаме како Сатори и Годес?
Од тебе, секогаш сакам! Ај додека не сум се расплакала, побрзај!:vozbud:

п.с. Од твојот степен на вреѓање ќе зависи колку би можела да те навредам и јас, океј?:pos2:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин

Måc :lol: ок.
Значи досеа имам 3 анализи (сосе тебе де)
Уште две правам...кандидати?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ливерпул фан

Да расчистиме прво со мистеријата,детето е на БАН.
Тродневна доза има,препишана од модераторско/админскиот тим за фудбал,зашто не ги става парите,таму каде што му е устата (метафора луѓе:))
Како и да е,до утре ништо не ми може,скапи!

Никот,остава многу конфузии.Што сеа па на Ливерпул фан?
Јас како што знам,град не може да има фанови.Само љубители.Плус што има толку во Ливерпул?
Глупи Британци,со некоја демек софистицирана смисла за црн хумор,и факинг врнежливо време.
Мен преиспитај се.

Титлето,Кантериста и пол! (=.
Ајде тоа Кантериста ти го простувам,малечко си уште.Ама кој пол си?
Машки женски среден?!
Ме излудуваш и ти како Армин !!!!:( Сакаш да бидеш недокажан,не за да испаднеш мистериозен,туку едноставно,сложена реченица за тебе е непознат поим.Многу кантер и малце литература,и го имате како резултат Ливерпул фан.

Морам да ти признаам,многу секси слика имаш во профил,за геј момче.А мислам дека не си геј.
Сакаш да ти се пуштаат педерчиња?
Ај мењај тоа сликата,некоја со пури или пиштоли,тоа е у мода денес :)

Биографија ти е :
Строго доверлива државна тајна.
Епа фак ју,нејќам да влезам во рчка со Бранко,или кој и да ти е чичко од Влада.
Чек уствари,знаеш Р да кажуваш?
Да не ти е Али Амети,па затоа играш Кантер,он те трењира за да го освоите Гостивар?
Многу прашања,у пм.

Интереси:
Секс. Секс. Компјутер. :)
Многу проѕирен си овде.Твојата прича:
Сакам секс! очаен сум за секс! Јбг,ај ќе играм кантер на компјутер!Упс,хедшат на ТонИнтер,боље од оргазам :)
И на крај,го добивме твојот потпис од болдираните зборови.
Дај намали со тоа кантерот,фурај од сега стрип покер.

Ах ќе заборавев,психолошки лажго си.Како не ти е срам,да ги лажеш фините луѓе на Дота темата.п33р43 ако те фати Потато,готов си.
Ама ти и така веќе готов си,отиден у неповрат.

За во иднина,со среќа со чичко ти Амети у походот.Ако ве вратат на Косово,Македонија би била најсреќната земја на светот.
Но сите знаеме дека тоа нема да се случи,фак.

А за тоа дека си фан на Ливерпул,а не на Скопје,фак ју вери мач.

За во иднина,предвидувам дека ова нема да ти биде единствен бан,ретко ќе ја гледаш Кајгана :(

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Måc :lol: ок.
Значи досеа имам 3 анализи (сосе тебе де)
Уште две правам...кандидати?
Мене требаше прва да ме ставиш, одамна ми должиш. Не смееш да помислиш да ти побарам, океј?

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Појол, албанско паше, ај уше три прај за и мене една да ми напрајш :)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Темава има сосема доволно постови и без сите молења за анализа, лични муабети, искажување на благодарност/љубов/незадоволство во три четири поста итн.

Затоа, барајте по еднаш анализа. Ако некој се нафати,ок. Ако не, помирете се дека сега не сте предизвик за анализа и живејте со тоа, без да ја трупате темава со ваши кенкања за тоа како ве игнорираат или прескокнуваат.
Потоа, доволно е да се заблагодарите или да го кажете вашиот став за анализата со еден пост, а не да си праите муабет со анализаторот. За тоа си имате приватни пораки и мсн. Таму сакајте се, бунете се, карајте се, убедувајте се...

Постовите што не се за тука ќе ви бидат бришени, а упорните ќе си сносат и други последици (као банирање од тема, опомени и слично)
Фала на вниманието, се надевам дека ќе имате разбирање.
Продолжете со анализите:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еве,Ескејп и Тендер не се пријавија пак,ги скокнавме...
Сеа Агора мислам дали да го анализирам,да размислам со доручек тоа,комплицирана ствар е.

Ако решам да не,тогаш Дивајн е на ред

Ада,ја неам мсн од сатори,на блок ме стаила :(

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еве лејдис енд џентлмен...кхм да се поправам...niggas & bitches,решив ќе го анализирам пријатниот форумџија Агора.
Т.е. Аг0ра,со нула бил,затоа на срч не го дава.

Ag0ra ви е,како да опишам,како Wolverine во Иксмен 1 на почеток,како Нараторот во Фајт Клаб на почеток.Превод?

Тежок лоунер (читај - loner!),ниту има некој у пријатели ставени,ни мсн за себе (за некоја цура еве),ниту пак потпис да ни открие што поштува неговиот мозок.

Сеа тоа никот,букви и бројки,имплицира дека користел hotmail уште одамна,па на она password strenght,сфатил дека најдобро е да мешаш букви и бројки.
Плус знае дека,ако некој админ сака да го банира,потешко ќе го најде,ако не ја види нулата.

Паднат е во тешка илузија,мисли дека е Ајнштајн други дел.Да се поправам,Ајнштајн квадримилион дел,сега сите пробуваат да бидат Ајнштајн.
Затоа има и аватар,кој веројатно ни он самиот не го разбира.

Некој спомна дека личел на Небо666.Тој пациент ја не го знам,ама како и да е,Агора е заебан со таа изјава
Можни настани:

1.Ако е Небо666,ќе пие бан,шутка од Мистик за отварање на друг јузер,и ЦРВЕНА РЕПУТАЦИЈА (ау ова ќе боли,знам :()
2.Ако не е Небо666,пацер е зашто пробува да го имитира.Што значи нема цура,нема пријатели,па затоа пробува да глуми некој друг.

Како што реков, either way you are f*cked,мај мен :(

Да не ја отварам таа болна тема,дека е регистриран на 29 фебруари.И да остане подолго на Кајгана,ќе може да слави јубилеј еднаш во 4 години.

Потпис нема,инфо нема...мозокот на пасење му е.
А башка што 500 постови нема,ама ај гревота е,му опростуваме.

Агора што да ти кажам?
Престани со буљање у монитор,ексесивното др*ање,искочи надвор и најди некој од спротивниот пол.
Ај не биди Небо666 :)

И ти како Мари4ето,само песимизам ми предизвикувате.

Ајде сега,Дивајн
Excellent (како Montogmery Burns):zlo:

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Интересно,
благодарам.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ливерпул фан

Тродневна доза има,препишана од модераторско/админскиот тим за фудбал,зашто не ги става парите,таму каде што му е устата (метафора луѓе:))

Јас како што знам,град не може да има фанови.Само љубители.Плус што има толку во Ливерпул?
Глупи Британци,со некоја демек софистицирана смисла за црн хумор,и факинг врнежливо време.
Мен преиспитај се.

Машки женски среден?!
Ме излудуваш и ти како Армин !!!!:( Сакаш да бидеш недокажан,не за да испаднеш мистериозен,туку едноставно,сложена реченица за тебе е непознат поим.Многу кантер и малце литература,и го имате како резултат Ливерпул фан.

Морам да ти признаам,многу секси слика имаш во профил,за геј момче.А мислам дека не си геј.

Биографија ти е :
Да не ти е Али Амети,па затоа играш Кантер,он те трењира за да го освоите Гостивар?
Многу прашања,у пм.

Интереси:
Сакам секс! очаен сум за секс! Јбг,ај ќе играм кантер на компјутер!Упс,хедшат на ТонИнтер,боље од оргазам :)

Ах ќе заборавев,психолошки лажго си.Како не ти е срам,да ги лажеш фините луѓе на Дота темата.п33р43 ако те фати Потато,готов си.

За во иднина,со среќа со чичко ти Амети у походот.Ако ве вратат на Косово,Македонија би била најсреќната земја на светот.

За во иднина,предвидувам дека ова нема да ти биде единствен бан,ретко ќе ја гледаш Кајгана :(
Психички ме поремети со анализава, ебате.

1. Ја неам веќе кантер во компјутер, 2 недели веќе не сум играл, не ни планирам да играм у скоро време.

2. Не мораш јавно да искажуваш дека мојата слика те пали ! :pos2:

3. - Нема трето. :)

пи.ес. По слабо ќе бидам овие денови на форум ( Морам да фатам 120 левел на Conquer ), така да, тешко дека уште некој бан ќе има у скоро време ... :baeh:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
мац)) само да те известам дека не заборавив дека ти ветив анализа, само што имам многу обврски околу Аушвиц, ама анализата ти е во подготовки и ќе биде до крајот на оваа недела:):lollipop:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ливерпул фан

Мен преиспитај се.

Машки женски среден?!

Биографија ти е :
Многу прашања,у пм.

Интереси:
Сакам секс! очаен сум за секс! Јбг,ај ќе играм кантер на компјутер! Упс,хедшат на ТонИнтер,боље од оргазам:)

Како прво, :pos:!
А како второ, зошто мојата анализа не беше олку опширна? :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom