ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР !

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Поќе тебе изгледа ти има даено Сорос.
Не знам што ме напињаш со Сорос и невладини цело време. Немам ништо со ниту една невладина, ниту денес, ниту кога било.
Дај смени касета, стварно.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Не знам што ме напињаш со Сорос и невладини цело време. Немам ништо со ниту една невладина, ниту денес, ниту кога било.
Дај смени касета, стварно.
Уште полошо, јас барем мислев проповедаш феминизам за пари, испадна гратис си праела.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Уште полошо, јас барем мислев проповедаш феминизам за пари, испадна гратис си праела.
Од љубов и страст кон лична кауза. Нема поубаво и поискрено ;)
Ова мантрава со феминизам е толку досадна веќе, страшно.

Ти ако се шиткаш, не важи за сите исто.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Од љубов и страст кон лична кауза. Нема поубаво и поискрено ;)
Ова мантрава со феминизам е толку досадна веќе, страшно.

Ти ако се шиткаш, не важи за сите исто.
Феминизмот е рак на модерното опшество. Се надевам ќе го сватиш тоа, иначе со среќа со мачките.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Феминизмот е рак на модерното опшество. Се надевам ќе го сватиш тоа, иначе со среќа со мачките.
Како не е. Тоа во вашите фашизоидни глави можеби е. Или тоа, или не ни разбираш што е феминизам.

Ама пошто нешто изјави за заземање и враќање на територии... седи јуесејот, боље.

Иначе ова со мачкиве, секогаш кога ќе мисли некој дека уствари ме омаловажува или навредува:
FB_IMG_1731029923675.jpg

Последно уредено:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Како не е. Тоа во вашите фашизоидни глави можеби е. Или тоа, или не ни разбираш што е феминизам.

Ама пошто нешто изјави за заземање и враќање на територии... седи јуесејот, боље.

Иначе ова со мачкиве, секогаш кога ќе мисли некој дека уствари ме омаловажува или навредува:
Прегледај го приврзокот 434606
Епа тогаш биди си пресреќна и прекини со контра реплики ако имање мачки е толку добро. Ама чим реплицираш значи не е така.

Ај не оптеретувај мозоче со термини што не ги разбираш. Моменталниот феминизам е движење за супремација на жените преку мажите, и како такво движење е рак да денешното модерно опшество.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Mnogu e bitno da gledas so kogo stapuvas vo brak i so kogo gradis familija.
Ovie predbracni dogovori se izmisleni za lugeto koi ne gledaat i ne rezoniraat ubavo vo sto se vpustaat.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Епа тогаш биди си пресреќна и прекини со контра реплики ако имање мачки е толку добро. Ама чим реплицираш значи не е така.

Ај не оптеретувај мозоче со термини што не ги разбираш. Моменталниот феминизам е движење за супремација на жените преку мажите, и како такво движење е рак да денешното модерно опшество.
Ама јас не се жалам од мачките, туку од мажите. Аха, значи се чувствувате загрозени да не ви се одземе приматот? Сочувствувам со вас што мислите така. Но, мислите погрешно.

Феминизмот бил и ќе биде движење за еднаквост. Многу мажи се ежат од зборот, а суштински се феминисти, само немало кој да им објасни што е. Вака, еден драг цитат: A feminist is anyone who recognizes the equality and full humanity of women and men. - G. Steinem
Автоматски споено мислење:

Feministkive ne svakaat deka tokmu so nivnite stavovi gi odbivaat normalnite mazi
Прегледај го приврзокот 434614
Што се нормални мажи? Кој одредува нормалност?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.971
Поени од реакции
7.622
Ako pukne vojna ocekuvam purplepuma da bide vo private borbeni redovi na tetovskoto kale
More ako najdi nekoj da ja legni na Masa pa malce dupi malce pleskaj po gaz i taka celo popladne duri ne i ja prevrti pichnata zhila i koga ce ja ostavi da ne mozhi na noze da stoi ima da zaboraj i feminizam i machki i se shto napishala ovde.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.733
Поени од реакции
8.742
Ako pukne vojna ocekuvam purplepuma da bide vo private borbeni redovi na tetovskoto kale
Тебе ти е страв тоа у предбрачен да не ставам, ако пукне - ќе идам на фронт? ;)
Леле тезиве 1920та, божемесачувај. Види шо убаво Израел и мажи и жени задолжителен воен рок. Јас сум за мир во светот, но би вовела задолжителен воен рок и за мажи и за жени подеднакво.
На жените не им било дозволувано како прво, а како второ прилично е јасно зошто ги "поштедувале". Жените раѓаат. Не биле (и не се) поштедувани "од жал", туку затоа што и после војната, таа нација треба да се обнови со нови раѓања. Еден маж може да направи многу деца, една жена може да роди прво ограничен број на деца, второ и' треба најмалку 1 година од зачнување, раѓање, па следна бременост.
Дај малце поинформирано.

Денес има жени професионални војници повеќе него било кога во минатото, исто и полицајки итн.

Автоматски споено мислење:

More ako najdi nekoj da ja legni na Masa pa malce dupi malce pleskaj po gaz i taka celo popladne duri ne i ja prevrti pichnata zhila i koga ce ja ostavi da ne mozhi na noze da stoi ima da zaboraj i feminizam i machki i se shto napishala ovde.
Фала, не се жалам од сексуален живот :rolleyes: Него вие нешо да ебнете, може ќе олабавите малце, ама слабо изгледа.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: 831

Kajgana Shop

На врв Bottom