Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Добро е ако проработи Кореа. Се надевам не е само за еден натпревар. Не само поради голот, придонесе многу и за играта. Нешто што недостигаше од Лаутаро.

Долга е сезоната, многу натпревари па ќе има многу ротации. Добри сме засега, малку се одлепивме од Милан и Јувентус.
Од Атланта не очекувам дека ќе биде на ова ниво до крај, па и Наполи нема квалитет, без разлика што го има Конте.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.212
Ова на Думфриз може не беше пенал ама сигурно не беше фаул во напад.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.020
Поени од реакции
9.718
Многу млак ми делуваше контактов над Павар, ама ваљда на Инзаги толку му требаше, секако ќе го вадеше ради жутиот на полувреме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.136
Mnogu dobri 2 utakmici izigravme posle pauzava, onaka sozreano konecno, sampionski, ko sto dolikuva za timov.
Sledna ni e teska, protiv Fiorentina gosti, ama imame poveke od dovolno kapacitet i tamu da osvoime 3 boda, jedini problem ni e odbranata, so 2ca povredeni najverojatno, Pavard i Acerbi.
Buch se vrati taka da toa e dobro i vo konkrentniov slucaj, zasto nekoj od bekovite ke treba sekako da pokriva ko stoper.

LS kampanjava so far so good, ogromni sansi imame sega za top 8 sto ke bide ogromen bonus za nas.

437796379_759421102986505_8899008967599322621_n.gif

ousousous

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.808
Стајте го ѓуптинот со тоа another one.

Член од
12 март 2024
Мислења
159
Поени од реакции
264
Не знам зошто го свирна фаул тоа на крај, ти ибам судијата глуп. Ајт тепавме барем добро е. Први бар до утре сме. И пак само три бода плус од 9. место, уште ништо не е обезбедено.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.136
Не знам зошто го свирна фаул тоа на крај, ти ибам судијата глуп. Ајт тепавме барем добро е. Први бар до утре сме. И пак само три бода плус од 9. место, уште ништо не е обезбедено.
Da be toa mislam deka mozese bar da go gleda mada i Turam nula pritisok naprai izglea napravil nekoj minoren faul, tolku treba da go daat za faul u napad, ko so Damfris u prvo.

Inace i u mladinska LS se prvi momentalno. Pa neka dojde koj saka e nasata poraka sto drugo ni preostanuva osven toa.
Ne bi da praam matematiki bogznae kako ke bide izgledot na tabelata na kraj no vo vakva situacija duri i so 4 boda od sledni 3 imame mislam sansi za top 8 ako ni se poklopat kocki, ama veruvam deka poveke ke osvoime, a zasto da ne i bez poraz da ja zavrsime grupnata faza.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.020
Поени од реакции
9.718
Ок еве гледам си ставил лајк на тоа што напишал Николо за фаулот на Турам.
Не беше слична ситуацијата како на таа со Думфриз?
Брат, го влечеше со рака и со лакт го изгура за да избие пред него.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817
Ок еве гледам си ставил лајк на тоа што напишал Николо за фаулот на Турам.
Не беше слична ситуацијата како на таа со Думфриз?
Не. Дамфрис го повлече тој од позади, чист фаул во напад беше. Ова на Турам не беше фаул, класичен дуел али ајде, не не оштети секако па нема да го пцуеме.

Член од
18 март 2022
Мислења
269
Поени од реакции
936
Inzaghismo ( Italian pronunciation: inˈtsaːɡi:smo] a new total football.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.212
Не. Дамфрис го повлече тој од позади, чист фаул во напад беше. Ова на Турам не беше фаул, класичен дуел али ајде, не не оштети секако па нема да го пцуеме.
Ама Думфриз беше тој што ја водеше топката и овој му блокираше пат со тоа што застана на тој начин со што не му остави на Думфриз простор за ништо друго. Шо да праи нашиов, како бебе под нозе да му се протне? Види го колкаво магаре беше тој на Лајпциг.
Ја не викам дека беше фаул врз Думфриз но не требаше уопште ништо да свири, борба за топка е. И во двете ситуации беше 50-50 ама и во двете ситуации отиде во корист на Лајпциг. И двете ситуации беа шанса за гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom