Од тебе, секогаш сакам! Ај додека не сум се расплакала, побрзај!Фак ју бе албо,нели си имавме на ти го,дај ми го.
Е к*р сеа не ти праам тебе. (ќе ти напраам една фина,за инат)
Дивајн,сакаш јас да те увредам на 100 можни начини,ама на крај пак да се гушкаме како Сатори и Годес?
Måc :lol: ок.Фак ју бе албо,нели си имавме на ти го,дај ми го.
Е к*р сеа не ти праам тебе. (ќе ти напраам една фина,за инат)
Дивајн,сакаш јас да те увредам на 100 можни начини,ама на крај пак да се гушкаме како Сатори и Годес?
Ако сакаш повели, а ако сакаш и тебе да те анализирам кажи имам еден куп.Mеc :lol: ок.
Значи досеа имам 3 анализи (сосе тебе де)
Уште две правам...кандидати?
Мене требаше прва да ме ставиш, одамна ми должиш. Не смееш да помислиш да ти побарам, океј?Måc :lol: ок.
Значи досеа имам 3 анализи (сосе тебе де)
Уште две правам...кандидати?
Паше вчера не биваше, сори :smir: ама до сега сте 5 на список сакам сите наеднаш да ве пишам.Појол, албанско паше, ај уше три прај за и мене една да ми напрајш![]()
Психички ме поремети со анализава, ебате.Ливерпул фан
Да расчистиме прво со мистеријата,детето е на БАН.
Тродневна доза има,препишана од модераторско/админскиот тим за фудбал,зашто не ги става парите,таму каде што му е устата (метафора луѓе)
Како и да е,до утре ништо не ми може,скапи!
Никот,остава многу конфузии.Што сеа па на Ливерпул фан?
Јас како што знам,град не може да има фанови.Само љубители.Плус што има толку во Ливерпул?
Глупи Британци,со некоја демек софистицирана смисла за црн хумор,и факинг врнежливо време.
Мен преиспитај се.
Титлето,Кантериста и пол! (=.
Ајде тоа Кантериста ти го простувам,малечко си уште.Ама кој пол си?
Машки женски среден?!
Ме излудуваш и ти како Армин !!!!Сакаш да бидеш недокажан,не за да испаднеш мистериозен,туку едноставно,сложена реченица за тебе е непознат поим.Многу кантер и малце литература,и го имате како резултат Ливерпул фан.
Морам да ти признаам,многу секси слика имаш во профил,за геј момче.А мислам дека не си геј.
Сакаш да ти се пуштаат педерчиња?
Ај мењај тоа сликата,некоја со пури или пиштоли,тоа е у мода денес
Биографија ти е :
Строго доверлива државна тајна.
Епа фак ју,нејќам да влезам во рчка со Бранко,или кој и да ти е чичко од Влада.
Чек уствари,знаеш Р да кажуваш?
Да не ти е Али Амети,па затоа играш Кантер,он те трењира за да го освоите Гостивар?
Многу прашања,у пм.
Интереси:
Секс. Секс. Компјутер.
Многу проѕирен си овде.Твојата прича:
Сакам секс! очаен сум за секс! Јбг,ај ќе играм кантер на компјутер!Упс,хедшат на ТонИнтер,боље од оргазам
И на крај,го добивме твојот потпис од болдираните зборови.
Дај намали со тоа кантерот,фурај од сега стрип покер.
Ах ќе заборавев,психолошки лажго си.Како не ти е срам,да ги лажеш фините луѓе на Дота темата.п33р43 ако те фати Потато,готов си.
Ама ти и така веќе готов си,отиден у неповрат.
За во иднина,со среќа со чичко ти Амети у походот.Ако ве вратат на Косово,Македонија би била најсреќната земја на светот.
Но сите знаеме дека тоа нема да се случи,фак.
А за тоа дека си фан на Ливерпул,а не на Скопје,фак ју вери мач.
За во иднина,предвидувам дека ова нема да ти биде единствен бан,ретко ќе ја гледаш Кајгана![]()
Како прво,Ливерпул фан
Да расчистиме прво со мистеријата,детето е на БАН.
Тродневна доза има,препишана од модераторско/админскиот тим за фудбал,зашто не ги става парите,таму каде што му е устата (метафора луѓе)
Како и да е,до утре ништо не ми може,скапи!
Никот,остава многу конфузии.Што сеа па на Ливерпул фан?
Јас како што знам,град не може да има фанови.Само љубители.Плус што има толку во Ливерпул?
Глупи Британци,со некоја демек софистицирана смисла за црн хумор,и факинг врнежливо време.
Мен преиспитај се.
Титлето,Кантериста и пол! (=.
Ајде тоа Кантериста ти го простувам,малечко си уште.Ама кој пол си?
Машки женски среден?!
Ме излудуваш и ти како Армин !!!!Сакаш да бидеш недокажан,не за да испаднеш мистериозен,туку едноставно,сложена реченица за тебе е непознат поим.Многу кантер и малце литература,и го имате како резултат Ливерпул фан.
Морам да ти признаам,многу секси слика имаш во профил,за геј момче.А мислам дека не си геј.
Сакаш да ти се пуштаат педерчиња?
Ај мењај тоа сликата,некоја со пури или пиштоли,тоа е у мода денес
Биографија ти е :
Строго доверлива државна тајна.
Епа фак ју,нејќам да влезам во рчка со Бранко,или кој и да ти е чичко од Влада.
Чек уствари,знаеш Р да кажуваш?
Да не ти е Али Амети,па затоа играш Кантер,он те трењира за да го освоите Гостивар?
Многу прашања,у пм.
Интереси:
Секс. Секс. Компјутер.
Многу проѕирен си овде.Твојата прича:
Сакам секс! очаен сум за секс! Јбг,ај ќе играм кантер на компјутер! Упс,хедшат на ТонИнтер,боље од оргазам
И на крај,го добивме твојот потпис од болдираните зборови.
Дај намали со тоа кантерот,фурај од сега стрип покер.
Ах ќе заборавев,психолошки лажго си.Како не ти е срам,да ги лажеш фините луѓе на Дота темата.п33р43 ако те фати Потато,готов си.
Ама ти и така веќе готов си,отиден у неповрат.
За во иднина,со среќа со чичко ти Амети у походот.Ако ве вратат на Косово,Македонија би била најсреќната земја на светот.
Но сите знаеме дека тоа нема да се случи,фак.
А за тоа дека си фан на Ливерпул,а не на Скопје,фак ју вери мач.
За во иднина,предвидувам дека ова нема да ти биде единствен бан,ретко ќе ја гледаш Кајгана![]()