Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да објасни ова iptv како може да се гледа со MAC адреса и со hostname?како е начинот, со кој плеер

Некој да објасни ова iptv како може да се гледа со MAC адреса и со hostname?како е начинот, со кој плеер
Zavisi sta koristis za gledanje... Sa PC je naj bolji SFVIP player a sa Android Box je naj bolji Tivimate.To je moje misljenje.Mozda neko drugi ima bolje iskustvo sa drugim playerima.

Zavisi sta koristis za gledanje... Sa PC je naj bolji SFVIP player a sa Android Box je naj bolji Tivimate.To je moje misljenje.Mozda neko drugi ima bolje iskustvo sa drugim playerima.

Како може на tivimate да се смени mac адреса? Tivimate работи само со m3u linija или xtream code

2 godine nisam imao probleme sa clientportalom zadnje vreme sve liste mi rade perfektno preko dana ali stekaju uvece pa sam hteo da pitam ko koristi clientportal dali ima neki izmene.

2 godine nisam imao probleme sa clientportalom zadnje vreme sve liste mi rade perfektno preko dana ali stekaju uvece pa sam hteo da pitam ko koristi clientportal dali ima neki izmene.
Te sve liste za koj pricas vec zna vise ljudi i kad se uklucat u uvece te sjebat treba da trazis te liste koj niko nezna ili da kupis ot tamo.

Postovanje svima

Da li tko zna koja lista sadrzi samo EXYU kanale, netrebaju mi ove od drugi drzava koje su izmjesane i sadrza nase kanale.
Samo mi treba lista sa EXYU kanalima nasa bez starnih.
Ako tko zna moze odgovor na PM.

Unapred se zahvaljujem i zelim svima ugodan i ljep boravak na forumu

Izmena je ta da naveće gleda vlasnik liste koji ju je i kupio.

Ja sam njihove liste sa jednom konekcijom godinama gledao bez problema, nije valjda da je onaj koji ju je kupio nije nikad gledao.
Liste koji nisu javni
Veceras sve radile dobro do 21:30 posle to sve stekaju

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom