NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.300
Гркот 59 ебани поени.

НОСЕТЕ ГО ВО ЊУЈОРК мамицата да ви ја наебам мамина, не она КАТ лажниот пророк или Бриџис до курот шо ми стига.

Пичку матер некои играчи како би ни легнале во екипа заедно со Брансон, уф.

Лејкерси се тегнат цела утакмица со Мемфис и на крај ќе ги кркнат од шо се глупи овие првите, не за друго.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.784
Поени од реакции
17.301
Рибарот може само боси екипи да добие и да се спаси од отказ. :pos::pos::pos: Мада Детроит ги намачил добро, Гркот монструозно партија, исто и Брук Лопез.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.428
Поени од реакции
4.166
Mnogu se slabi od istokot mame mu e*am.. Od Boston, Klivlend i Niks, dve ke igraat u istocnoto finale.. ne gledam od drugive koj bi dosol u finale na istokot, sve se koj od koj.. glej gi vamu na zapadot - oklahoma, golden, denver, feniks, da ne gi zaboravime i dalas iako loso pocnaa, Lejkers i Hjuston davaat nekakvi znaci i se tvrd orev, memfis i minesota isto taka jaki igraci imaat, san antonio so Wemby e vlezen u forma, pa duri i sakramento jaki tekmi so derozan i sabonis prikazuvaat.. Skoro 10 ekipi koi sto do krajot na regularniot del ke se borat za najjakite pozcii.. ova vamu na istokot boranija ekipi, sarlot zivee samo od Ball, fila i baks se bez kompas, indiana i orlando epten toplo ladno, za miami i cikago nema vekje sto da se zbori stanaa prosek ekipi, drugite istocni ekipi boranija..

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.784
Поени од реакции
17.301
Драга,

Почна зимава, а со него и копам ладно време, што би рекле старите мудата то се вовлекуваат внатре од ладното. За нас велосипедистите е ова добро време да спремаме база за наредна сезона, ама и лошо бидејќи не можеме да возиме надвор. Од лани имам тренажер, ама ми треба апликација за да ми биде позабавно возење внатре. Звифт која е најпопуларна е поскапена (со тие пари да си купат погребна опрема), па само влегов на сајт на една да видам цени што-како. Еве сега реклами уште од фрижидер не ми излегуваат за апликацијата, значи буквално на сите социјални мрежи и Јутјуб ми излегува...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.626
Драга,

Почна зимава, а со него и копам ладно време, што би рекле старите мудата то се вовлекуваат внатре од ладното. За нас велосипедистите е ова добро време да спремаме база за наредна сезона, ама и лошо бидејќи не можеме да возиме надвор. Од лани имам тренажер, ама ми треба апликација за да ми биде позабавно возење внатре. Звифт која е најпопуларна е поскапена (со тие пари да си купат погребна опрема), па само влегов на сајт на една да видам цени што-како. Еве сега реклами уште од фрижидер не ми излегуваат за апликацијата, значи буквално на сите социјални мрежи и Јутјуб ми излегува...
Во јадрото на бламот заплови пријателе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.921
Поени од реакции
44.971
Драга,

Dojde do tocka od koja nema vrakanje veke. So burbon i pura na lezalka rakovodis so dnoto, kazuvas koj sto da pravi i ti se obrakaat so Vie.

Kajgana Shop

На врв Bottom