Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.883
Поени од реакции
3.130
Slazem se u nacelu, samo mala digresija.
Slobodni m3u link na netu koristis for free, to nije ni predmet ovdje.i nitko ti nista ni ne moze niti ce. Npr. plastican primjer, naidjes na zensku pozoves u auto obavis radnju pusa pusa cao ode ona. Nitko ti nece nista. Ali ako te trazi da joj das 200€ i ti joj das,tu te cekaju u prekrsaju si i ona i ti. A u oba si slucaja "gledao program" ;);)
"Što se tiče korisnika, oni vrlo dobro znaju da su u prekršaju, ali dobiju ponudu koju ne mogu odbiti. Ovakvi servisi koštaju pet do 10 eura mjesečno, a dobiju pristup na sve kanale u svijetu. Čovjek svjesno ulazi u nedozvoljene aktivnosti. Etički nije u redu i vlasnici autorskih stvari bi to trebali riješiti i s njima, dignuti tužbe da se takve stvari ne dešavaju više", poručio je.
Etički nije uredu niti fer da ja plaćam hrt pretplatu od 11 eura ta 4 kanala koja ni negledam. Jbg puno toga nije uredu. Nije uredu niti kaznit staricu jer nije ozda
Pao je televio,izgleda ni oni sami jos nisu na cisto,ubiti tu nema mudrolije ako se hoce poloviju ih sve za 10 dana.Ja da sam inspektor polovio bih ih za nekoliko dana.
Pa zar vi ne vidite da u panelima oni cuvaju sve zivo,cak i podatke kartica gdje im ideju uplate,email korisnika adrese,telefone,mac adrese.A ako im ja udem u panel kako nece jedan programer uskoka.Poslikat cu vam jednom da vidite kakve gluposti cuvaju pojedini sta prodaju unutra.
to je tako samo u narodnoj. pa koja budala da svoju adresu i teleon kad kupuje listu. bio sam u dvadesetak panela i samo u narodnoj sam vidio tako nesto.
to su sve gluposti. neznam zasto uopče raspravljamo o tome. već je sto puta tako nesto bilo na tv.
nemoze samo o ministrima pisati po novinama.

Член од
16 јули 2024
Мислења
77
Поени од реакции
106
Tsp,placa pao gazda,sad ce i Elmu pokupit hahaaa.
Budale ce sad povuc i druge za sobom imaju svi od sviju servere unutra u panelima.Kad se mijenjaju
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2024
Мислења
12
Поени од реакции
10
Budale ce sad povuc i druge za sobom imaju svi od sviju servere unutra u panelima.Kad se mijenjaju

sledici e cika kure davno go Europol sledi.

Член од
24 ноември 2018
Мислења
405
Поени од реакции
241
Izvini te kolega ja vas nesto bas i ne razumem ... znaci da se zatvaraju paneli.. zato neke liste su 403.....

Член од
26 октомври 2019
Мислења
641
Поени од реакции
1.547

E,jbg...Bas je imao dobru videoteku:)
PS
A hoce'l bit vracene pare pretplatnicima? Samo pitam:)

Последно уредено:
Член од
3 август 2019
Мислења
8
Поени од реакции
5
i to da urade malo prije božića,katasrofa za nas obične smrtnike .svima njima sretno valjda neče biti više nego Beroš u pritvoru

Член од
3 декември 2018
Мислења
516
Поени од реакции
2.892
Kažu na Indexu: uspjeli su realizirati nakon što su na još uvijek neutvrđen način dekodirali sadržaj Total TV-a, Arene Sport i drugih.
Evo kako hahahhahha

Znači digli su lika i njegove reselere u HR. Vidim server je obrisan...nadajmo se da je obrisao prije nego su ga sredili :D

Последно уредено:
Член од
7 октомври 2020
Мислења
278
Поени од реакции
405
Indexu kažu: uspjeli su nakon što su na još neutvrđen način dekodirali sadržaje Total TV-a, Arena Sporta i drugih.
Evo kako hahahahha

So digli su lika i ngoje reselere u HR. Vidim da je server obrisan...nadajmo se da je obrisan prije nego su ga popravili:D
[/CITAT]
Pa treba im vremena da saznaju i naposljetku nije to Beros i kompanija.

Член од
27 февруари 2017
Мислења
385
Поени од реакции
283
ma oni su sitne ribe za ovu akciju sto jih hvataju . forum ćr još dugo da živi

Kajgana Shop

На врв Bottom