Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.788
Поени од реакции
8.209
Ova e vece balkanska od site ex yu drzavi poz
Изгледа моја претпоставка не им се исплатело да го делат на повеќе стримови.

Македонската верзија немаше превод на странската програма, барем сега си има.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.788
Поени од реакции
8.209
@ Hugo FM
Majstore dali mozes da ja stavis Kiss/Menada TV od Tetovo na tvojata Lista
Fala odnapred
Јас сум од Тетово и знам дека одамна е затворена телевизијата.Не постои веќе, мислам само радиото Kiss уште работи но не сум слушал радио одамна па не сум сигурен.

Газдата на Kiss Злате умре, па се продаде веројатно дозволата на Kiss телевизија и просторииве на поранешно Менада и Ултра тв. Така се создаде Kiss&Menada K&M но по некоја година се затвори. Веројатно претпоставувам немаат пари за одржување на телевизијата, плус мали плати за вработените ретко кој сака да работи за ниски плати денес. Телевизија е скап бизнис, особено локална телевизија.

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2012
Мислења
123
Поени од реакции
153
Steta, ne sum znael deka vise nerabota
Pozdrav i fala na odgovorite
Ја имав до последно јас, и откако ја угасија стримаја на ssh101 месец или два
Автоматски споено мислење:

Еве ги извлекувањата за 2024

Attachments

Член од
19 август 2018
Мислења
157
Поени од реакции
540
Ne mogu poverovati @rapca dobio ban ?! Molim i ja moderatore , admine da proveri proveri ovo mora da je greška !To je čovek koji nije ulazio u polemike šakom i kapom delio liste ... Nadam se da će neko brzo reagovati. Živi i zdarvi bili!
Evo prodje nedelja cela niko od moderatora ne reaguje, zamolio bih nekoga ko zna kako da kontaktiram administratora ili moderatora foruma da mi javi! Mislim da su člana @rapca banovali greškom pa da provere šta je u pitanju ! Unapred hvala !

Член од
16 јули 2024
Мислења
142
Поени од реакции
154
Evo prodje nedelja cela niko od moderatora ne reaguje, zamolio bih nekoga ko zna kako da kontaktiram administratora ili moderatora foruma da mi javi! Mislim da su člana @rapca banovali greškom pa da provere šta je u pitanju ! Unapred hvala !
To zlocko radi on je sad moderator ovdje i kod Elmu.A bio je i vlasnik kod Elme mijenjao ga kad ovog nije bilo ludnica hahaaa.A kazete da je nepismen a on sef kako pise gore clan jedan.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom