Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Уште некој додека вака сум расположен за пишување?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Јас сум расположена да ми направат анализа во било кое време:vozbud:
КИКИ
Ми тргна денес дефинитивно...

Кики како кики весела девојка,амбициозна..полна со добрина...

Личност која сака авантура,сака да биде сакана..и да сака..

Љубовта и е на прво место и се би дала за да ја оствари...

Според постовите можам да заклучам дека си полна со идеи и планови за животот што те очекува...

Од аватарите и потписите сакаш нешто нежно како и секоја девојка,сакаш нежност,сакаш мекост...

Не те знам вака во живо но според ова од форум мислам дека си повесела типка,со многу голема желба за добро дружење и забава...

Искреноста и тебе ти е јака страна...незнаеш што е лажење барем од моја гледна точка...

Се надевам дека ќе те запознаам и ќе те видам таква каква што те замислувам насмеана,и послна со енергија..се гледаме на следната собиранка...

D

Delux

Гостин
По шо ми рече „те молам“и јас се стопив,ај маклу нешто ќе напишам. Уствари можи е некаква увертира за следната собиранка:pos:

Незнам ама делуваш позитивно,да бидам искрен не се сеќавам од кога немам прочитано твој пост,односно те читам само ус-пат.Секако твоето IQ котира високо.Имаш титула „супер“тоа е заслуга на твојата афирмација. Мислам дека знаеш како треба да влезиш под кожа,во позитивна конотација да се разбереме:wink:Навистина би сакал да го знам епилогот од твојот зелен цртеж во вид на змија,се надевам дека тоа нема да биде лош есап.
Да потенцирам,дека ако немаше слики во галеријата ќе освоеше уште поголеми симпатии кај мене,знаеш некои луѓе едноставно ја обожаваат мистериозноста.
Ќе забораев да кажам за кој е посветен постот,скул де

П.С прати еден поздрав до Гоцка од мене.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
И за мене една ако може,памтам дека на времето и јас ти направив една.:pipi:
Убаво си запамтила...:)

Crazy in Love

Крејзи незнам како да почнам...

Епа вака..ти си личност која од порано ми има оставено впечаток како гуд грл:)..

Љубовта и тебе ти е на прво место..и знаеш тотално да навлезеш во водите на љубовта..што те прави да бидеш премногу весела и среќна..

Не те знам лично но ти имам видено на собиранките...

Прилично весела и насмеана...спремна за журкање и разговор...

Според аватарите и потписите во моментов си многу многу заљубена...дури ни ти незнаеш колку:)...

Според постовите можам да кажам дека некогаш знаеш да бидеш многу несериозна,а некогаш пак многу сериозна..

Во твојот лик се гледа желбата за убав и спокоен живот..со твојот сакан:)

Самиот ник си го збори своето...и мислам дека нема што повеќе да те опишувам..

Совршена...со овој збор те опишувам цела...:pipi:

Фуф се изморив,идам да одморам:)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ајде сине и на тебе

ЗЕМЗЕЛА

Пред да почнам со анализата,од сега че частите по две три ракии:pos::pos:

Клаберството е неговиот живот,журки,пејачки,девојки...едноствано и тој е еден вид Авантурист...

Го знам Земзела не премногу добро,но доволно за да напраам една добра анализа...
Го запознав на последната собиранка ...во Рамстор..прав клабер,типче,фраер..пијачка,џемперче,фармерче:)...се у тон..

Смешен член дефинитивно има огромен смислол за хумор...

Неговата искреност и ведриот лик уште од 1 километар се гледа ..

Вака како што гледам од месец во месец станува се попопуларен на форумов...

За љубовта нема што да кажам,што има да кажам за еден типец како Земзела,девојки колку сакаш:vozbud:...мислам дека ни самиот незнае колку имал:pos:

По некој работи гледам дека сака да најде некоја што ќе се грижи за него што ќе го сака..на вистински начин...

За него Тоше е нешто над сите(а за кој не е?)..тоа го оценив по аватарите и потписите кој беа поврзани за Тоше..to e to

Мислам дека беше доволно...се надевам на повторна средна во блиска иднина и чекам две три ракии:pos:
За ракиите нема проблем добиваш и тоа од најквалитетната Блажовача :je: малку ова со двојкиве...многу ме испофали,не е баш така ама во глобала задоволен сум...фала многу :smir:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Billa Bong

Комшија па што да кажам за тебе...
.....ти си еден интелегентен и паметен тинејџер кој води таков живот,игра кошарка,оди во школо и што е најважно почнува да се замара со девојчиња:pipi: ова го забележувам по потписот во долниот десен агол:pipi:!Досадните часови ги поминува на форум,игра кошарка или кантер..

Имаш смисла за хумор во секој случај, си ги сакаш пријателите и правиш се за нив (што е многу нормално) сакаш да запознаваш нови луѓе, но имам впечаток дека си една срамежлива личност иако несакаш тоа да бидеш.Мој совет би бил,биди опуштен и немој да имаш во главата дека треба да им се допаднеш на луѓето,тоа е најмалку битно бидејќи ти си ти и неможеш да се смениш и да му се допаднеш некому на ваков или онаков начин!

Убаво дете си (си дудлам,и те фалам јавно и еден совет одма слики у галерија да видам:pipi:) секоја мајка би те сакала за зет:wink:а би усреќил и многу лепотици!Значи бираш нешто соодветно за себе,сакаш мирни и паметни девојчиња,ама и шмизлиња скоцкани и сТредени.Мразиш лигавење и препотентност,личноста која си ја одбрал,сакаш да биде своја и искрена,ако е таква целосно и се посветуваш!Секако неможе на твои (наши) години да имаш некоја сериозна врска,но зборам ако би имал каква би била според мене,затоа уживај си у овие години и мувај додека можеш!:star:

Епа,доста беше мислам со оглед на тоа дека воопшто не те знам,ова се неколкуте мислења што ги имам за тебе:pipi:...анализа на суво напраив!
Се надевам ќе бидеш задоволен....и дека наскоро ќе се запознаеме (на собиранката ако дојдам:pipi:),поздрав..:back:

Следни се G e G o и `Ангелче`!:pipi:

:kajg:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Јас денес не бев тука , гледам сте се растируле ...супер....:)

Па сега сакам и јас анализа, .....ќе има ли таков што ќе сака да напише една за мене????....

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Meне ми е страв да пробам. Викторгг?
NightFuneral напиша:
Хехе,зашо страв?Не јадам луѓе..хаха
И да јадеш, еве ти го моето мислење... ја на барање на Серпи не потклекнувам... :)

Види, ја твој ебан пост немам почитано, освен овие два овдека на оваа тема. Ама ми е сосема доволно да те проценам. Најверојатно погрешно, но, кога пак оваа тема донела нешто искрено и паметно осовен постот на Ада наменет исклучиво за мене.

Значи, ти си девојко даркер, то ест црна девојка и тоа е јасно како Вилхемина која ужива на задушница во Бутел на парцела број 23. Ти си занесена по поезијата на Едгар како што сум јас по Балашевиќ. Немам ништо против тоа... само да те потсетам дека Балаш пее за љубовта од средношколските денови (Ада не ме заебаај ќе те обесам) а Алан за Гарванот кој е симбол на смртта. Дали е подобро да си жив или мртов процени сама, нема да ти се мешам, може да ти сугерирам погрешно па да ми се жалиш дека сум ваков или онаков...
Имаш од прилика 20 години, што значи дека карактер се`уште билдаш. Не бери гајле, не викам дека си малечко, јас на 25 се`уште сум како тебе (барем се тешам). Се надевам дека црното ќе го пребродиш... шо ќе ти е бре... остај гробишта и срања, жива си, дечко ти е жив, уживајте у живиот кекс.
Имам чувство дека некој те влече накај ортодоксно даркерство. Но тебе не ти се допаѓа толку многу тоа. Повеќе си за живи бендови и фини случувања (што е добро). Можеби U2, па дури и би експериментирала и со други стилови ако некој не ти го пере мозокот. Сакаш убави работи, и имаш стил, но неможеш да се оттргнеш од некои дебилно радикални размислувања кои објективно ти пречат... (реченицава ми е “Баба Ванѓа хир ај кам“) но така е. Влези малку во розево друштво, да го осетиш пулсот на живите, верувај и во Картел е убаво ако се убедиш во тоа... Кога ќе ја фатиш рамнотежата и балансот на животот... после е лесно. Се` ти оди во прилог... :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Billa Bong

Комшија па што да кажам за тебе...
.....ти си еден интелегентен и паметен тинејџер кој води таков живот,игра кошарка,оди во школо и што е најважно почнува да се замара со девојчиња:pipi: ова го забележувам по потписот во долниот десен агол:pipi:!Досадните часови ги поминува на форум,игра кошарка или кантер..

Имаш смисла за хумор во секој случај, си ги сакаш пријателите и правиш се за нив (што е многу нормално) сакаш да запознаваш нови луѓе, но имам впечаток дека си една срамежлива личност иако несакаш тоа да бидеш.Мој совет би бил,биди опуштен и немој да имаш во главата дека треба да им се допаднеш на луѓето,тоа е најмалку битно бидејќи ти си ти и неможеш да се смениш и да му се допаднеш некому на ваков или онаков начин!

Убаво дете си (си дудлам,и те фалам јавно и еден совет одма слики у галерија да видам:pipi:) секоја мајка би те сакала за зет:wink:а би усреќил и многу лепотици!Значи бираш нешто соодветно за себе,сакаш мирни и паметни девојчиња,ама и шмизлиња скоцкани и сТредени.Мразиш лигавење и препотентност,личноста која си ја одбрал,сакаш да биде своја и искрена,ако е таква целосно и се посветуваш!Секако неможе на твои (наши) години да имаш некоја сериозна врска,но зборам ако би имал каква би била според мене,затоа уживај си у овие години и мувај додека можеш!:star:

Епа,доста беше мислам со оглед на тоа дека воопшто не те знам,ова се неколкуте мислења што ги имам за тебе:pipi:...анализа на суво напраив!
Се надевам ќе бидеш задоволен....и дека наскоро ќе се запознаеме (на собиранката ако дојдам:pipi:),поздрав..:back:

Следни се G e G o и `Ангелче`!:pipi:

:kajg:
Обавезно на следната:)...бтв фала многу!cmok

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе ај и за мене една анализа да видам што ќе пишете за мене.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Луѓе ај и за мене една анализа да видам што ќе пишете за мене.
Mlad_man
Член кој е еден од тие што помалце ги знам на форумов но сепак...

Како личност си добар,друштвен во глобала иако некогаш знаеш и да бидеш повлечен..

Ги сакаш кошарката и фубалот како спорт,и навиваш за Лејкерс...
Омилен кошаркар ти е Коби Брајант..

Да се вратам на тоа каква личност си...
Покрај твојата добродушност и твојата смисла за хумор...сум забележал дека си многу храбар и уверен во својте знаења...

Постовите ти се секогаш тука негде,нема разлики...те има на сегде,но највеќе во играчница и фудбал...

Сакаш мирни и добри девојки...

Сакаш некако полесен живот без многу,многу обрски...

Незнам дали има уште нешто..,а да според аватарите и потписите тешко...неможам да те оценам знаеш се да ставиш од смешно до трагично...

Се надевам дека си задоволен:)

Kajgana Shop

На врв Bottom