Etički nije uredu niti fer da ja plaćam hrt pretplatu od 11 eura ta 4 kanala koja ni negledam. Jbg puno toga nije uredu. Nije uredu niti kaznit staricu jer nije ozdaSlazem se u nacelu, samo mala digresija.
Slobodni m3u link na netu koristis for free, to nije ni predmet ovdje.i nitko ti nista ni ne moze niti ce. Npr. plastican primjer, naidjes na zensku pozoves u auto obavis radnju pusa pusa cao ode ona. Nitko ti nece nista. Ali ako te trazi da joj das 200€ i ti joj das,tu te cekaju u prekrsaju si i ona i ti. A u oba si slucaja "gledao program"
"Što se tiče korisnika, oni vrlo dobro znaju da su u prekršaju, ali dobiju ponudu koju ne mogu odbiti. Ovakvi servisi koštaju pet do 10 eura mjesečno, a dobiju pristup na sve kanale u svijetu. Čovjek svjesno ulazi u nedozvoljene aktivnosti. Etički nije u redu i vlasnici autorskih stvari bi to trebali riješiti i s njima, dignuti tužbe da se takve stvari ne dešavaju više", poručio je.
to je tako samo u narodnoj. pa koja budala da svoju adresu i teleon kad kupuje listu. bio sam u dvadesetak panela i samo u narodnoj sam vidio tako nesto.Pao je televio,izgleda ni oni sami jos nisu na cisto,ubiti tu nema mudrolije ako se hoce poloviju ih sve za 10 dana.Ja da sam inspektor polovio bih ih za nekoliko dana.
Pa zar vi ne vidite da u panelima oni cuvaju sve zivo,cak i podatke kartica gdje im ideju uplate,email korisnika adrese,telefone,mac adrese.A ako im ja udem u panel kako nece jedan programer uskoka.Poslikat cu vam jednom da vidite kakve gluposti cuvaju pojedini sta prodaju unutra.
sledici e cika kure davno go Europol sledi.Tsp,placa pao gazda,sad ce i Elmu pokupit hahaaa.
Budale ce sad povuc i druge za sobom imaju svi od sviju servere unutra u panelima.Kad se mijenjaju
Автоматски споено мислење:
Detalji uhićenja USKOK-a zbog TV paketa: Aplikacija na Google Playu, 400 programa...
U JUČERAŠNJOJ akciji USKOK-a uhićeno je više ljudi u pet županija zbog ilegalnih paketa internetske televizije (IPTV).www.index.hr
na 404 rade to i maja baka zna.Izvini te kolega ja vas nesto bas i ne razumem ... znaci da se zatvaraju paneli.. zato neke liste su 403.....
E,jbg...Bas je imao dobru videotekuTsp,placa pao gazda,sad ce i Elmu pokupit hahaaa.
Budale ce sad povuc i druge za sobom imaju svi od sviju servere unutra u panelima.Kad se mijenjaju
Detalji uhićenja USKOK-a zbog TV paketa: Aplikacija na Google Playu, 400 programa...
U JUČERAŠNJOJ akciji USKOK-a uhićeno je više ljudi u pet županija zbog ilegalnih paketa internetske televizije (IPTV).www.index.hr
Je i porez vraca drzavaE,jbg...Bas je imao dobru videoteku
PS
A hoce'l bit vracene pare pretplatnicima? Samo pitam
i to malo prije bozica, katastrofa za nas obicne smrtnike nek im je svima sa srecom, nece valjda vise nego beros u pritvoru
[/CITAT]
Ako su masoni onda će brzo vani.
Znači digli su lika i njegove reselere u HR. Vidim server je obrisan...nadajmo se da je obrisao prije nego su ga srediliTsp,placa pao gazda,sad ce i Elmu pokupit hahaaa.
Indexu kažu: uspjeli su nakon što su na još neutvrđen način dekodirali sadržaje Total TV-a, Arena Sporta i drugih.
Evo kako hahahahha
So digli su lika i ngoje reselere u HR. Vidim da je server obrisan...nadajmo se da je obrisan prije nego su ga popravili
[/CITAT]
Pa treba im vremena da saznaju i naposljetku nije to Beros i kompanija.