- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.587
- Поени од реакции
- 42.107
Арапиве се прави махери за праење копии. Само го мириснува ливчето и одма склопува ист идентичен. Овие овде копииве којзнае каде ги прават.
Зборуваш за арапски брендови или од луѓе кои склапаат парфем по мирис на лице место. Ако си за првите имаш на fragrance mk огромен избор, а за другите иди види во refan и сличните продавници.Dali ima vo MK kopii napraveni od arapive na prodazba?
Pino silvestreМи треба помош, кој парфем да го земам сакам да биде траен и да се осеќа од подалеку.. Afnan 9pm или Club de nuit edp? Размислувам помеѓу овие два кој е подобар повеќетраен?
Младичу ARNAF 9 PM е зимски парфем со ванила ноти додека пак ARMAF Club de nuit e пролет лето со овшни /цитрусни ноти !!! И двата се добри но се за различни временски периоди, инаку ако не си ги пробал, слободно купувај на ќоро нема промашај. Моја препорака за долготраен парфем кој мириса различно и богато :Ми треба помош, кој парфем да го земам сакам да биде траен и да се осеќа од подалеку.. Afnan 9pm или Club de nuit edp? Размислувам помеѓу овие два кој е подобар повеќетраен?
Прашање на вкус..Club de nuit intense делува како подопадлив парфем, копија е на Крид Авентус. Затоа и е популарен.
треба да го пробам и тој и Ерос Енерџи. Обичниот Ерос многу ме бендиса.Прашање на вкус..
За тие пари имаш оригинал Версаче Дилан Блу што мене повеќе ми се допаѓа.
Денес се прснав два пати од тестер на Армаф ЦдН...Ми треба помош, кој парфем да го земам сакам да биде траен и да се осеќа од подалеку.. Afnan 9pm или Club de nuit edp? Размислувам помеѓу овие два кој е подобар повеќетраен?
Мислам дека е intense EdT тестерот..И ја денеска прв пат го користев. Сабајле пред работа еднаш се прснав и еве уште го осеќам. Pure Parfium е инаку кај мене.