- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.733
- Поени од реакции
- 8.748
Џабе ќе му објаснувам, толку му дал ГоспО.Cekaj sega ce ti objasni pumava deka ne si vo pravo
Џабе ќе му објаснувам, толку му дал ГоспО.Cekaj sega ce ti objasni pumava deka ne si vo pravo
Поќе тебе изгледа ти има даено Сорос.Џабе ќе му објаснувам, толку му дал ГоспО.
Не знам што ме напињаш со Сорос и невладини цело време. Немам ништо со ниту една невладина, ниту денес, ниту кога било.Поќе тебе изгледа ти има даено Сорос.
Уште полошо, јас барем мислев проповедаш феминизам за пари, испадна гратис си праела.Не знам што ме напињаш со Сорос и невладини цело време. Немам ништо со ниту една невладина, ниту денес, ниту кога било.
Дај смени касета, стварно.
Од љубов и страст кон лична кауза. Нема поубаво и поискреноУште полошо, јас барем мислев проповедаш феминизам за пари, испадна гратис си праела.
Феминизмот е рак на модерното опшество. Се надевам ќе го сватиш тоа, иначе со среќа со мачките.Од љубов и страст кон лична кауза. Нема поубаво и поискрено
Ова мантрава со феминизам е толку досадна веќе, страшно.
Ти ако се шиткаш, не важи за сите исто.
Како не е. Тоа во вашите фашизоидни глави можеби е. Или тоа, или не ни разбираш што е феминизам.Феминизмот е рак на модерното опшество. Се надевам ќе го сватиш тоа, иначе со среќа со мачките.
Епа тогаш биди си пресреќна и прекини со контра реплики ако имање мачки е толку добро. Ама чим реплицираш значи не е така.Како не е. Тоа во вашите фашизоидни глави можеби е. Или тоа, или не ни разбираш што е феминизам.
Ама пошто нешто изјави за заземање и враќање на територии... седи јуесејот, боље.
Иначе ова со мачкиве, секогаш кога ќе мисли некој дека уствари ме омаловажува или навредува:
Прегледај го приврзокот 434606
Многу точно. 3ти бран феминисти се олицетворение на омраза за спротивниот пол.Feministkive ne svakaat deka tokmu so nivnite stavovi gi odbivaat normalnite mazi
Прегледај го приврзокот 434614
Ама јас не се жалам од мачките, туку од мажите. Аха, значи се чувствувате загрозени да не ви се одземе приматот? Сочувствувам со вас што мислите така. Но, мислите погрешно.Епа тогаш биди си пресреќна и прекини со контра реплики ако имање мачки е толку добро. Ама чим реплицираш значи не е така.
Ај не оптеретувај мозоче со термини што не ги разбираш. Моменталниот феминизам е движење за супремација на жените преку мажите, и како такво движење е рак да денешното модерно опшество.
Што се нормални мажи? Кој одредува нормалност?Feministkive ne svakaat deka tokmu so nivnite stavovi gi odbivaat normalnite mazi
Прегледај го приврзокот 434614
More ako najdi nekoj da ja legni na Masa pa malce dupi malce pleskaj po gaz i taka celo popladne duri ne i ja prevrti pichnata zhila i koga ce ja ostavi da ne mozhi na noze da stoi ima da zaboraj i feminizam i machki i se shto napishala ovde.Ako pukne vojna ocekuvam purplepuma da bide vo private borbeni redovi na tetovskoto kale
Тебе ти е страв тоа у предбрачен да не ставам, ако пукне - ќе идам на фронт?Ako pukne vojna ocekuvam purplepuma da bide vo private borbeni redovi na tetovskoto kale
Фала, не се жалам од сексуален живот Него вие нешо да ебнете, може ќе олабавите малце, ама слабо изгледа.More ako najdi nekoj da ja legni na Masa pa malce dupi malce pleskaj po gaz i taka celo popladne duri ne i ja prevrti pichnata zhila i koga ce ja ostavi da ne mozhi na noze da stoi ima da zaboraj i feminizam i machki i se shto napishala ovde.