Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Ќе сака некој да ме изанализира?
п.с. Ноќта на вештерките помина. Вампирите сеуште се тука Стај шал на вратчето, или носи крст околу врат. Ама обавезно при рака имај и малку лук.
Добра ти ноќ.
Мици а.к.а. Дотичната.... Ај ќе се обидам да ја направам најкратката анализа на свет за тебе, не со некаква деградирачка тенденција, ами онака со одбрани реченици.
*После тебе потоп. - Потоп од солзи, крв и гној/ радост, меланхолија, недостигање - зависно од моментално расположение. Значи, ПОСЛЕ тебе. И значи, има ПОТОП. Тоа е битно.
*Every poet needs an unrequited love. - "макар никад да не сме заедно, ќе си напишам најубава песна за тебе во која ќе те опеам и опцујам, ќе се тестирам себеси и нас. Можеби нема да направам ништо повеќе од истурање врз парче хартија или физичка меморија на компјутер...ама така сакам!"
*Love's bitch. - точно така. И да... љубовта е кучка. Лажлива кучка. Ретко е поинаква и обично тоа е во моментите кога веќе сме се наоштриле за пресметка со неа. Кој ја ебе... Си го бараше, ќе си го најде! А шо да се замарам устари...
*На дожд не љуби чадор, макар и да е кисел. На сонце носи очила, макар и да е делумно облачно. - не коментирам ништо повеќе од ова.
Oмилен ден: врнежлив, како овој. Буди инспирација, пере улици.
Омилен филм: веројатно некоја комедија со Лесли Нилсен.
Омилена изрека: "You can't handle the truth." (како Џек Николсон во A Few Good Men) /whispers:Maybe i cannot too....Doh! Impossible
Животот е комедија за оние кои размислуваат, трагедија за оние кои чувствуваат. Конечно, fuck the truth. Style is more important.
Знам дека не мислеше ништо лошо, не се ни навредив, едноставно јас сум Сатори.:helou:ок без навреда Сатори не мислев ништо лошо:smir:
moze za mene plsssss
Фала ти мила за убавата анализа:back:Дури и ме замисли за некои аспекти од мене, кои не ги доживував така претходно. Уште еднаш благодарам!:smir:Можеби доцнам со анализава ама сепак...
ada е девојка со многу доблести. Секогаш расположена, насмеана и спремна за секаков муабет. Не може а не ја забележиш нејзината популарност и единственост каде и да се појави.
Заедно со таа нејзина појава се забележува голема доза на амбициозност. Тоа е нешто што не може да го скрие колку и да се труди. Расположена за муабет, секогаш подготвена да даде неверојатно запрепастувачки одговор на било која тема. Енциклопедија која чекори и секогаш го кажува она треба. Пред да се освестиш од информациите кои таа ги пренела, таа започнува нова тема повторно во нејзин стил со поткрепени и издржани факти. Токму поради нејзината амбициозност таа е лидер во сите дискусии и друштва.
Отворениот и искрен пристап кон сите ја прават навистина добар и верен пријател. Сепак потребно е да ги поседуваш овие доблести за да бидеш пријател со ada. Весела и енергична, секогаш расположена за добра забава. Чудна комбинација на уметник кој во истовреме е вљубеник во филозофијата и психологијата. Секогаш средена, личност за која важи правилото дека помалку е повеќе.
Без разлика на ситуацијата таа секогаш ја носи со себе онаа своја главна особина или карактеристика - достоинството. Можеби понекогаш е малку снобовски расположена но нели "секој според заслуженото".
Сепак ada е девојка која сите ја сакаат во своја близина:back: