NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.728
Поени од реакции
2.794
Знаете како викаат дека животот е бумеранг нели?

Епа пред неколку години дискутираме со другари и им викам, секоја чест за ГСВ и за Кари-Клеј, стварно династија у пичку матер да, АМА ПРЕДОСАДНО ми е, нема акција иди и шутни за три, оној Кари лудакон да му донесеш цела зграда пред него, пак ќе најде начин да даде тројка.. ама Андреј ти не го поштуваш Кари, криво ти е дека го стаса Реј Ален, криво ти е дека е најдобар шутер на сите времиња бла бла, беше одговорот на моите другари и до ден денес мислат дека го мразам Кари, а благе везе нема, дечкото е стварно најдобар шутер на сите времиња и секоја му чест поради тоа. МОЈАТА ПОЕНТА Е ДЕКА РЕЈ АЛЕН ДАВАШЕ ТРОЈКИ ПРЕКУ ВИСТИНСКА ОДБРАНА, ТОГАШНА ОДБРАНА, РЕЈ АЛЕН ОВЕР НОАХ БААААААААМ гејм 6 и Бостон иде понатака, легендарно, не само тоа да не набројувам и други тројки, особено кога снема светло во ТД Гарден и кога без струја даде 5-6 по ред..

Каде одам со муабетов, развлеков пак, муабетот ми е да направам паралела со бумерангот.. се бунев за ГСВ дека преку глава со тројките и антибаскетот што го играат, за сега Селтикси да го прават истото.. јест да прават акции и за под кош, ете конечно и добива повеќе минутажа Киета, одамна и го зборам центаров по групи, доста добар физикус и силен, може да биде доста добар бекап за Латвиецот кога ќе се врати.. ама од вчера една статистика не ми искочи од глава, од А.М Хупс ( заследете го на јт, сосема добар аналитичар), БОСТОН Е НА ПРАГОТ ДА БИДЕ ВТОРИОТ ТИМ ВО ЦЕЛА ИСТОРИЈА НА ЛИГАТА СО ПОВЕЌЕ ШУТНАТИ ТРОЈКИ ОД КОЛКУ ПОЕНИ ЗА ДВА.. СЕГА ЗА СЕГА ИМААТ 60+% ШУТНАТИ ТРОЈКИ СПРЕМА 40 ЗА ДВА.. Не ми текнува на првиот тим којшто беше изречен во видеото, но знам дека е многу оддамна. Се надевам дека ќе почнат повеќе разновидно да играат и доста солидно изиграле и под кош сега против Хокс и со 30 разлика победа.

Член од
22 октомври 2020
Мислења
61
Поени од реакции
84
Тука сме, нигде не одиме. Само нека почека до крај на сезона и ќе го бркаме да дојди во Големото Аполко :P

Е Г О.

Тој и Лебронтије мислам дека се имаат договорено до 2052 да се во лигата како ненадјебиво тренер - играч комбо, за после ... ќе видиме (можи коментатори да ги фркниме или јеби га да му ја препишиме лигата во оставштина).

Ебате гробарите на франшизи ебате.
Стариот скроз пролупа со ВОУК срањата, а онаа принцезата ко куќна помошничка шо се облеква на Диди забавите одвратна ми е да ја коментирам.

Белец е батуле, да беше црнчуга... друК муабет. ;)

Кумановац, остај не и ние Битолчани да пишиме на дијалект. :pos: :pos: :pos: :pos:
Автоматски споено мислење:

ЛЕГЕНДА.

Нема поќе такви фаци, одамна отидени се у минус (у курац де).
Da ama problem e so mozi da ponudite za Janis

Член од
19 март 2013
Мислења
2.930
Поени од реакции
4.322
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.300
Da ama problem e so mozi da ponudite za Janis

КАТ, пикови, Бриџис... МекБрајд... ју нејм ит. После трејдот на Ди Виченцо (кој леб има делено со Брансон) ништо не е свето.

Можат ребилд да направат само да ги спојат гркот со Брансон, али нема пошто се тркала.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.786
Поени од реакции
17.306
Може е ова што го збори, ама Шек и Хаким се величини кои ке се паметат засекогаш, ама овој камерунски носорог ке биде запаметен како чоукер и плачипичка. И тепач на новинари.

FB_IMG_1730779495849.jpg

Член од
23 август 2010
Мислења
39.351
Поени од реакции
113.628
Може е ова што го збори, ама Шек и Хаким се величини кои ке се паметат засекогаш, ама овој камерунски носорог ке биде запаметен како чоукер и плачипичка. И тепач на новинари.
Не верувам да го има изјавено ова, веројатно е нешто извадено од контекст.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.345
Уште само фалеше Арон Гордон да фали.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.930
Поени од реакции
4.322
Кур да ми јадат сите со Шаи , Тејтум , Ембид , па и Лука ако си го поштувам највеќе.
Живееме во ерата на Јокич , братот има приближно IQ на Тесла. Вестбрук го воскресна од мртвите.
Иако се дволични Америте , нема со овие статс шо да дебатираме за МВП. Unreal :cuc:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.825
Поени од реакции
6.529
Кур да ми јадат сите со Шаи , Тејтум , Ембид , па и Лука ако си го поштувам највеќе.
Живееме во ерата на Јокич , братот има приближно IQ на Тесла. Вестбрук го воскресна од мртвите.
Иако се дволични Америте , нема со овие статс шо да дебатираме за МВП. Unreal :cuc:
Најдобар играч у НБА последните 5 години.

Му нема рамен. Луѓето уште не сфаќаат зашто е толку добар Јокич, не е само у бројките, мада и у бројките му нема рамен.

Способноста да ги претвориш бројките у победа на терен. Нешто што и Џордан самиот има кажано дека првиот дел од кариерата го немал, и дека морал да го научи за да стане најдобар.

Истото му фали на Лука, се супер има бројки, атракции ама додека не научи да ја контролира играта 48 минути, без разлика дали има топка у раце или не, нема да биде најдобар.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.786
Поени од реакции
17.306
За Јокиќ е импресивно и што нема атлетско тело, него онака буцкав ги руши стереотипите како еден спортист треба да изгледа.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.930
Поени од реакции
4.322
Почна АД да пропушта утакмици, а и со овој скор кур мој , али ај нека му го излигават малце. Тејтум зема 90% , ако Селтикс се блиску 60 победи. Мора Амер да ја прекине серијата. Можно е да го ограбат Јокич уште еднаш, ако Нагетс имаат над 50 победи. Макси го стаиле...

Kajgana Shop

На врв Bottom