Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Taмаро:mad::mad::mad: 16 дена ли те држи тоа растројство....че го убијам тој муж ти:)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
ЗЛОБНИЦА

Злобница јас гарантирам дека кој и да ти прави психоанализа првата карактеристика што ќе ја каже за тебе е дека ти си нашата форум-докторка. Твоите огромни и темелни познавања на медицината и твоите постови за здравјето за тебе кажуваат дека многу си го сакаш факултетот ,едноставно уживаш во тоа што го студираш и работиш(освен отпусни листи:smir:) .Ќе бидеш одлична докторка, сигурен сум во тоа. Генерално ми делуваш како многу пријатна личност , весела, позитивна, стабилна, цврсто стоиш на свои нозе. Сакаш да дебатираш меѓутоа само на тема за која имаш доволно познавања. Многу се нервираш кога некој ти соли памет и ти се прави паметен посебно кога си сигурна во тоа што го збориш. Една интересна работа забележав кај тебе-сакаш да газиш сигурно, по малце си и конзервативна не сакаш многу да експериментираш а си отишла да студираш во германија. Мала контрадикторност но и уште еден аргумент плус за твојата голема љубов кон медицината а и во согласност со твојот потпис. Во однос на твојата емотивна страна- не се откриваш многу на форумов , не си некоја отворена личност. Фактот дека ти недостига семејството ми вели дека си осамена . можеби живееш сама ... имаш некоја љубов во животот ама некако не ми делува на нешто големо, не ми делуваш онака занесено заљубено...можеби е врска на далечина???
Како крај на психоанализава морам да кажам дека твојот ник- Злобница воопшто не ми оди со мојот генерален заклучок за тебе како многу пријатна , позитивна и интелегентна личност. Можеби има некое скриено значење. :helou:
Воедно давам предлог да се отвори тема КАЈГАНА ДОКТОР ЗЛОБНИЦА кадешто сите кајгана членови би можеле да се консултираат со нашата докторка за своите здраствени проблеми.:smir:
Чекам коментар за психоанализава.:helou:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
ЗЛОБНИЦА

Злобница јас гарантирам дека кој и да ти прави психоанализа првата карактеристика што ќе ја каже за тебе е дека ти си нашата форум-докторка. Твоите огромни и темелни познавања на медицината и твоите постови за здравјето за тебе кажуваат дека многу си го сакаш факултетот ,едноставно уживаш во тоа што го студираш и работиш(освен отпусни листи:smir:) .Ќе бидеш одлична докторка, сигурен сум во тоа. Генерално ми делуваш како многу пријатна личност , весела, позитивна, стабилна, цврсто стоиш на свои нозе. Сакаш да дебатираш меѓутоа само на тема за која имаш доволно познавања. Многу се нервираш кога некој ти соли памет и ти се прави паметен посебно кога си сигурна во тоа што го збориш. Една интересна работа забележав кај тебе-сакаш да газиш сигурно, по малце си и конзервативна не сакаш многу да експериментираш а си отишла да студираш во германија. Мала контрадикторност но и уште еден аргумент плус за твојата голема љубов кон медицината а и во согласност со твојот потпис. Во однос на твојата емотивна страна- не се откриваш многу на форумов , не си некоја отворена личност. Фактот дека ти недостига семејството ми вели дека си осамена . можеби живееш сама ... имаш некоја љубов во животот ама некако не ми делува на нешто големо, не ми делуваш онака занесено заљубено...можеби е врска на далечина???
Како крај на психоанализава морам да кажам дека твојот ник- Злобница воопшто не ми оди со мојот генерален заклучок за тебе како многу пријатна , позитивна и интелегентна личност. Можеби има некое скриено значење. :helou:
Воедно давам предлог да се отвори тема КАЈГАНА ДОКТОР ЗЛОБНИЦА кадешто сите кајгана членови би можеле да се консултираат со нашата докторка за своите здраствени проблеми.:smir:
Чекам коментар за психоанализава.:helou:
Fala mnogu na analizata,pa da receme deka okolu 80% imash pogodeno, pogotovo delot za mojata profesija(koja ja obozavam, i da nesto sto najveke mrzam e papirologija) i deka ne diskutiram rado okolu mojot privaten zivot pa tokmu i poradi toj del i ne si go pogodil ekzaktno,ne ziveam sama, da mi nedostigaat moite i da postoi ljubov i e nesto golemo i igra golema uloga vo mojot zivot.Hm i uste nesto neznam zosto sum ti ostavila takov vpecatok ama rado sakam da eksperimentiram vo zivot,bidejki ako nemam sharenilo vo zivotot brzo mi se zdosaduva.

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Правниче
Прво според аватарот кој кажува многу, си голем љубител на филмот Кум а со тоа и има некое симболично значење,ретки се случаите да се изнервираш и ретко го покажуваш тоа,едноставно тип на човек што неможе да го извадиш од такт..Ми делуваш на смирено и коректно човече, некој кој пред да делува анализира се по сто пати,ги разгледува сите можни опции и откако е сигурен тогаш настапува.Твојата љубов кон правото е повеќе од очигледна,голем патриот,тип на човек кој верува во промени, сака да ги спроведе, да биде се исправно,веруваш во нашата земја и си голем оптимист, секогаш информиран со најновите настани, но ми се свиѓа што на се гледаш од свој аспект и што силно ги браниш својоите ставови и размислувања.

Мислам дека си тип на човек што не сака гласна места,диско и слично туку повеќе уживаш на потивка и посмирена атмосфера,во друштво на добри пријатели, уз добра храна и пиејќи 21годишно виски.

Што се однесува на љубовен план, мислам дека кога сакаш,сакаш со цело срце и си голем романтичар, секогаш коректен, никогаш не би изневерил девојка,голем џентлмен, и ја третираш девојката како принцеза со невероватна почит и доверба, која за тебе е многу битна.
Претпоставувам дека слободното време го поминуваш со својата девојка, а останатото време гледајќи спорт со другарите,читајќи добра книга или уживајќи во добра муѕика.
Епа толку од мене, се надевам горе доле погодив нешто.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Правниче
Прво според аватарот кој кажува многу, си голем љубител на филмот Кум а со тоа и има некое симболично значење,ретки се случаите да се изнервираш и ретко го покажуваш тоа,едноставно тип на човек што неможе да го извадиш од такт..Ми делуваш на смирено и коректно човече, некој кој пред да делува анализира се по сто пати,ги разгледува сите можни опции и откако е сигурен тогаш настапува.Твојата љубов кон правото е повеќе од очигледна,голем патриот,тип на човек кој верува во промени, сака да ги спроведе, да биде се исправно,веруваш во нашата земја и си голем оптимист, секогаш информиран со најновите настани, но ми се свиѓа што на се гледаш од свој аспект и што силно ги браниш својоите ставови и размислувања.

Мислам дека си тип на човек што не сака гласна места
,диско и слично туку повеќе уживаш на потивка и посмирена атмосфера,во друштво на добри пријатели, уз добра храна и пиејќи 21годишно виски.

Што се однесува на љубовен план, мислам дека кога сакаш,сакаш со цело срце и си голем романтичар, секогаш коректен, никогаш не би изневерил девојка,голем џентлмен, и ја третираш девојката како принцеза со невероватна почит и доверба, која за тебе е многу битна.
Претпоставувам дека слободното време го поминуваш со својата девојка, а останатото време гледајќи спорт со другарите,читајќи добра книга или уживајќи во добра муѕика.
Епа толку од мене, се надевам горе доле погодив нешто.

Епа Злобнице види ја ситуацијава, се што е болдирано е точно. Значи....се е точно, можеби нешто си пропуштила ама се што си кажала е апсолутно точно. Се осеќам разголено после ваква анализа.фала многу за анализата. Секоја чест.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Почнувам со ветените анализи.

~Maчката~

Епа вака сеа.

Најмногу од се шо ме бендисва кај тебе е твојата ненормална смисла за хумор. Абе не си салам жими се. На секое место, во секое време, дење, ноќе, и да си и да не си изнервирана ти за се прајш мајтап. И секогаш си насмеана без разлика шо и да се деси.
Е в крај ме нервираш ко ќе си нервозна. Па чупо бре, ако една личност те изнервирала не мора да значи дека цел свет е крив за то. На кооој ќе стигниш му се дериш, секој ти е крив, и единствено шо мразам е то шо после то, цеел ден ќе бидиш изнервирана, а можи и другото сабајле. И тогаш во исто време ме смејат и ме нервират твојте саркастични, цинични и иронични мајтапи.
Друг интересен факт кај тебе е то шо, ептен си организирана личност, и никогаш, ама никогаш не касниш. Секој дел од денот, секоја минута ти е испланирана и нема шанси за пропусти. Ако се пропушти нешто, е тогаш треба да му ја мисли тој другиот, оти не можи тебе да ти ги ремети планојте. Кај смеј така? :)
Во врска со љубовта..Ептен си стрплива, воздржана, на моменти рамнодушна, некогаш дури мислам дека ти е сеедно за сите работи и дека ќе го отераш у три пичке материне без око да ти трепни, онака ладна со поткрепа на твојата иронија. :)
Мој совет. Не биди толку ладна..Потребно е некогаш да избувниш и да му речиш некој работи шо се потребни да му ги речиш, за да си знај за понатаму.
Немаш влакна на јазикот, стално се велиш в лице, без разлика на шо се работи..Абе ќе го речиш нештото без разлика за кој се работи.
И на крај..Ај симпли адор ју анд јор џоукс! Ју ар јуник! :pipi:

Д некст ис E_L_E_N_A

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
А ле ти стварно си ме познавала....Ни сама немаше толку добро да се опишам:vozbud: ФАЛА!

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~Е_L_Е_N_A~

Еце..паше, шо да кажам за тебе..
Срамежлива си и ко ќе треба и ко ќе не треба. Дај опушти се малце, биди кул малце, нема да те изеди никој..Така сама полошо си прајш шо се затвараш и шо не кажваш ко ќе те мачи нешто. Отвори се малце, ви ар јор фемили, нат јор енемис. :)
Хааа...Знајш шо ми е интересно кај тебе?! Шо за се се смејш. Леле сеа ми текнува колку интересно се смејш бе! Цела Битола те слуша..и се смеј со тебе  Ако паше, ако..убо е смеењето, го продолжва животот.

Е са за љубовта..Многу попушташ бе Еце. Не треба така да прајш. Многу дозволваш да ти се качат на гла и после се жалиш. Е не можи така. Ти ако не изреагираш, јас ќе изреагирам ако видам дека те нервира. И како шо прај тој, ти тродупло враќај, па шо сака нека биди. Само така ќе му дојди паметот и ќе се научи барем малце. А ако не се научи така, епа зато постој ќотекот :)
Друго..Леле, ко ќе сакаш нешто да напрајш, ќе го напрајш без разлика шо ќе бидат последиците. Какви и да се, си викаш: Ќе го напрам то бе, без разлика шо ме чека. Шо и да е, ќе помини..Ќе си се врати се во нормала.
То би било се..
А да, биди малце појака личност. И посамоуверена. Сакај се себе си за да те сакат другите. Ја знајш та поговорка?
Не дека те нејќат другите, ама сакај си се бе Еце. :)
Прекрасна личност си и заслужваш многу многу појќе! :wink: :smir:

Следниот е

1.Ливерпулфан
2.Точкест
3.Влатко_русин

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Лејди Сатори

Малку каснам со анализава!Ќе ми биде простено нели?!

Во срцето клинка,на изглед издржлива девојка со прекрасен карактер...

Незнам зошто но имав впечаток дека си една озбилна личност (те замислував како намрштена и ќутлива)Ова беше впечатокот кога го видов тоа Лејди Сатори и незнам уште некои мислења на некој теми...Сега,кога веќе редовно ти ги читам мислењата(сфакам колку сум згрешила во пресметките)и кога ти ја видов насмевката во галерија можам да кажам дека си една ведра личност која сака да се дружи и да ужива на свој начин,онака како што и доликува,да е опкружена со многу луѓе,но....осетот за мир и самотија понекогаш ти е поблизок одколку овој во друштвото.Сакаш да си свариш кафенце да си пушиш цигарче(кое толку многу го сакаш за жал)да си кулираш по дома и да слушаш музика,на ваков начин се исполнуваш себеси!Го имаш избрано својот пат,го живееш животот и не се замараш со небитни ситници и луѓе кој не се вредни за твоето внимание!Затоа добро ги анализираш сите околу тебе пред да се впуштиш во авантури заедно со нив.Си добра другарка затоа што ми делуваш на искрена личност без влакна на јазикот,ги решаваш проблемите кога ќе се појават и го цениш она што го имаш!Го сакам твојот стил на пишување,твојата речитост.Ако си таква и во живо ќе ми биде многу драго да те имам за пријател!Во врска со љубовта сега си строга,значи твоето уживање во неа е живее во минатото,пробуваш тоа што треба да го претвориш во заборав ама не иде damn!Секако си се сретнала со некој кој не бил доволно добар во одредено време,те повредил па сега мислиш дека не е време за нови предизвици и дека ако еднаш си згрешила во изборот ќе згрешиш пак.Љубовта е сурова,боли,но тоа е и смислата на животот да преживееш и покрај сите препреки кои ти ги поставува.Сепак од се` нешто може да се научи!

Самото тоа што постоиш и што те има на овој свет,чекориш секаде,пронаоѓаш секакви,се пронаоѓаш себеси а ти си тука,карактерот ти е изграден и личноста е комплетна,нема што да градиш понатаму само живеј го своето време на твојот начин и биди среќна бидејќи си прекрасна ваква...:pipi:

Се надевам наскоро ке ја имам честа да те запознаам:back:

:kajg:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~Ливерпул фан~

Од самиот ник се гледа дека ги обожаваш Ливерпул(Зошто, зоштооо:) :) ) и обожаваш се шо е поврзано со фудбалот.
Не можам многу да проценам каква личност си, нон стоп постојте ти се поврзани со фудбал и повеќето ти се во играчница, ама ќе дам се од себе.
Ми изгледаш некако многу разочаран во љубовта и како ништо да не превземаш околу то. Како да уживаш во болката и како да уживаш во самотијата и си чекаш некоја сама да дојди.
Имам забележано дека се кајш за некој работи шо си ги напрајл во врска со неа..Мој совет..Немој да се кајш..Ако било убо, ќе биди убав спомен, ако било лошо-искуство појќе :smir:
Ако стварно сакаш да ја заборајш, оди дружи се, фаќај други женски, не мисли дека си разочаран во љубовта, оти се е до психата.
Многу мал си бе за да речиш дека си разочаран во љубовта и да велиш дека нон стоп ти е досадно. Чекај допрва те чекат вистински разочарувања и допрва те чека вистинска досада.:smir:
И некако многу агресивно ми делуваш. Смири живци, живеј го животот без нервози и биди дете. Имаш време за да бидиш возрасен. Цел живот ќе бидиш.:wink:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Следна на тапет е Crazy In Love (CLAPS)

Крејзито ми остава впечаток на личност кај која би ги избришал сите негативни особини за сметка на позитивните. Личност со која 99% од постовите се согласувам, често знае да каже тоа што и јас би го постирал, па така цело време само цитирам нејзини постови :)
Малку добивам впечаток дека мора во секоја тема да има нејзино мислење, ама тоа е добро - да се има мислење за се, јас немам мислење за многу работи :)

Симпатична девојка, весела, природна, со неа верувам никогаш никому не би му било досадно, е сега нешто ми паѓа во депресии на MSN ама разбирам :) Патем анализава е пишувана без да разгледувам по нејзините постови што го правам и за другите членови што сум ги анализирал, има интересни аватари, секогаш става некои убави лица а и потписот е таков штосен :)
Фина е и срцка со сите, безрезервно е тука за сите и сака да се дружи и ми делува напати срамежливо :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Следна на тапет е Crazy In Love (CLAPS)

Крејзито ми остава впечаток на личност кај која би ги избришал сите негативни особини за сметка на позитивните. Личност со која 99% од постовите се согласувам, често знае да каже тоа што и јас би го постирал, па така цело време само цитирам нејзини постови :)
Малку добивам впечаток дека мора во секоја тема да има нејзино мислење, ама тоа е добро - да се има мислење за се, јас немам мислење за многу работи :)

Симпатична девојка, весела, природна, со неа верувам никогаш никому не би му било досадно, е сега нешто ми паѓа во депресии на MSN ама разбирам :) Патем анализава е пишувана без да разгледувам по нејзините постови што го правам и за другите членови што сум ги анализирал, има интересни аватари, секогаш става некои убави лица а и потписот е таков штосен :)
Фина е и срцка со сите, изгледа безрезервно е тука да сите и сака да се дружи и ми делува напати срамежливо :)
Ти благодарам многу!:smir:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
~Тучкести~

Еден од најматуфите личности на форумот кој изобилува со харизма, и е ненормално заљубен во својата Ред Хот.

Имам чувство дека Точкест е еден од малкуте машки кои знаат вистински колкава е тежината на зборот љубов. :wink:
Мислам дека нема потреба да се збора за то колку си заљубен и колку ја сакаш Ред Хот.
Мора да кажам нешто. Ред Хот, не си свесна какво дете си фатила(то важи и за тебе Гого), држете си се еден со друг, бидете заедно, совршен пар сте :smir:

Е сеа малце за карактеристиките на Тучкести мадафака. Тучкестото паше, ептен е завлезен во фотографијата, дури и некогаш ми се чини дека в крај е влезен и некако ме плаши. Добивам впечаток дека живеј во некоја сопствена совршена фотографија, а после ко се соочва со светот сфаќа дека и не е толку розево.

Една од работите шо ми има остаено многу добар впечаток за тебе паше, е то шо си в крај искрен и ептен знајш да почитуваш постара личност, да ја укажиш онаа почит која не секој знај да ја укажи.

Знајш по шо заклучив?.. Не памтам баш зошто беше случката, не памтам која беше личноста, не е ни важно..важно е дека ти, без да се срамиш (другите би се), напиша еден огромен пост во кој му се извинваш на личноста од се срце.
Е тогаш го склопив она целосно мислење за тебе.

Само едно не ми е јасно..никако да го сфатам. Оти никогаш не си озбилен? Секогаш твојте постој изобилуват со мајтапи, и такви работи. Никогаш немам видено негде да пишиш нешто сериозно. Не можам да сфатам зошто..Така криеш дека си некогаш тажен, дека си разочаран, нејќиш луѓето одоколу да знат дека си таков?..

А вака преку компјутер, изгледаш за стабилна личност, шо знај шо сака и шо, ко ќе науми нешто, абе ќе го напрај то, без разлика шо и да се деси. И си личност шо сака да доминира, без разлика во кое поле на животот.

А знајш шо ме нервира кај тебе? То шо си премногу дрзокJЕптен некогаш ме нервираш и ми иди да ти ја залепам една па да не знајш кај си..Шала :wink:
Биди помалце дрзок паше J Знајш шо?..Научи се малце да преќутиш..поубо ќе биди за тебе. Некогаш и не е толку убо да бидиш искрен и отворен. Можиш некој твој близок без да сакаш да го повредиш.

Ај риспект ју мен. Јо мадафака.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom