Изгледа моја претпоставка не им се исплатело да го делат на повеќе стримови.Ova e vece balkanska od site ex yu drzavi poz
Македонската верзија немаше превод на странската програма, барем сега си има.
Изгледа моја претпоставка не им се исплатело да го делат на повеќе стримови.Ova e vece balkanska od site ex yu drzavi poz
Јас сум од Тетово и знам дека одамна е затворена телевизијата.Не постои веќе, мислам само радиото Kiss уште работи но не сум слушал радио одамна па не сум сигурен.
Ја имав до последно јас, и откако ја угасија стримаја на ssh101 месец или дваSteta, ne sum znael deka vise nerabota
Pozdrav i fala na odgovorite
Zlocko je sada sef foruma.Pitaj njegaPozdrav svima .. sta se desilo sa forumom domaceliste neradi vise
Nije on ja sam ne zezajZlocko je sada sef foruma.Pitaj njega
Evo prodje nedelja cela niko od moderatora ne reaguje, zamolio bih nekoga ko zna kako da kontaktiram administratora ili moderatora foruma da mi javi! Mislim da su člana @rapca banovali greškom pa da provere šta je u pitanju ! Unapred hvala !Ne mogu poverovati @rapca dobio ban ?! Molim i ja moderatore , admine da proveri proveri ovo mora da je greška !To je čovek koji nije ulazio u polemike šakom i kapom delio liste ... Nadam se da će neko brzo reagovati. Živi i zdarvi bili!
Dali ti pise ovo na stranici foruma ili...Zasto vise neradi forum.. dali moze se znati ..ili nece ga vise biti
Ne....pise drugacije
To zlocko radi on je sad moderator ovdje i kod Elmu.A bio je i vlasnik kod Elme mijenjao ga kad ovog nije bilo ludnica hahaaa.A kazete da je nepismen a on sef kako pise gore clan jedan.Evo prodje nedelja cela niko od moderatora ne reaguje, zamolio bih nekoga ko zna kako da kontaktiram administratora ili moderatora foruma da mi javi! Mislim da su člana @rapca banovali greškom pa da provere šta je u pitanju ! Unapred hvala !