Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
16.445
Поени од реакции
18.704
Да да, Кешишев додека ја копаат дупката кај шо беше Вања закопана преплашен му велел на полицаецот дека му е страв од Палчо оти има луѓе во затвор и дека ќе биди убиен сега наеднаш ја менува изјавата и вели дека е Велибор Манев, патем Палчо во писмото кое го достави до Буревесник го посочи баш Велибор Манев како убиецот. На сон да не му се сони на Палчо дека Манев ја уби, нели не е вмешан и нема појма за убиството, од кај сега Манев кој бил газ и гаќи со него цело време.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.265
Поени од реакции
6.160
Глупавите.
Најмалку 10 редовни членови на форумов и уште стотици низ Македонија.
Некој го фаќа очај, и ќе се повлекуваат очигледни потези сега. Тек ќе стане интересно.

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.829
Поени од реакции
7.200
Можат колку сакаат да ја префрлаат топката од еден на друг и без разлика на пресудата за никој од овие нема живот после едно вакво монструозно дело, само ќе направат дополнителна калакурница од целото судење и ќе го одолговлекуваат колку што може повеќе, ништо чудно и некој од нив да умре пред да биде завршено судењето, после за се баш тој ќе биде крив.

Жално е што на крај каква и да биде пресудата, поради неспособноста на државата и полицијата случајот нема да биде целосно решен, мотивот и правата вистина никогаш нема да ги дознаеме.

За извршители на вакво убиство на невино девојче секако не може да има соодветна казна на овој свет, се надевам само дека сите што се замешани на било каков начин во целиот настан ќе умираат во најлоши услови, со страшни болки, без храна и вода, осамени во некоја темна ќелија, а вистинските пресуди ќе ги добијат подоцна на друго место.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598
Да да, Кешишев додека ја копаат дупката кај шо беше Вања закопана преплашен му велел на полицаецот дека му е страв од Палчо оти има луѓе во затвор и дека ќе биди убиен сега наеднаш ја менува изјавата и вели дека е Велибор Манев, патем Палчо во писмото кое го достави до Буревесник го посочи баш Велибор Манев како убиецот. На сон да не му се сони на Палчо дека Манев ја уби, нели не е вмешан и нема појма за убиството, од кај сега Манев кој бил газ и гаќи со него цело време.
Можеби има јадено закани во затвор, а изгледа дека е плашлив човек и по минатите сведочења што ги даваше. Тоа е работа на полицијата, да го убеди дека е безбеден. Е сега кога Палчо имал храброст да убие чупенце без око да му трепне, за овај вампиров со смеење ќе го скини, и веројатно овој тоа го знае па сега пробуваат вината да ја префрлат врз Велиборчо.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.445
Поени од реакции
18.704
Можеби има јадено закани во затвор, а изгледа дека е плашлив човек и по минатите сведочења што ги даваше. Тоа е работа на полицијата, да го убеди дека е безбеден. Е сега кога Палчо имал храброст да убие чупенце без око да му трепне, за овај вампиров со смеење ќе го скини, и веројатно овој тоа го знае па сега пробуваат вината да ја префрлат врз Велиборчо.
Јасно ми е ама ако мисли дека можи да менува изјави како ќе му текне дебело се излажал. Ќе го стават и на полиграф сигурно

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.981
Поени од реакции
5.598
Јасно ми е ама ако мисли дека можи да менува изјави како ќе му текне дебело се излажал. Ќе го стават и на полиграф сигурно
Не е тој толку паметен, така да свако чудо за три дана...Мене ми е најбитно правиот виновник да си го добие она што заслужил - доживотна самица.....

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.265
Поени од реакции
6.160
Ај да видиме. Во државава кога ќе се умеша некој моќник, не во вино, во Мекален 18ка се претвара вода.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
439
Поени од реакции
332
Koga pisav deka Kesiso ke ja smeni izjavata i ke bide glavna alka vo slucajot site ovde carsiski muabeti bile, ako i Bore go izjavi istoto kako Kesiso i nema matrejalni dokazi protiv palco, sto mislite ke bide osuden?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.851
Поени од реакции
23.198
Koga pisav deka Kesiso ke ja smeni izjavata i ke bide glavna alka vo slucajot site ovde carsiski muabeti bile, ako i Bore go izjavi istoto kako Kesiso i nema matrejalni dokazi protiv palco, sto mislite ke bide osuden?
Немој да се правиш Шерлок Холмс, добро ми текнува што напиша тогаш.

Последно што дознав од фамилија блиска на Кешишев, а тоа го нема за судењето бог знае зошто, требало да биде грабната мајката на Вања, таткото најворојатно сакал да ја скине жена му да ги добие становите, станот во кој живееле бил на негово име така ќе избегнел да биде префрлен на децата и сигурно овие абдаливе ке добиеле пари зошто све било спремно за убиство, но све тргнало наопаку а тоа го дознале дури во Бразда, Палчо се има јавено некому( најверојатно на Александар дека планот пропаѓа и го убил девојчето бидејќи немал кај да го носи а ако го пуштат ќе бидат фатени вака мислеле дека ќе сокријат). Мислам дека на следниве судења ке се пропее и ова. Затоа Александар ја има пратено пораката за откуп но веќе било доцна….Дел од ова е моја логика ако се поврзе изјавата на Кешишев кога бил уапсен дека требало да земат постара личност.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
439
Поени од реакции
332
Немој да се правиш Шерлок Холмс, добро ми текнува што напиша тогаш.
Da Kesisev ke bide glavnata zvezda, a ocigledno ovie nemaat dokazi i se baziraat samo na iskazi pa se povikuvat svedoci bez vrska, Palco mu go pravel kotelot na drugiot pari dolzel sto vo denesnk vreme sekoj sekomu dolzi, nikade ne se spomna ni otpecatoci ni oruzjeto ama bukvalno nisto do sega.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.445
Поени од реакции
18.704
Da Kesisev ke bide glavnata zvezda, a ocigledno ovie nemaat dokazi i se baziraat samo na iskazi pa se povikuvat svedoci bez vrska, Palco mu go pravel kotelot na drugiot pari dolzel sto vo denesnk vreme sekoj sekomu dolzi, nikade ne se spomna ni otpecatoci ni oruzjeto ama bukvalno nisto do sega.
Па очигледно е дека овие ја завршиле цела гадна работа а тој бил нарачателот, како ќе имаат отисоци и докази дека е тој освен од нивни изјави кои се менуваат од ден во ден.
Ама затоа си постои суд, таман работа сите случаеви да се решаваат од една изјава на обвинет.
Кешишев утре мој да речи не сме ние на сон ни излезе кај се закопани телата и ај ако не сите нека ги ослободат.

Прво да видиме дали таа изјава е негова со негов ракопис, да не кажат утре на вести дека Кешишев во кофа вода го удавија и да оди све у курац.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
439
Поени од реакции
332
Па очигледно е дека овие ја завршиле цела гадна работа а тој бил нарачателот, како ќе имаат отисоци и докази дека е тој освен од нивни изјави кои се менуваат од ден во ден.
Ама затоа си постои суд, таман работа сите случаеви да се решаваат од една изјава на обвинет.
Кешишев утре мој да речи не сме ние на сон ни излезе кај се закопани телата и ај ако не сите нека ги ослободат.

Прво да видиме дали таа изјава е негова со негов ракопис, да не кажат утре на вести дека Кешишев во кофа вода го удавија и да оди све у курац.
Normalno no mislam prvo mora da se otkrie praviot motiv, ova epten ne drzi voda, a sud postoi i policija no ovde mnogu ja imaat utnato rabotata koga cekale na toj Goce da i go resi slucajot.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.265
Поени од реакции
6.160

Дека ќе го ослободат нема, дека може од плуканка да се засркне и умре, и те како. Се зависи нарачателот колку е спремен да плати и подмити.

Kajgana Shop

На врв Bottom