A sta ti vrijedi sad kad si je ovde postavio
Dobra vecer, znam oti ima profesionalci ovde. oko saka nekoj da mi kaza kako da ja dobijam celata lista. pozdrav
A sta ti vrijedi sad kad si je ovde postavio
Dobra vecer, znam oti ima profesionalci ovde. oko saka nekoj da mi kaza kako da ja dobijam celata lista. pozdrav
Cim budeo bio kuci poslacu ti drugu listu ova ti nece dugo...
Bravo majstore, u perspektivi ugasićeš višekonekcijsku listu sa ovog servera. Slijedeći put kad pitaš postaviš ovako:
Jel treba biti na Balkan Klub forumu da bi se dobile cigarete?Evo javio se jedan sa balakaniptvclub gotovi su idu u corku Elmu ih navukao jebi ga evo ga kerusa se javio i vredja me na pp
Автоматски споено мислење:
Gotovi su sa Balkan Iptv club sada cemo im donositi cigarete
Ma jok dijele samo krdzuJel treba biti na Balkan Klub forumu da bi se dobile cigarete?
Sigurno ti "zlocko" javioEvo javio se jedan sa balakaniptvclub gotovi su idu u corku Elmu ih navukao jebi ga evo ga kerusa se javio i vredja me na pp
Автоматски споено мислење:
Gotovi su sa Balkan Iptv club sada cemo im donositi cigarete
Nego sta vec znaju... Ali mnogi se bave sa onim "nek i komsiji crkne krava"vec ugasena neznaju jos ljudi da su gazde servera vrte po forumima i prate
Jesi sad pogledao, imam osjecaj da nije bas kao do sada...Balakaniptvclub radi sasvim normalno kao i uvek do sada.....
Da nije bilo ovo kako kazes нелегално пуштање на IPTV sad bi placal po 100 evra meseza na ovi A1,T-2 i bilo koj drugi tako zvani legalanTV.Za to nelegalno IPTV e za ovi veliki monopoli koj hocat sve da uzmat u nihovi dzjepove za ostali to sa dobri IPTV savsim legalni.Никому не треба да се ситите. Јас сум за спречување на нелегално пуштање на IPTV зошто треба како за друго така и за ова правила. Но од друга страна па ние одиме на нелегално затоа што на легалното плаќање за гледање тв канали и немаме голем избор на тв понуда канали, на спорт, на филмови.
Jeste li sad pogledali, imam osjećaj da više nije kao prije...
[/CITAT]
Nešto se drastično promijenilo.
Radi radi mozes sad strikat na njemu hahaaaBalakaniptvclub radi sasvim normalno kao i uvek do sada.....