Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Грл не сум те заборавил бебе:) ќе биде за 15 20 минути...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Сега јас имам барање да видам контраанализа на Бебуш, а и да го потсетам Апокалипто дека ја заборави мојата. поз
договорено..ке биде деновиве:smir:инаку за анализата до некаде ме погоди..ке ме запознаеш поубаво ако дојдам на собиранката:pipi:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
girlll

Еве ја и твојата анализа (мхм:pos: )

Девојка со срце,девојка која е заљубена до уши...

Добродушна личност,жива,место не ја држи...

Сака да ја сакаат и да биде во центарот на вниманието...

Девојка која го сака рапот и тоа и е омилен жар на музика..

Отворена личност,која некогаш знае да биде многу озбилна,а некогаш па премногу расположена за заебанции:)

"One rule I rule!:)" ова е реченица која ти е една од поомилените:)...

Скопјанка,симпатична девојка:) и пред се многу...мила:)

Девојка која сака многу често да е надвор и да ужива во моментите поминати со дечкото:)..

Секогаш расположена за забава...и слушање рап:)..

Како членка си една од тие што сакаат да ги изразат чувствата на тага и љубов без разлика што тоа можат да го видат другите членови..

И на форумот покажуваш дека си заљубена во моментов...и тоа многу:)...

Те има насекаде незнам каде највеќе постовите ти се рамномерно распределени:)...

Според аватарите нема што да оценам...:)сакаш да те видат членовите:)..

Е според потписите јасно се гледа моето дека си многу заљубена...во облаци леташ:)

Доста беше ме измори(демек:))...се надевам дека погодив нешто?:) и се надевам на брзо запознавање се надевам на собиранка..

Ајт поздрав:)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
абе од кога чекам и никој не ми прави анализа а? добро добро :( :ne_zboram
ајте бе енибади?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
На сите им направи мене ме заборави, а ми ја вети анализата.
:kesa: :nesum:
Грешка пролистај назад...на тебе не сум ти ја ветил...ама ќе смогнам сили до вечер да биде..:wink:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
~*~

Лејди Сатори

Мојата најомилена форумџика :pipi:

Вчера се изнапраивме муабет ии како што и те мислив така ми се покажа во најубавото светло...само едно ме зачуди ќе кажам понатаму што....

Првото те забележав на сликите потоа почнав да ти ги читам постовите кои се насекаде на форумот скоро на секоја тема :)
Девојко ти ја сакаш природата! Што и не ме чуди... кога си надвор тебе природата те исполнува и со неа чуствуваш слобода... мислам дека обожаваш да лежиш на тревата во паркот и да си правиш муабет со некој да се смееш или само да си ја расчистиш главата од претрупаните мисли...
Значи ова се мислењата за тебе :)
Сакаш да читаш книги ама книги кои го одземаат здивот...
Мислам дека те напишав и за најместериозна форумџика.. да да девојко ти пишуваш постови се изразуваш себеси ама пак си ми мистериозна и тоа многу... нешто криеш и тоа погледот те издава на сликите! Имаш неверојатен поглен различен од сите на форумов... криеш нешто тоа ми кажува погледот... како пробај да откриеш ама нема да успееш! Во товите очи мисјае нешто незнам зашто твоите слики секогаш детално ги гледам... во очите ти фали нешто ти фали некое парче од нешто. Насмевката... насмевка на заодлива жена!
Сакаш да се облакаш во удобни работи и не се секираш премногу како ќе изгледаш...
Ти се сакаш себеси таква каква што си си... не би променила ништо нели :) ни ја :smir:
Ги мразиш дволичните луѓе и ја мразиш лагата.... Ти си прекрасна особа која е исполнета со љубов за сите но не тие кои те повредиле! Понекогаш се чуствуваш емотивно и физички слабо.. тоа од се што се случува околу тебе... сакаш да им помогнеш на луѓето но понекогаш од тоа немаш доволно време за себе... ( дај им совет нека се снајдат после они хахаха)
Позитивна личност ... Некои луѓе обожаваат да те гледаат и да бидат во друштво со тебе.... Ти ширишш позитивна енергија и можеш да развеселиш многу лесно човек :wub:
Јас ги обожавам таквите луѓе !
Во љбовта бараш нешто што ќе те направи среќна и исполнета :) Не ја сакаш едноставната љубов ти сакаш нешто иинтересно исекој ден нешто ново... претоставував не сакаш да те галат и тебе премногу...:pipi:
Можеш да правиш муабет за се а тоа јас многу поштувам...не постојат за тебе табу теми! Знаеш да си го поминеш времето прекрасно и едноставно и со еден човек... Комукативна си многу и сакаш да запознаваш нови луѓе...
Ги сакаш патетичните луѓе знашто нели се интересни понекогаш...
Поголем дел од луѓето не го разбираат начинот на кој живееш, а тоа те лути на еден начин, а на друг ти влијае позитивно така што се формираш како сопствена индивидуа. Сакаш музика, а со тоа си ја покажуваш љубовта кон креативноста. Сакаш различни видови музика, не се ограничуваш само на еден. Тоа е супер бидејќи така си ги прошируваш своите видици.
Имаш премногу пријатели но дали сите знаат која си навистина ти ?
ми кажа дека никогаш не се отвараш пред луѓето целосно а ти си имаш тајни кои се замо за тебе и си ги чуваш...тоа е добро според мене...ниеден човек не треба да знае премногу за тебе!
Припаѓаш на група луѓе кои не ги е гајле за другите што мислат и си тераат по свое. Ризикуваш во животот и сакаш да го искористиш секој момент до максимум. Немаш никакви предрасуди, туку баш спротивно, ти ги презираш бидејќи си била жртва на истите. Сакаш да откриваш нови работи, и да искусиш светот на сите можни начини.Искрена си, отворена кон светот, и најважно, си горда бидејќи си ти. Имаш бунтовен карактер, но тоа не ти штети во поголемиот дел од времето зошто знаеш дека се си има граница.
А и увек се прашувам што е тоа насловот на постовите? знак на нешто твое??:toe:
Паметна и разумна личност...ти имаш сироки сваќања кон се!
И што ме зачуди...
Мислев дека си многу чуствителна и емотивна личност ама ти емоциите не ги покажуваш и изразуваш пред другите луѓе а тоа да знаеш и е многу убаво !
Девојко ти си совршена според мене најискрено...иако совршеноста не постои сепак мислам дека нема нешто премногу лошо кај тебе што би можел некој да те замрази!
Еве ја анализата сеа незнам колку те погодив али таква личност си ми ти... се надевам сум пгодила нешто :smir:

С

Сатори

Гостин
~*~

Лејди Сатори

Мојата најомилена форумџика :pipi:

Вчера се изнапраивме муабет ии како што и те мислив така ми се покажа во најубавото светло...само едно ме зачуди ќе кажам понатаму што....

Првото те забележав на сликите потоа почнав да ти ги читам постовите кои се насекаде на форумот скоро на секоја тема :)
Девојко ти ја сакаш природата! Што и не ме чуди... кога си надвор тебе природата те исполнува и со неа чуствуваш слобода... мислам дека обожаваш да лежиш на тревата во паркот и да си правиш муабет со некој да се смееш или само да си ја расчистиш главата од претрупаните мисли...
Значи ова се мислењата за тебе :)
Сакаш да читаш книги ама книги кои го одземаат здивот...
Мислам дека те напишав и за најместериозна форумџика.. да да девојко ти пишуваш постови се изразуваш себеси ама пак си ми мистериозна и тоа многу... нешто криеш и тоа погледот те издава на сликите! Имаш неверојатен поглен различен од сите на форумов... криеш нешто тоа ми кажува погледот... како пробај да откриеш ама нема да успееш! Во товите очи мисјае нешто незнам зашто твоите слики секогаш детално ги гледам... во очите ти фали нешто ти фали некое парче од нешто. Насмевката... насмевка на заодлива жена!
Сакаш да се облакаш во удобни работи и не се секираш премногу како ќе изгледаш...
Ти се сакаш себеси таква каква што си си... не би променила ништо нели :) ни ја :smir:
Ги мразиш дволичните луѓе и ја мразиш лагата.... Ти си прекрасна особа која е исполнета со љубов за сите но не тие кои те повредиле! Понекогаш се чуствуваш емотивно и физички слабо.. тоа од се што се случува околу тебе... сакаш да им помогнеш на луѓето но понекогаш од тоа немаш доволно време за себе... ( дај им совет нека се снајдат после они хахаха)
Позитивна личност ... Некои луѓе обожаваат да те гледаат и да бидат во друштво со тебе.... Ти ширишш позитивна енергија и можеш да развеселиш многу лесно човек :wub:
Јас ги обожавам таквите луѓе !
Во љбовта бараш нешто што ќе те направи среќна и исполнета :) Не ја сакаш едноставната љубов ти сакаш нешто иинтересно исекој ден нешто ново... претоставував не сакаш да те галат и тебе премногу...:pipi:
Можеш да правиш муабет за се а тоа јас многу поштувам...не постојат за тебе табу теми! Знаеш да си го поминеш времето прекрасно и едноставно и со еден човек... Комукативна си многу и сакаш да запознаваш нови луѓе...
Ги сакаш патетичните луѓе знашто нели се интересни понекогаш...
Поголем дел од луѓето не го разбираат начинот на кој живееш, а тоа те лути на еден начин, а на друг ти влијае позитивно така што се формираш како сопствена индивидуа. Сакаш музика, а со тоа си ја покажуваш љубовта кон креативноста. Сакаш различни видови музика, не се ограничуваш само на еден. Тоа е супер бидејќи така си ги прошируваш своите видици.
Имаш премногу пријатели но дали сите знаат која си навистина ти ?
ми кажа дека никогаш не се отвараш пред луѓето целосно а ти си имаш тајни кои се замо за тебе и си ги чуваш...тоа е добро според мене...ниеден човек не треба да знае премногу за тебе!
Припаѓаш на група луѓе кои не ги е гајле за другите што мислат и си тераат по свое. Ризикуваш во животот и сакаш да го искористиш секој момент до максимум. Немаш никакви предрасуди, туку баш спротивно, ти ги презираш бидејќи си била жртва на истите. Сакаш да откриваш нови работи, и да искусиш светот на сите можни начини.Искрена си, отворена кон светот, и најважно, си горда бидејќи си ти. Имаш бунтовен карактер, но тоа не ти штети во поголемиот дел од времето зошто знаеш дека се си има граница.
А и увек се прашувам што е тоа насловот на постовите? знак на нешто твое??:toe:
Паметна и разумна личност...ти имаш сироки сваќања кон се!
И што ме зачуди...
Мислев дека си многу чуствителна и емотивна личност ама ти емоциите не ги покажуваш и изразуваш пред другите луѓе а тоа да знаеш и е многу убаво !
Девојко ти си совршена според мене најискрено...иако совршеноста не постои сепак мислам дека нема нешто премногу лошо кај тебе што би можел некој да те замрази!
Еве ја анализата сеа незнам колку те погодив али таква личност си ми ти... се надевам сум пгодила нешто :smir:
Знаеш дека те обожавам нели? :devojce:
За 20-тина минути мацо ќе ти ја направам анализата што ти ја ветив само да се наоружам со цигари и со кафенце.

Мерси!:cvet:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ајде да напраам една за Влатко_Русин :pipi:

17годишен Скопјанец, 3та год. средно кој обожава фудбал, гејминг, музика, женски...

Одма се приметува неговата отвореност да го каже она што му лежи на душа и одма се приметуваат неговите аватари со секси женски...Прво се стаил на кајгана за да тепа на кантер ама и самиот викаш дека зараза си е зараза и тоа го потврдуваат 5,476-те постови:nesvest: .

Фудбалот - неговата најголема преокупација. Не само што обожава да гледа фудбал, да коментира у фанклабовите на форумов каде кисне, да игра Mennager, и игра фудбал и на тој начин најдобро се издувува.

Кон сите од форумов се однесува со респект, тука е кога треба да се честитаат родендени, празници...
Понекад забегува со игрици ама тешко му е да го остави гејмингот:toe: . Обично си седи до рано сабајле околу 3-4 (зборам за распустов) и бтв си кисне на мсн:) .

Си има лудница друштво и ужива во заебанциите што паѓаат у друштвото. Не учи мн, го мрзи да го прави ова па затоа понекад се нервира пред тестови и испрашувања, ама воглавно е кул човек кој не паничи за нишо. Мислам дека учи у ЈБТ, а таму негде и живее.

Реален човек кој бара слобода у секој поглед, кој не пуши, но пие (коњакот му е омилен, бтв и мене:) ). Само не претерувај ко шо си претерал на дочекот на 2008:) .

Епа толку, со оглед на тоа дека не те познавам лично...Поздрав, погодив нели :smir: ?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Bebus aj мани ми една анализа , баги ме знајш баш ме интересира како ке изгледа анализата.

Kajgana Shop

На врв Bottom