Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
А што треба да направам за да ме анализираат?
Анализирај некој од овие...
...барем двајца ....и имаш анализа од мене :)
и биди строга....се кладам дека ти само ќе ги фалиш ....од страв да не згрешиш некому

I jas bi sakala edna analiza:D
Абе...ај мене уште една...
Првиот пат коа побарав,ме здробија...сеа па си ја барам белјата...ама ако ај...филм ми е...:pos2::pos2:
ај сега дајте една анализа само немојте строга... па да се разочарам вака пред празнициве. :)
Aj Ako moze mene edna psihoanaliza. Bidete kriticni kolku sakate.Odnapred blaodaram.:smir:
Знам дека ако уште еднаш побарам анализа ке ме банираат:nesum: Ама имам 2 безуспешни обиди во кои замолив некој да ме анализира,ќе биде ли некој љубезен.кој мисли дека може?!:pipi: Враќам......

:kajg::kajg::kajg:

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
За менееее? :) првиот пат не поминав најдобро уствари не ни добив анализа хаха :)

Д

Демијан

Гостин
Ти по природа не си некој бунтовен тип...некако си ми конзервативен.
и ми се претопуваш во аморфната маса на секојдневниот човек.
за тебе има пуно рабати што не те занимаат...ладен мозок, освен фудбал ништо друго, т.е ништо како фудбалот......
иначе поштовање рокеру, него имаме сличен вкус за жени ....што значи не е препорачливо да се дружиме, ќе се караме за девојки:)
не си некоја копачка фаца, фино момче, и алал нека ти е за манекенката:)..и мислам дека си човек што знае како да си ги поштува луѓето што го опкружуваат.Барем оние кои заслужиле ,и тоа само кога ти си во добро расположение...гарант кога гледаш фудбал , би убил некој ако те замара.

edit: Мислам дека те имам видено некаде...некако познато ми делуваш...а може и да сум те смешал со некој

Паметен човек си ти!!! Ти симнувам капа!!Секоја чест:salut:

С

Сатори

Гостин
~*~

Императоре, ќе бидеш фин да направиш една психоанализа за мене?:smiz:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Сакам психо-амал-иза:):):smir: Ај како новогодишен поклон:)
Ако прифаќаш поклон од една сограѓанка по семка (Два бреста ту би егзакт).:helou:
Позитивна, добронамерна и широкограда личност. Типичен продукт на мултиетничка средина. Такви ко тебе, директно во УН.
Романтичен и емотивен до бескрај. Тоа го гледам по изборот на песните и по некои цитати кои мудро си ги одбрал за илустрации. Блазе си и на дејката во чии мисли сакаш да се најдеш. Ако не па, батали ја кравата, не ти е ни место таму.
Малку ме загрижува моментот со медицинскиве теми и исхраната... немој да ми се фрлиш во хипохондрија некоја! Ама гледам дека држиш здрав баланс со алкохол, ноќен живот и одбрано друштво.
Толку од мене, брат. Од поголемиве стручњаци може и поише.

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
izgleda se penzionira
Не сум пензиониран...на факултет сум :)

Правам уште најмногу 3 анализи, и доста е за оваа година...се изнаработив....

Јас сакам анализа од Sussaro, ако не го мрзи човекот :)

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
aj i za mene... odamna me nema nekoj analizirano...
ај една , на кратко за тебе....
прво ќе почнам со психоанализа преку твојот аватар...
дека си имаш некои такви детски моменти на лигавење,.Арно ама па , не си воопште лигаво девојче, знаеш да бидеш доста сериозна, и......уште еднаш ќе ја поздравам рокерската нација:)...а, во главно не сакаш да бидеш одговорна, и бегаш од такви посериозни работи....не за друго , туку затоа што за тебе значат замарање, а ти сакаш да имаш малку поопштен живот,:toe:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
ееееееееееее а мене ке може??? ај плс.Ама од Император-от.:helou:
Члену Кар- Кан имаш уште многу леб да јадеш (извињавам се на израз),правилата кажуваат дека анализи добиваат членовите со над 500 мислења:pipi: јас чекам уше од уххууухууууу...е така да си знаеш:pipi:

Член од
24 мај 2007
Мислења
92
Поени од реакции
0
Члену Кар- Кан имаш уште многу леб да јадеш (извињавам се на израз),правилата кажуваат дека анализи добиваат членовите со над 500 мислења:pipi: јас чекам уше од уххууухууууу...е така да си знаеш:pipi:
ахам.Него кај го пишува тоа дека треба 500 мислења???
да не треба да го прочешлам цел форум за да најдам такво инфо.
На првиот пост од асид не пишува нешто такво дека треба мин.500 мислења.:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom