Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
11 октомври 2022
Мислења
223
Поени од реакции
607
Лоша работа е штом не победуемо у гости..тешко плеј оф
Против Вардар, шкупи и феникс може да се каже едино победа. 6 коло ќе га завршимо на 8 место кое води у плеј оф наредна ни е сс феникс и шкупи, мора боље.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.357
Поени од реакции
1.881
Денес со Тадич повреден игравте не ни требаше да заигра, не ни има Македонски играчи слободни да потпишите. Некој деца едино од послабите екипи да му ги земите.

Член од
11 август 2013
Мислења
251
Поени од реакции
110
Денес со Тадич повреден игравте не ни требаше да заигра, не ни има Македонски играчи слободни да потпишите. Некој деца едино од послабите екипи да му ги земите.
У план е Луковиќ да земе МК пасош и да се води како МК играч а да се земе још едн странац.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.357
Поени од реакции
1.881
У план е Луковиќ да земе МК пасош и да се води како МК играч а да се земе још едн странац.
Друг е проблемот, треба да се укини колку странци сакат да можат да играт на терен по 5 пример. Контра-ефект се даде со ова правило по 2-3 странци на терен само, се залежаа играчите со загарантирана минутажа. Еден Фока 5 поени нема даено последните 3 сезони ти бара 2000 евра, Маслинко 3-4000, Глигоријевич барал 4000 евра. Срамота е толку пари за такви играчи, не ни тренират оти знат дека секако ќе играт. Со правилото 5 странци на терен пола од овие играчи ќе ги снема од мапата оти не заслужват ни 5 пари.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.218
Поени од реакции
414
Овај утакница е слика и прилика на муабет дека ни фали још едн добар домашан играч..

Член од
11 август 2013
Мислења
251
Поени од реакции
110
Друг е проблемот, треба да се укини колку странци сакат да можат да играт на терен по 5 пример. Контра-ефект се даде со ова правило по 2-3 странци на терен само, се залежаа играчите со загарантирана минутажа. Еден Фока 5 поени нема даено последните 3 сезони ти бара 2000 евра, Маслинко 3-4000, Глигоријевич барал 4000 евра. Срамота е толку пари за такви играчи, не ни тренират оти знат дека секако ќе играт. Со правилото 5 странци на терен пола од овие играчи ќе ги снема од мапата оти не заслужват ни 5 пари.
Од 2018г не прату мак лигу еве овуј годину па се активирам и сам ептен разочаран од број и квалитет на македонски играчи још увек главни су Костоски, Караџовски, Фока, Соколов сс по 40г. За 6 године не искочија ми едн квалитетан играч. Едини играч што ми упадна у очи е Максим Митевски од Гостивар.

Член од
11 октомври 2022
Мислења
223
Поени од реакции
607
има доста работа,збори сс еднога од мајсторинке вика за две недеље најбрзо,да се надамо!!!
Значи и у суботу па у економску, па да се надамо сс Работнички на 7 декември да биде спектакуларно отварање.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.271
Поени од реакции
5.350
После спектакуларно отварање на спортску салу враќамо се за викенд у економску.
Какви су ваши впечатоци ?:ROFLMAO:
Не знам зашто уопште си давав датуми кд не сј способни да ги испочитуев, никој не ти тражи боље ќути си не се брукај ...

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.218
Поени од реакции
414
Од 2018г не прату мак лигу еве овуј годину па се активирам и сам ептен разочаран од број и квалитет на македонски играчи још увек главни су Костоски, Караџовски, Фока, Соколов сс по 40г. За 6 године не искочија ми едн квалитетан играч. Едини играч што ми упадна у очи е Максим Митевски од Гостивар.
Од увек е такој било еве ти пример Чековски, Гечевски, Блажевски, Диме Тасовски, Гоцевски… мене ме загрижуе повише квалитет на странци што доваѓав порано МЗТ знаеше да убоде сс играча има примери што после играсва у турску немачку пољску израел а сга ужас едино онј србин што е у Пелистер и има га едн црнац у Чаир што бш делив од други овој друго жива превара

Член од
24 февруари 2015
Мислења
57
Поени од реакции
58
Од увек е такој било еве ти пример Чековски, Гечевски, Блажевски, Диме Тасовски, Гоцевски… мене ме загрижуе повише квалитет на странци што доваѓав порано МЗТ знаеше да убоде сс играча има примери што после играсва у турску немачку пољску израел а сга ужас едино онј србин што е у Пелистер и има га едн црнац у Чаир што бш делив од други овој друго жива превара
Нека дојдев и тија двоица у МКК, ќе измислимо како да ги дадемо МК пасош :) Шифра: "Рани куче да те лае"

Kajgana Shop

На врв Bottom