- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.687
- Поени од реакции
- 8.716
Веќе се поливадарчив, нема спас за мене.Realno Ti si emocionalno drasnata sto e sosem normalno koga ke prekinis dolga vrska( kako sto sama kaza ) i tvoite stavovi vaka opsto voopsto ne mi se cudni, naprotiv i ocekuvani se, i stvarno ne znam zosto drugite tolku ti se napnaja ili te sfakjaat seriozno okolu toa sto go pisis. Ke treba malce vreme, rabotata ke pocni da se krsi i ili ke se stabiliziras ili ke se polivadarcis. To e, treto nema.
Владе - љубовен гуру, човек со докторат психологија - дисертација на тема разочарани жени и ливадарство, абе да те немаше ќе требаше да те измислиме
Автоматски споено мислење:
Не ќутиме, туку кога збориме за нив одма не чини ни тоа. Кога напишав дека кај нас и во Косово е забележан тренд на абортирање женски фетуси, одма ми беше кажано ама тоа се шЌиптари Знам и јас дека се Албанци, само што мене ми е сеедно дали е албански, македонски или германски фетус, па не чувствував потреба да потенцирамМене ме боли стапот за некои си таму забулени муслиманки кои се клањаат и веруваат во учењата на еден педофил и убиец. Јас ја напаѓам дволичноста на феминистките и сите вие овде што се правите демек кмеее жените немале права на западот, вејџ гапот бил 0.30 центи кмееее, а во исто време ќутите и се правите слепи на тоа што им се прави на жените во исламскиот свет.
А најјако е што не знаеш дека педофилот и убиецот уствари инспирација има од христијанството, во дадените прилики на периодот кога се настаниве, вообичаено било да се мажат и женат на 8, 9, 10 години, 12-13 веќе крајно. Длабока старост била 30 години, така што полека со педофилијава, раните христијани не биле поарни.
И подоцнежните де не биле поарни, ова мажачкава после 18 е од 20ти век
Да не испадне жалам муџи, не жалам ич, повеќе вие по форум ги жалите пример Палестинците него јас лично што ги жалам, не сум нешто наклонета на муслимански народ(и).
Последно уредено: