- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 223
- Поени од реакции
- 607
Едно 10 топке имасмо за израмнување на крај...После овј пораз јасно е дека ќе си играмо плеј аут..
Едно 10 топке имасмо за израмнување на крај...После овј пораз јасно е дека ќе си играмо плеј аут..
Лоша работа е штом не победуемо у гости..тешко плеј офЕдно 10 топке имасмо за израмнување на крај...
Против Вардар, шкупи и феникс може да се каже едино победа. 6 коло ќе га завршимо на 8 место кое води у плеј оф наредна ни е сс феникс и шкупи, мора боље.Лоша работа е штом не победуемо у гости..тешко плеј оф
У план е Луковиќ да земе МК пасош и да се води како МК играч а да се земе још едн странац.Денес со Тадич повреден игравте не ни требаше да заигра, не ни има Македонски играчи слободни да потпишите. Некој деца едино од послабите екипи да му ги земите.
Друг е проблемот, треба да се укини колку странци сакат да можат да играт на терен по 5 пример. Контра-ефект се даде со ова правило по 2-3 странци на терен само, се залежаа играчите со загарантирана минутажа. Еден Фока 5 поени нема даено последните 3 сезони ти бара 2000 евра, Маслинко 3-4000, Глигоријевич барал 4000 евра. Срамота е толку пари за такви играчи, не ни тренират оти знат дека секако ќе играт. Со правилото 5 странци на терен пола од овие играчи ќе ги снема од мапата оти не заслужват ни 5 пари.У план е Луковиќ да земе МК пасош и да се води како МК играч а да се земе још едн странац.
Од 2018г не прату мак лигу еве овуј годину па се активирам и сам ептен разочаран од број и квалитет на македонски играчи још увек главни су Костоски, Караџовски, Фока, Соколов сс по 40г. За 6 године не искочија ми едн квалитетан играч. Едини играч што ми упадна у очи е Максим Митевски од Гостивар.Друг е проблемот, треба да се укини колку странци сакат да можат да играт на терен по 5 пример. Контра-ефект се даде со ова правило по 2-3 странци на терен само, се залежаа играчите со загарантирана минутажа. Еден Фока 5 поени нема даено последните 3 сезони ти бара 2000 евра, Маслинко 3-4000, Глигоријевич барал 4000 евра. Срамота е толку пари за такви играчи, не ни тренират оти знат дека секако ќе играт. Со правилото 5 странци на терен пола од овие играчи ќе ги снема од мапата оти не заслужват ни 5 пари.
има доста работа,збори сс еднога од мајсторинке вика за две недеље најбрзо,да се надамо!!!Сала слабо отварање днска а...
Значи и у суботу па у економску, па да се надамо сс Работнички на 7 декември да биде спектакуларно отварање.има доста работа,збори сс еднога од мајсторинке вика за две недеље најбрзо,да се надамо!!!
ТешкоЗначи и у суботу па у економску, па да се надамо сс Работнички на 7 декември да биде спектакуларно отварање.
Од увек е такој било еве ти пример Чековски, Гечевски, Блажевски, Диме Тасовски, Гоцевски… мене ме загрижуе повише квалитет на странци што доваѓав порано МЗТ знаеше да убоде сс играча има примери што после играсва у турску немачку пољску израел а сга ужас едино онј србин што е у Пелистер и има га едн црнац у Чаир што бш делив од други овој друго жива превараОд 2018г не прату мак лигу еве овуј годину па се активирам и сам ептен разочаран од број и квалитет на македонски играчи још увек главни су Костоски, Караџовски, Фока, Соколов сс по 40г. За 6 године не искочија ми едн квалитетан играч. Едини играч што ми упадна у очи е Максим Митевски од Гостивар.
Нека дојдев и тија двоица у МКК, ќе измислимо како да ги дадемо МК пасош Шифра: "Рани куче да те лае"Од увек е такој било еве ти пример Чековски, Гечевски, Блажевски, Диме Тасовски, Гоцевски… мене ме загрижуе повише квалитет на странци што доваѓав порано МЗТ знаеше да убоде сс играча има примери што после играсва у турску немачку пољску израел а сга ужас едино онј србин што е у Пелистер и има га едн црнац у Чаир што бш делив од други овој друго жива превара