И мене не ме забораајTaмаро16 дена ли те држи тоа растројство....че го убијам тој муж ти
![]()
Не сте забораени пашиња..Би пејшнт. Тунајт.:salut:И мене не ме забораај![]()
Fala mnogu na analizata,pa da receme deka okolu 80% imash pogodeno, pogotovo delot za mojata profesija(koja ja obozavam, i da nesto sto najveke mrzam e papirologija) i deka ne diskutiram rado okolu mojot privaten zivot pa tokmu i poradi toj del i ne si go pogodil ekzaktno,ne ziveam sama, da mi nedostigaat moite i da postoi ljubov i e nesto golemo i igra golema uloga vo mojot zivot.Hm i uste nesto neznam zosto sum ti ostavila takov vpecatok ama rado sakam da eksperimentiram vo zivot,bidejki ako nemam sharenilo vo zivotot brzo mi se zdosaduva.ЗЛОБНИЦА
Злобница јас гарантирам дека кој и да ти прави психоанализа првата карактеристика што ќе ја каже за тебе е дека ти си нашата форум-докторка. Твоите огромни и темелни познавања на медицината и твоите постови за здравјето за тебе кажуваат дека многу си го сакаш факултетот ,едноставно уживаш во тоа што го студираш и работиш(освен отпусни листи:smir.Ќе бидеш одлична докторка, сигурен сум во тоа. Генерално ми делуваш како многу пријатна личност , весела, позитивна, стабилна, цврсто стоиш на свои нозе. Сакаш да дебатираш меѓутоа само на тема за која имаш доволно познавања. Многу се нервираш кога некој ти соли памет и ти се прави паметен посебно кога си сигурна во тоа што го збориш. Една интересна работа забележав кај тебе-сакаш да газиш сигурно, по малце си и конзервативна не сакаш многу да експериментираш а си отишла да студираш во германија. Мала контрадикторност но и уште еден аргумент плус за твојата голема љубов кон медицината а и во согласност со твојот потпис. Во однос на твојата емотивна страна- не се откриваш многу на форумов , не си некоја отворена личност. Фактот дека ти недостига семејството ми вели дека си осамена . можеби живееш сама ... имаш некоја љубов во животот ама некако не ми делува на нешто големо, не ми делуваш онака занесено заљубено...можеби е врска на далечина???
Како крај на психоанализава морам да кажам дека твојот ник- Злобница воопшто не ми оди со мојот генерален заклучок за тебе како многу пријатна , позитивна и интелегентна личност. Можеби има некое скриено значење. :helou:
Воедно давам предлог да се отвори тема КАЈГАНА ДОКТОР ЗЛОБНИЦА кадешто сите кајгана членови би можеле да се консултираат со нашата докторка за своите здраствени проблеми.:smir:
Чекам коментар за психоанализава.:helou:
Правниче
Прво според аватарот кој кажува многу, си голем љубител на филмот Кум а со тоа и има некое симболично значење,ретки се случаите да се изнервираш и ретко го покажуваш тоа,едноставно тип на човек што неможе да го извадиш од такт..Ми делуваш на смирено и коректно човече, некој кој пред да делува анализира се по сто пати,ги разгледува сите можни опции и откако е сигурен тогаш настапува.Твојата љубов кон правото е повеќе од очигледна,голем патриот,тип на човек кој верува во промени, сака да ги спроведе, да биде се исправно,веруваш во нашата земја и си голем оптимист, секогаш информиран со најновите настани, но ми се свиѓа што на се гледаш од свој аспект и што силно ги браниш својоите ставови и размислувања.
Мислам дека си тип на човек што не сака гласна места,диско и слично туку повеќе уживаш на потивка и посмирена атмосфера,во друштво на добри пријатели, уз добра храна и пиејќи 21годишно виски.
Што се однесува на љубовен план, мислам дека кога сакаш,сакаш со цело срце и си голем романтичар, секогаш коректен, никогаш не би изневерил девојка,голем џентлмен, и ја третираш девојката како принцеза со невероватна почит и доверба, која за тебе е многу битна.
Претпоставувам дека слободното време го поминуваш со својата девојка, а останатото време гледајќи спорт со другарите,читајќи добра книга или уживајќи во добра муѕика.
Епа толку од мене, се надевам горе доле погодив нешто.
Ти благодарам многу!:smir:Следна на тапет е Crazy In Love (CLAPS)
Крејзито ми остава впечаток на личност кај која би ги избришал сите негативни особини за сметка на позитивните. Личност со која 99% од постовите се согласувам, често знае да каже тоа што и јас би го постирал, па така цело време само цитирам нејзини постови
Малку добивам впечаток дека мора во секоја тема да има нејзино мислење, ама тоа е добро - да се има мислење за се, јас немам мислење за многу работи
Симпатична девојка, весела, природна, со неа верувам никогаш никому не би му било досадно, е сега нешто ми паѓа во депресии на MSN ама разбирамПатем анализава е пишувана без да разгледувам по нејзините постови што го правам и за другите членови што сум ги анализирал, има интересни аватари, секогаш става некои убави лица а и потписот е таков штосен
![]()
Фина е и срцка со сите, изгледа безрезервно е тука да сите и сака да се дружи и ми делува напати срамежливо![]()