Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Во период од 10 години успеавме од клуб против кого никој не сакаше да се падни во ЛШ до тим со кој Вила си игра мајтап.
Автоматски споено мислење:

Teun Hernanes и David Melo …

Последно уредено:
Член од
16 август 2018
Мислења
392
Поени од реакции
511
Џунтоли за појачањава отказ треба да јаде.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Не ми е јасно а и на Коп и Веа не му е јасно кој е напаѓач, се гушат двата на моменти се удираат, не знаат кај треба да се движат.

Транзицијата од одбрана во напад е ужасна.

На здравје. Поќе имаа поим за ориентација и позиција нашите играчи под Пирло а ова не е комплимент.

Ди Грегорио нека си седни додуша не етој крив шо нашите последните 10 минути неќат пас напред да напрај ама наредно нема да има толку среќа.

Коп не знај шо игра дали напаѓач, втор напаѓач, бокс ту бокс ништо не знај.

Веа пред неколку години немаше ни место во У23 да фати, Џакерини беше играчиште за 90% од овај тим.

Локатели е најдобар играч денес а тоа кажува многу за тимот. Лошо и мн лошо, не гледам светло на крајот од тунелот кој веќе трае после Сари наваму. Сивилото секоја уткамица иста приказна.

Подај ми ја на Коенсисао и моли се, јас не знам како не се проба друга формација и тактика? Зошто Јилдиз игра крило а не се проба зад напаѓач заедно со Коп на пример?

Не ги гледам поќе, наместо да ме ослабат после работа секоја недела нови нерви. Кој го ебе, и онак Даглас Мело Луиз во дупот сите од тука да му ја ебиме Алиша а тој да гледа, се кладам не е повреден туку сака да си оди и ескивира пошти е пиче како 90% од играчите наши.

Последно уредено:

433

Член од
17 август 2021
Мислења
120
Поени од реакции
345
Мислам дека дојде време да се збори за отказ на Мота доколку во најбрзо време не се средат во нападот. Играат одлична одбрана, имаат посед, али џабе кога не знаат што да праат со топката во напад.

Ужасен напад со по 2/3 шута на утакмица и тоа се индивидуални потези или на шашма од одбиена, 0 уиграни акции.

Тимот е горе доле добар али треба класа тренер, овој дур да се научи ќе пројде сезоната. Не ми е јасна стратегијата на клубов со големи уложувања во играчи и мртви тренери. Така ја ебаа работата коа го земаа Роналдо со 500+ гола дадено за Алегри да го учи како да брани 0-0

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.387
Мислев дека Мота е модерен тренер беше најавен како визионер со 272 формации А У .А овој сезонава покажува дека, Алегри Раниери и Капело може да му завидат да дефанзивниот мртов фудбал што го игра Јувентус. Мртвило

Ова со повредиве мора да се реши не може да то фалат 8 играчи и да идеш ма гостување со 15 играчи од кој што 2ца се резервни голмани.

Многу лоша сезона играат. И не очекувам дека ке има некое подобрување во блиска иднина.

Бонус: Јакиот Штутгарт што не издоминира дома попи 5 комада од Црвена Ѕвезда.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.169
Поени од реакции
18.196
Повеќе ме изнервира тоа што видов дека Штудгарт изгуби 5-1 од Ѕвезда, а пред месец дена кога гледав не помочаа како Барселона. Срамно и жално.

Мое предвидување е дека ќе испаднеме уште во прва фаза.

Пет меча 0-0 сезонава - жив срам.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
“A point is valuable, the team is continuing to play in a solid and balanced fashion,” Thiago Motta told Amazon Prime Video Italia.

“Aston Villa are dangerous on rapid counter-attacks and seek their striker with a long ball, but we didn’t allow them to do that often.

“Clearly, we also didn’t create many chances of our own, but that was to not give Aston Villa the spaces they were looking for.

It was another good performance, a valuable point and we continue to seek qualification.”

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.244
Кога веќе не иде, треба да смени од 4231 во 433, Јилдиз и Консисао да не дремат ептен крај аут линијата, дека се кладам овие двајца ќе се 1000 пати поопасни ако играат повнатре како полушпицови.

Дефанзивно се ОК, ама неверојатно е колку се изгубени во фазата во напад каде нонстоп се чека индивидуални потези од Јилдиз/Консисао/Веа за да дадат гол

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Алиша сите в ДУП 24/7. Глупав еден

Кога веќе не иде, треба да смени од 4231 во 433, Јилдиз и Консисао да не дремат ептен крај аут линијата, дека се кладам овие двајца ќе се 1000 пати поопасни ако играат повнатре како полушпицови.

Дефанзивно се ОК, ама неверојатно е колку се изгубени во фазата во напад каде нонстоп се чека индивидуални потези од Јилдиз/Консисао/Веа за да дадат гол
Јас стварно не разбирам зошто не играме повеќе централно, само ја подаваме на крила т.е Консисао и чекаме тогаш зошто купувавме играч како Коп (кој не знај шо позиција игра, денес истрча 12 км џабе) и Луиз педерот?

Шо е толку тешко да проба формација со Коп и Јилдиз зад Душан и нека ги ротира.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438

Како бе овај мајмунот Бразилски е повреден а никој не знај од шо? И уште ми се слика по авиони… кој циркус од клуб станавме…

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.450
Поени од реакции
4.204
Go hejtate Mota a bateto ima pola tim povredeni, baska go ostavija samo so 1 klasicen napagjac.. Koj kurac u uprava so Dule samo klasicen spic, donesi uste nekoj pa da rotiraat

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
3.823
Go hejtate Mota a bateto ima pola tim povredeni, baska go ostavija samo so 1 klasicen napagjac.. Koj kurac u uprava so Dule samo klasicen spic, donesi uste nekoj pa da rotiraat
Он ги повреди со тоа трчањето ко луди напред назад.
Таков пристап у голем клуб со најмалку 50 натпревари во сезона си доаѓа со многу жртва.
Е сега неискуството на Мота си излегува на површина, а некој ќе мора да го плати цехот.

Ако не ни се опорават најголем дел од играчите во следните 10 дена, рискираме да ги испуштиме сите евро купуови догодина.

Kajgana Shop

На врв Bottom