Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.069
Поени од реакции
1.555
Не натежнувам на било која страна, остајте на времето и за брзо ќе се знае дали новиов ќе го препороди Рашфорд (што нема да ме зачуди) или ќе заврши неговата приказна во Јунајтед и тоа е тоа. Само, на озбилно му се става замерка било кому дека отишол со репрезентација а не се работи за пријателска со Есватини???

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.087
Жалната вистина е што дури откако 9 играчи откажаа на репрезентација заради повреди, тој сеуште не може да добие повик назад во репрезентација. До толку е пропаднат во форма.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.538
А бе да се само овие два случаја. Против Порто го извади на полувреме, зашто за ниту еден центаршут не помогна на бекот. Ама да веруваме дека не сакал да испадне глуп, и дека тренерот му кажал да не се замара, дур ни даваат голови од нафрлени. Го нема ова "залагање" во никакви табели, затоа таква амнезија владее.
A da be nema veze toa sto dae gol asistirase i za malce ke daese use eden gol, bitno ne pomagal za centar shutiot koga trenerot so invertiranjeto ostavi volkava dupka u odbrana. Vazhi. Isto taka otkako go izvadi so garnacho ne primivme pak gol od taa strana, na bukvalno istiot nacin, posto neli on trcha i pomaga vo centar shutevi. Istive porto bea zdrobeni od benfica 4-1 minatovo kolo btw. Vie krivete go rashford sto ne pomagal vo odbrana :D

IMG_1374.JPG
Автоматски споено мислење:

еве за каков лик се дискутира последниве неколку денови

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Wow covek ide na utakmica nba. Kako li se osmelil.

Жалната вистина е што дури откако 9 играчи откажаа на репрезентација заради повреди, тој сеуште не може да добие повик назад во репрезентација. До толку е пропаднат во форма.
Nema zasluzeno da igra za reprezentacija so pokazanato u poslednive godina i pol, simple as. Mislam deka tuchel go saka i cim pocne da prorabotuva pod amorim deka ke se vrati i vo rep, pogotovo ako konkurencija mu e pijanicata grealish.

GcgQSTyXYAAzQnP.jpeg

Умислен морон, глупак, си мислиш станува збор за Пеле, Марадона. Ах Касе циган беше и остана циган. Цреп.
Klasicen cigan ko Pogba.
Otisol nivo podole skroz.

Последно уредено:
Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.534
Доволно е да го погледнеш човек како ќе се облече и 90% знаеш за каков тип станува збор. Тоа што биле на НБА утакмица е тотално небитно. Рашфорд спаѓа во група ''цигани''. Погба, Лингард таа багра на циганарија е тоа. Да бидат центар пажња, да се глупираат изиграваат кловнови итн итн...Штом видам некој таков, во 90% од случаевите е да нема две чисти во главата.

Види го Касе и спореди го со Рашфорд на сликине и кажи ми кој изгледа понормално, поприбрано, како што и стварно е впрочем.

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.680
Знаев дека ќе ја ставиш сликата од Каземиро, овие двајца не се споредуваат, и Салах бил излезен во Дизниленд. Нашиот треба да се скрие, и да циган бил и циган ќе остане , Па ставил слика демек тренирам не губам време :pos:. Не му го сакам понашањето, две години никаде го нема на фудбалски план а се прави мада фака нигер .

Член од
23 август 2024
Мислења
404
Поени од реакции
795
Знаев дека ќе ја ставиш сликата од Каземиро, овие двајца не се споредуваат, и Салах бил излезен во Дизниленд. Нашиот треба да се скрие, и да циган бил и циган ќе остане , Па ставил слика демек тренирам не губам време :pos:. Не му го сакам понашањето, две години никаде го нема на фудбалски план а се прави мада фака нигер .
Добро бе, не гледаш дека си пролив досаден?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.538
Okej znaci blatant racism bil problemot hahahahah ne znam sto ocekuvav iskreno od lugje sto go velicea grinvud i go pravdaa sto ja ubi od kjotek devojkata samo posto znae da sutira topka. Pacienti kolku sakas u fan klubov iskreno me ubija tugja sramota kakvi raboti zborat nekoi lugje i se molam na boga da imaat 15-16 godini ama za zal znam deka ne e taka. Mi se cini deka kje se vratime na muabetive za mnogu skoro vreme :ojeaa:
p.s sigurno ke go informiraat za kritikite kon negoviot stajling i nareden pat vo javnost ko od peaky blinders da izlegol ke bide samo posto vaka 90% znaes za kakov tip stanuva zbor. :D

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.534
Okej znaci blatant racism bil problemot hahahahah ne znam sto ocekuvav iskreno od lugje sto go velicea grinvud i go pravdaa sto ja ubi od kjotek devojkata samo posto znae da sutira topka. Pacienti kolku sakas u fan klubov iskreno me ubija tugja sramota kakvi raboti zborat nekoi lugje i se molam na boga da imaat 15-16 godini ama za zal znam deka ne e taka. Mi se cini deka kje se vratime na muabetive za mnogu skoro vreme :ojeaa:
p.s sigurno ke go informiraat za kritikite kon negoviot stajling i nareden pat vo javnost ko od peaky blinders da izlegol ke bide samo posto vaka 90% znaes za kakov tip stanuva zbor. :D
Демантирај ме дека не е ''циган''. Слободно, I am waiting.

Мурињо имаше еден убав опис за ваквите ко Рашфорд. Вирус играчи.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
871
Поени од реакции
1.143
лелеллее на сите во уста и во раце ни е Рашфорд кизнај колку го чеша патлакот. Да му ебам сојо цигански измислен за берење маслинки

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Јас веќе заборавив и што пробувате да се убедите за Рашфорд. :D

Во секој случај не вреди толку дискусија за него. Дечкото е коректен играч, знае да биде и одличен кога ќе крене форма. Ама нема ниту менталитет, ниту фудбалска интелигенција да биде лидер на некоја екипа што би освојувала титули.

Би го задржал бидејќи е дете на клубот о бидејќи сметам дека во среден тим може да биде корисен, ама ако чекаме на него, нека му е со среќа на Аморим.

Kajgana Shop

На врв Bottom