Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
A ImperatoR ke moze da mi napravis edna analiza mene?
(Iako mislam deka znam sto ke mi kazes)
Ти да не си случајно флегматично девојче....тоа постовите коа ги читам..тоа речениците ми звучат во стилот "Пишувам бавно зошто знам дека бавно читаш:vozbud:" ... стварно ,си или не си ?...не ми делуваш на енергично девојче, или пак идеш на кајгана секогаш кога ќе се почуствуваш депресивно и осамено??.......иначе за тебе имам само една реченица......""мислиш дека се што лета се се јаде""...дали некој до сега ти ја кажал реченицава??, затоа што тешко дека сама би можела да се осознаеш како таква..:)...остатокот се однесува на твојата тема што ја имаш отворено, а за тоа нема многу што да коментирам ,...ми делуваш незрело некако, чекај да помине некоја година...нема да веруваш каква си била(а сепак ќе го имаш чуството дека ти си ТИ), ќе речеш дека Imperator-от бил во право , (освен ако не дај боже ова е твојот максимум:)..... !!!!!
:helou:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
император ај и мене една анализа,не мора да е долга:)
Ти си многу склона кон забави...сакаш да тепаш време:) , така треба... на 17 години што ќе правиш:toe:, ...доволно е кратко???:wink:

Член од
14 декември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Ти да не си случајно флегматично девојче....тоа постовите коа ги читам..тоа речениците ми звучат во стилот "Пишувам бавно зошто знам дека бавно читаш:vozbud:" ... стварно ,си или не си ?...не ми делуваш на енергично девојче, или пак идеш на кајгана секогаш кога ќе се почуствуваш депресивно и осамено??.......иначе за тебе имам само една реченица......""мислиш дека се што лета се се јаде""...дали некој до сега ти ја кажал реченицава??, затоа што тешко дека сама би можела да се осознаеш како таква..:)...остатокот се однесува на твојата тема што ја имаш отворено, а за тоа нема многу што да коментирам ,...ми делуваш незрело некако, чекај да помине некоја година...нема да веруваш каква си била(а сепак ќе го имаш чуството дека ти си ТИ), ќе речеш дека Imperator-от бил во право , (освен ако не дај боже ова е твојот максимум:)..... !!!!!
:helou:
O zal mi e Imperator znaev deka ke go kazes tvoeto gresno mislenje.Nema vrska ne me poznavas dovolno na forumov pocetnik sum zatoa.:smir:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
O zal mi e Imperator znaev deka ke go kazes tvoeto gresno mislenje.Nema vrska ne me poznavas dovolno na forumov pocetnik sum zatoa.:smir:
Јас судам според тоа што ми се прикажува.....ова треба да ти биде доказ дека не се покажуваш во вистинското светло туку дека се криеш од другата страна пред тастатурата....:nesum:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:pos: :pos2:

Слаѓана... немој ја да ти напраам анализа, или не дај боже Бада. Биди задоволна што Император е нежен со тебе. Ако очекуваш лижење не го барај тука, стави слики во галерија. Сите ќе те сакаат, или барем ќе има некој кој ќе сака да ти даде нешто свое... мислам дел од себе... во течна форма.

п.с. Има некој кој сака да го студирам на кратко?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

Слаѓана... немој ја да ти напраам анализа, или не дај боже Бада. Биди задоволна што Император е нежен со тебе. Ако очекуваш лижење не го барај тука, стави слики во галерија. Сите ќе те сакаат, или барем ќе има некој кој ќе сака да ти даде нешто свое... мислам дел од себе... во течна форма.

Болд 1 - а јас?
Болд 2 - јас :pos:

p.s. Колку егоцентричен пост....

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
"Јаска" го потсетувам погорниот "јаска" дека должи нешто на темава. Немој да почнам и камата да сметам. :smir:
Знам, ќути аман...:pos:
Срам ми е...Не само тебе, туку и на Дивајн, Форчн...и уште некој, гарант.

Виктор, ај остај ме мене - дај и на Прл анализа - бар каматата да ја куртулам.

Член од
14 декември 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0

A ti moze slobodno da odis od kaj sto si izlegol!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
ај сега дајте една анализа само немојте строга... па да се разочарам вака пред празнициве. :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
A ti moze slobodno da odis od kaj sto si izlegol!
Боже девојко, кога бараш анализа биди подготвена и на најлошото. Не може сите да те сакаат и да ти се улижуваат. И на мене ми биле направени анализи, и на сите, и имало и погрешни мислења и мислења кои воопшто не ми/ни се допаѓале па што?

Додека сум овде Серпико и мене ми должиш анализа:wink:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Aj Ako moze mene edna psihoanaliza. Bidete kriticni kolku sakate.Odnapred blaodaram.:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сакам Серпико да напишит една анализа за мене ако имат време ако не некој друг

Kajgana Shop

На врв Bottom