Фан Клуб: Вардар

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.043
Поени од реакции
2.517
Абе Артан Груби да го ставеа или Омер или некој не знам најголем душман на Вардар пак ќе го водеше клубов подобро и ќе имаше поголемо разбирање од гнидава,барем од почит за групата,за историјата на клубот за името и за се она што Вардар значи во македонскиов фудбал.Ама нема погнасно створење од козоебачов.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.529
Абе Артан Груби да го ставеа или Омер или некој не знам најголем душман на Вардар пак ќе го водеше клубов подобро и ќе имаше поголемо разбирање од гнидава,барем од почит за групата,за историјата на клубот за името и за се она што Вардар значи во македонскиов фудбал.Ама нема погнасно створење од козоебачов.
za zal sega za sega toa e.

Член од
20 септември 2023
Мислења
298
Поени од реакции
1.654
А од кого бараш почит, од "патриоти" кои сопствена мајка ќе продадат за 50 евра, а не па фудбалски клуб? Па заради таквите и државата и клубот се таму каде што се, типични измеќари кои утре и за значително поголеми прашања ќе ти протнуваат демек "неутрални" ставови… Ваквите се најголемиот гној во државава, поголем проблем и од сите комшии заедно.

Сега во нареден период очекувајте дека за секоја глупа одлука ќе имате коментари дека Комити имаат член во управата, а ништо чудно и намерно да ги дупат со глупи одлуки. Тоа што со еден член нема да можат ништо е сосема секундарен проблем. За да го завршат кругот, патриотски е спасувачиве во блиска иднина да организираат уште едно Кале.

Бескичмењаци, за лекови да ги дадете сите пари!

Член од
1 август 2015
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.263
Сагата продолжува...

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.368
Сагата продолжува...
Каков искомплексиран лик...

Член од
26 март 2022
Мислења
584
Поени од реакции
5.432
Глуп човек мисли дека ќе создаде раздор во Комити со ова, а не знае изгледа дека групата во целост од А до Ш беше информирана за текот на преговорите.

Нема точка од договорот која не е образложена на групата, нема состанок или било каква средба за која не е информорано членството.

Комити својата работа си ја вршат перфектно и тоа е она што го боли. Чим почнал со вакви ,,куршуми" да пука, тоа само покажува слабост.

Сега само треба масовност и 90 минути против него пак. Шизофренијава негова е очигледен доказ дека го боли...

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.784
Поени од реакции
17.301
Сагата продолжува...
Лесно е и јас да се правам маж кога мвро и разни криминалци би ме бранеле за дневница. Инаку колку е глуп и неписмен копулов напишал "неможе". Да ти ебам таков новинар да ти ебам. Да и целата фамилија на кур да им се качи на тие што го плукаш и ги нарекуваш како го нарекуваш, знам дека читаш.

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
555
Поени од реакции
1.808
Каков само политички пенал е ситуацијава околу Вардар за секташиве од Девица и сдсш, тоа е страшно.
Радо би им ја водел цела антикампања за само свињава што го силувале у затвор да го тргнат пошо и он е марионета на повик, а не некаков фактор.
Е тогаш да видам дали ќе продужат “големите” Вардарци од градоначалници и капиталистички полтрони ко овој од Австралија да седат со скрстени раце и да мрчат “па тоа е, продај станот и помогни на клубот”.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.529
Каков само политички пенал е ситуацијава околу Вардар за секташиве од Девица и сдсш, тоа е страшно.
Радо би им ја водел цела антикампања за само свињава што го силувале у затвор да го тргнат пошо и он е марионета на повик, а не некаков фактор.
Е тогаш да видам дали ќе продужат “големите” Вардарци од градоначалници и капиталистички полтрони ко овој од Австралија да седат со скрстени раце и да мрчат “па тоа е, продај станот и помогни на клубот”.
ajde dogovori gi da vlezat prvo...

ubavo vi e napisano 7 godini imaa site da prezemat nesto. kaj bea? eve ne mora ti da prodavas kazi mu na che gevara neka ja prodade kukata u veles sto mu ja renoviraa sds so pari na narodot i neka gi dade parite od sjo za vardar i neka vleze...

Член од
23 април 2022
Мислења
418
Поени од реакции
2.108
sto ne e tocno so toj del? nemaa 7 god sds i levica da pomognat?

i koga komiti go vodea klubot zosto ne pomognaa?
Зборам за целото писание генерално. Шизофреник од душевна болница немаше да може да состави ваква болештина од текст. И сам знаеш дека бараат начин како да го фрлат под воз, од таму и ова душевно пореметување преточено во текст претпоставувам...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.529
Зборам за целото писание генерално. Шизофреник од душевна болница немаше да може да состави ваква болештина од текст. И сам знаеш дека бараат начин како да го фрлат под воз, од таму и ова душевно пореметување преточено во текст претпоставувам...
da tekstot e loso napisan i ostava prostor sekoj razlicno da go protolkuva pogotovo koga ne se znaat site raboti. autogol defitivno megutoa nema drugo resenie na povodok eve ke pocekame levica i komunjarite da gi dogovorat da pomognat.

Kajgana Shop

На врв Bottom