Lycamobile Македонија

Член од
9 јануари 2021
Мислења
948
Поени од реакции
963
МНОГУ ПАРИ А МАЛКУ МУЗИКА.
Како бе многу пари, 300 денари пакет со неограничени разговори и СМС и неограничено на социјалните мрежи и 10gb 4g+ Интернет? Ако е скапо, тогаш плаќајте постпејд со неограничен интернет за 1199 денари во А1 или 1299 денари во Телеком.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.030
Како бе многу пари, 300 денари пакет со неограничени разговори и СМС и неограничено на социјалните мрежи и 10gb 4g+ Интернет? Ако е скапо, тогаш плаќајте постпејд со неограничен интернет за 1199 денари во А1 или 1299 денари во Телеком.
Momentalno a1 pripejd e najevtin( i lyca seuste)

Член од
28 ноември 2022
Мислења
360
Поени од реакции
607
Па ела си во А1 брате, во А1 имаш паркинг, повици за донации, роаминг за во случај да патуваш странство, имаш апликација, мрежата е истата ко што си ја користел, побрзо ќе воспоставуваш повици за разлика од Lyca и најважното е дека ќе немаш никаков проблем со мрежата. Контакт центарот работи 24/7, ако има потреба ќе му ѕвониш на 1234.
Од А1 припејд сум презадоволен, 7 години го користам, од кои 2 години сум на Џабест префрлен, оти имав од старите Vip тарифи. Ќе зборуваш неограничено кон сите мрежи, СМС и интернет ќе имаш за 299 денари преку мојот А1 да си активираш.
За мене како корисник, бенефитите се големи на А1 припејд.
Imam sluzben //mi go plakjaat// na A1 za seto toa koe ,,go navede,,.
Rabotata e sto dolgi godini ,,gi bogatev,, Telekom vakov, onakov paket, pa Magenta itd. VIP predhodno i taka od koga postoi mobilna telefonija kaj nas. Od Mobimak ,,vremeto staro,,.

Sto pokasno ,,razbrav,, t.e. chuv za Lycamobile t.e. pred dve godini ,,e moja vina,,.
Edna godina ,,odev na mesec za mesec,, super200, pa godisen super200 i sega se blizi vreme za obnova.
Kako ,,da ti kazam,,. Zgrozen sum ,,od momentot,, da preplakjam za uslugite na mobilna telefonia, ,,zgadeno mi e,,. I sega na imanje nesto ,,fantasticno,, ni go unistuvaat.
Ubavo rece kolegata, srpski ,,chudesii,, vo Makedonija viraat nasekade, ,,araat,, po pazarot itd. Pa sto da ne i ,,da go unistat,, lyca. Ni luk jal, ni luk mirisal +60.000 novi korisnici odednas. E sega, kolku ,,kje im ostanat,, od segasnite lyca e druga prikazna.
Jas samo se nadevam deka ,,ke uspeam,, da go reobnovam preku lyca super200 12m i deka uste edna godina mesecno kje me cini 133 denari ikje gi imam site uslugi koi mi se potrebni t.e. kako i sega ,,vo momentov,,.
Dali ,,ke uspeam,, kje vidime. Ako ne, togas kje debatirame i kje barame resenie. Sekako ,,nekoe najpovolno,,.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.961
Поени од реакции
5.821
Ти очигледно не си излегол подалеку од Македонија евентуално ако си се прошетал само низ балканот па затоа ти се гледа евтина понудата на А1:

Член од
24 март 2011
Мислења
175
Поени од реакции
88
Ne mi tekna deka sega i srbite so Mtel ni se krivi.
Sega mu e majkata Lyca da go hakiraat Mtel za da um vratat

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.961
Поени од реакции
5.821
Види ако сум јас сопственик на Lyca и ја продадам фирмата на МТЕЛ за 100 милиони евра со 60000+ претплатници ќе ги најмам најдобрите хакери да направат турли тава во системот на МТЕЛ за да предизвикам хаос во операторот и тие 60000 да почнат да го напуштаат префрлувајки се во други за да падне вредноста на компанијата минимум за 50% од сумата за која што сум ја продал и повторно би му понудил на МТЕЛ да му ја купам обезвреднета.

Член од
22 јули 2024
Мислења
32
Поени од реакции
17
Imam sluzben //mi go plakjaat// na A1 za seto toa koe ,,go navede,,.
Rabotata e sto dolgi godini ,,gi bogatev,, Telekom vakov, onakov paket, pa Magenta itd. VIP predhodno i taka od koga postoi mobilna telefonija kaj nas. Od Mobimak ,,vremeto staro,,.

Sto pokasno ,,razbrav,, t.e. chuv za Lycamobile t.e. pred dve godini ,,e moja vina,,.
Edna godina ,,odev na mesec za mesec,, super200, pa godisen super200 i sega se blizi vreme za obnova.
Kako ,,da ti kazam,,. Zgrozen sum ,,od momentot,, da preplakjam za uslugite na mobilna telefonia, ,,zgadeno mi e,,. I sega na imanje nesto ,,fantasticno,, ni go unistuvaat.
Ubavo rece kolegata, srpski ,,chudesii,, vo Makedonija viraat nasekade, ,,araat,, po pazarot itd. Pa sto da ne i ,,da go unistat,, lyca. Ni luk jal, ni luk mirisal +60.000 novi korisnici odednas. E sega, kolku ,,kje im ostanat,, od segasnite lyca e druga prikazna.
Jas samo se nadevam deka ,,ke uspeam,, da go reobnovam preku lyca super200 12m i deka uste edna godina mesecno kje me cini 133 denari ikje gi imam site uslugi koi mi se potrebni t.e. kako i sega ,,vo momentov,,.
Dali ,,ke uspeam,, kje vidime. Ako ne, togas kje debatirame i kje barame resenie. Sekako ,,nekoe najpovolno,,.
Пакетот ми се оскапи од 130 денари на 300 денари, леле што ќе правам:vozbud:

Член од
24 март 2011
Мислења
175
Поени од реакции
88
Види ако сум јас сопственик на Lyca и ја продадам фирмата на МТЕЛ за 100 милиони евра со 60000+ претплатници ќе ги најмам најдобрите хакери да направат турли тава во системот на МТЕЛ за да предизвикам хаос во операторот и тие 60000 да почнат да го напуштаат префрлувајки се во други за да падне вредноста на компанијата минимум за 50% од сумата за која што сум ја продал и повторно би му понудил на МТЕЛ да му ја купам обезвреднета.
Mozebi ako najdes ovci vo Mtel kako vo lyca
Sto ne si ja stitat mrezata i klientite ako ne ke ostanes i bez pari i bez kompanija

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.961
Поени од реакции
5.821
Mozebi ako najdes ovci vo Mtel kako vo lyca
Sto ne si ja stitat mrezata i klientite ako ne ke ostanes i bez pari i bez kompanija
Факт е дека Lyca имаше катастрофално раководство и да не беше сугестијата од фамозниот прилепчанец кон тоа раководство за намалување на цените какви што ги знаеме последниве години со што се создаде таа бројка од 60000 корисници Lyca немаше да има ни 1000 корисници бидејки почетните цени беа исти како што беа почетните на МТЕЛ.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.459
Поени од реакции
798
Ти очигледно не си излегол подалеку од Македонија евентуално ако си се прошетал само низ балканот па затоа ти се гледа евтина понудата на А1:
Зошто секогаш гледате како е надвор од МК? Ако може слободено претплати се таму и користиго кај нас. Цените кај нас се такви какви што се...
Без врска споредба ми е на наши цени со цени од друга држава (балкан или еу).

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.030
Zoki ke ti se ispolni zelbata da nemas problemi za dzabe pari ...ama sega ke kosta mn,povejke
Автоматски споено мислење:

Пакетот ми се оскапи од 130 денари на 300 денари, леле што ќе правам:vozbud:
Od 133 na 208mkd, bez sms za 12m, samo sto od mtel vikaat naskoro naskoro ne znaat ni tie kako se proveruva ni kako se kupuva paketot/kako se aktivira

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.961
Поени од реакции
5.821
Зошто секогаш гледате како е надвор од МК? Ако може слободено претплати се таму и користиго кај нас. Цените кај нас се такви какви што се...
Без врска споредба ми е на наши цени со цени од друга држава (балкан или еу).
Затоа што цените се регулираат исклучиво спрема интелигенцијата и менталитетот кај мнозинскиот народ во одредена држава.Ако мнозинскиот во Македонија беше поглуп цените ќе беа уште повисоки од сегашните.

Od 133 na 208mkd, bez sms za 12m, samo sto od mtel vikaat naskoro naskoro ne znaat ni tie kako se proveruva ni kako se kupuva paketot/kako se aktivira
[/QUOTE]
Сега Александар Вучиќ ќе даде наредба на МТЕЛ да ги даде пораките гратис во годишниот пакет:pos:

Член од
24 март 2011
Мислења
175
Поени од реакции
88
Zoki ke ti se ispolni zelbata da nemas problemi za dzabe pari ...ama sega ke kosta mn,povejke
Toa kako ke bide dali ke ima ili nema problemi vremeto ke pokaze (niti eden na forumov mislam nema sto bi sakal da ima problemi pa i za malku pari ), Lyca definitivno imaa katastrofalni neprostivi problemi , trpevme so dolgi prekini na konelcija aj OK , Sistemski snimeni podatoci od karticki kaj niv so nemoznost za manuelno brisenje iako postoese opcija za brisenje , ajde i toa ke go istrpime , ama krazbata na karticki osteteni nivni klienti so zloupotrebeni karticki vo kontinuitet poveke meseci bez nikakva reakcija od nivna strana toa e mislam neprostivo ( ke ti bide eftino ama na kraj moze i da pretplatis ako te pokradat ) Nikogas voopsto ne posakuvav da prestanat da rabotat samo se nadevav deka ke se popravat ama za zal me im bese gajle za klientite

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.030
Znaci mnogu naskoro ke snema na display LycaMobile.....zalosno :( i pokraj povejketo problemi nemase poevtina varijanta....sega site portOut kon A1.
posto ovie od vucic podzabegale od start ....

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom