Zavisi sta koristis za gledanje... Sa PC je naj bolji SFVIP player a sa Android Box je naj bolji Tivimate.To je moje misljenje.Mozda neko drugi ima bolje iskustvo sa drugim playerima.Некој да објасни ова iptv како може да се гледа со MAC адреса и со hostname?како е начинот, со кој плеер
Zavisi sta koristis za gledanje... Sa PC je naj bolji SFVIP player a sa Android Box je naj bolji Tivimate.To je moje misljenje.Mozda neko drugi ima bolje iskustvo sa drugim playerima.
stalker portal ти е за мак адресаКако може на tivimate да се смени mac адреса? Tivimate работи само со m3u linija или xtream code
Ja imam placenu verziju tivimate i mogu reci da vrijedi svaki cent sto sam platioКако може на tivimate да се смени mac адреса? Tivimate работи само со m3u linija или xtream code
stalker portal ти е за мак адреса
него има ли овде модератори и администратори?
само темаваНема ништо..оставен е форумов на милост и немилост
Te sve liste za koj pricas vec zna vise ljudi i kad se uklucat u uvece te sjebat treba da trazis te liste koj niko nezna ili da kupis ot tamo.2 godine nisam imao probleme sa clientportalom zadnje vreme sve liste mi rade perfektno preko dana ali stekaju uvece pa sam hteo da pitam ko koristi clientportal dali ima neki izmene.
Izmena je ta da naveće gleda vlasnik liste koji ju je i kupio.2 godine nisam imao probleme sa clientportalom zadnje vreme sve liste mi rade perfektno preko dana ali stekaju uvece pa sam hteo da pitam ko koristi clientportal dali ima neki izmene.
Raboti i so m3u ,xtream i Mac...(stalker portal )---odi na stalker ,tret red i ke vidis... https://www.youtube.com/watch?v=oqQ-fLJmMB8&ab_channel=TVToolsКако може на tivimate да се смени mac адреса? Tivimate работи само со m3u linija или xtream code
Ja sam njihove liste sa jednom konekcijom godinama gledao bez problema, nije valjda da je onaj koji ju je kupio nije nikad gledao.Izmena je ta da naveće gleda vlasnik liste koji ju je i kupio.